![]() |
valla daha 3 gün fln oldu üye olalı berkide üye olduğum 1000 lerce siteden biri ama gördüğüm binlerce siteden en güzeli diye bilirim berki ortamınıza katılır berkide iki üç gün içinde bidaha girmicem zamana bırakıyorum ii günler :D |
merhabalar yorumlarınızı okudum cok memnun oldum bende yeni üyeyim ::) ilk üye olurken üyelik şartlarını okudum gülmekde yasak heralde felan dedim yavaş yavaş cözmeye calısıyorum siteyi sonra sizin yorumları okuduktan sonra rahatladım :))) bu siteye isteyerek üye olmadım aslında ve ilk defa gördüm duydum hiç kusura bakmayın :))) plates haraketlerini ararken her seceneklerde bu site üye ol neyse dedim bi olalım umarım iyi olur benim sitelerle aram pek iyi değildir ilgimi cekmiyo umarım siz beni bende sizi sever yuvarlanıp gideriz şimdi siteyi tanımaya calısıyorum teşekkürler herkese ama bişi dimmi bu sitede bi sıcaklık hissettim :)))))))) |
SELAM HOŞ BİR SİTE UMARIM İYİ VAKİT GEÇİRİRİZ:) |
Dost Buraya Gelipte Hoş Vakit Geçiremeyen Yokki... |
Nobody is perfect i am nobody ehe bende geldim :$ |
Nasıl tanıştığımı bende bilmiyorum..kesin birşey aramışımdır buradadır oda ..onu almak için üye olmak gerek der..bende üye olmuşumdur.. şimdi de mail kutumu kontrol ederken sizden mesaj gelmiş..BIZI UNUTMA DIYE.. girdim ve burdayım ÇıKMAYı DÜŞÜNMÜYORUMM.. BU arada bu siteyi kim yaptı helal olsun güzel bir site başım döndü girince ..KEŞKE vaktim olsa da takılsam forum la ilgilenmeyi severimm..fakat vakit müsade etmiyor.. BENI DE ARANıZA KABUL EDERSENIZ SEVINRIRM.. saygılar AlbatroS;) |
Ben MsX a üye olmamın sebebi sadece bir linki görebilmek içindi. Ama üye olduktan sonraki ilk tanıtım yazısı beni çok etkiledi. MsXLaBs ın diğerlerinden farklı olduğunu anladm... |
bence siteniz güzel ve görülmeyedeger ve ben egendim ve sitenize kayıt oldum beraber herzaman güzel şeylerde sizinleyim:D:D intr gezerken girdim ve begendim okadar |
Ben Bu Siteyle BlacKBaT Aracılığıyla Tanıştım.... İnşallah Güzel Vakit Geçiririz :) |
Ben bu siteye 1yıL once geLdim =) GoogLe de doLasırken =) |
| Saat: 12:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık