![]() |
nerdeyse iki yıldır üyeyim ama yaklaşık bir haftadır foruma bakıyorum... üye olduğumda sadece msn ve türevi programlardan den faydalanmak istemiştim... güzel, farklı olan herşey ilgi çeker mutlaka, demek ki forumun güzelliğini farkedebilmem için o kadar zaman geçmesi gerekiyormuş.. umarım uzun aralıklarla değil de sürekli siteyi takip etme imkanını kaybetmem.. ayrıca forumda emeği geçen her üyeye de teşekkür etmeyi borç bilirim... |
slm ben samsundan emrah ergün sizinle bir grafik tasarım programı olan 3 d-max programının nasıl kullanılacağı hakkında bilgi armak için nette araştırma yaparken tanıştım..aslında bir çok site ve forum vardı ama aradıımı en geniş kapsamlı ve kısa sürede (benim sitem de oldu artık) sitenizde buldum foruma daha sık giremıyorum çünkü imkanlarım çok kısıtlı:( sizlere başarılarınızın ve hep birlikte 2. google gibi daha geniş çapta bir forum oluşturmak dileğiyle.. mrgn1896 |
Ne yalan söyleyeyim epey canım sıkılırken öylesine dolaşıyordum internetde.Nasıl buldum inanın bende bilmiyorum biranda sanki büyü gibi bir anda karşımda duruyordu dolaşdım dolaşdım birde bakdım zaman nasıl su gibi geçmiş anlayamadım. İşde o gün bugündür beraberiz.Başarılarınızın devamı dileklerimle. |
s.a. sevgi yumaklarım :rose: ben sado eskişeerden işte ÖSS derdi falan sürünüom inş. ii vakit geçiririm sizinle bundan sonra burda olmaya gayret edicem xD ha bi de burda yanlızım benle biri ilgilensin yaf :$ |
:D Alıntı:
sizi kutlarım siteniz cok güzel :D(H) ya sitenizi çok iyi buldum yola devam derım kolay gelsin |
Denk geldim :) iyi ki gelmişim. Bu zamana kadar gezdiğim en güzel ve en faydalı site. Adminlere başarılar ve kolaylıklar dilerim. Saygılar... |
slm ben Gözde MsXLabs'a sitede dolayırken rastladım :D |
mavi resımlere ıhtıyacım vardı ınt de arıyorken buldum ve yüle oldum iyki üye olmusm:) |
Bende arama motorunda bir konuya bakıyordum kendimi Msx'te buldum:D:D Üye oldum,iyiki de olmuşum.:):) |
yha bu site çok güsel işte bütün arkadaşlarla aynı fikirdeyim bu mesajı yazan 779.kişiyim hepsi gibi aynı şeleri sölüyorum çok büyük bi site her açıdan teşekkürler |
| Saat: 18:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık