![]() |
Sanırım bir Microsoft çalışanının Windows 7 ve Windows Live Essentials yazılımlarıyla ilgili bir konuşmasından kaynaklanan bir tür karışıklık var ortada. Windows Live Messenger 2009 14.0.8050.1202 sürümünden daha yeni bir WLM 2009 sürümü bulunmamaktadır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
peki niye karşılık var diyosunuz yada anladığım kadarıyla final bu değil diyosunuz onu anlamdım.saygılarr.. yani karışıklık filan yok son derece açık..rc sürüm final olarak yukseltildi diye topiğinizi düzenleye bilirisiniz ins. bilgilenmesi açısından.. |
arkadaslar sıze sevınecegınız bır haber vereyım microsoft, Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) RC surumunu üzerinde değişiklik yapmadan fınal sürüm olarak kabul edince Patchou da plus'un 4.80 versıyonunu beta testerlerden gelen olumlu cevaplar nedenıyle yayınlama kararı almıs yeni plus; Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) ile tam uyumlu skinler,scriptler günlük kaydetme vs sorunsuz çalışıyor ["Patchou will release Plus! 4.80 as a public beta on Saturday (tomorrow!)."] cumartesi (yarın) yeni plus indirilmeye hazır olacak bilginize sunarım |
söz konusu sayfanın linkini verebilir misin? insan kendi gözleriyle görmek istiyor da;) Alıntı:
|
ya arkadaslar bana yardım edermısınız msncore.dll yuklemem gerekıyordu.yuklenmemeklebırlıkte msnıde kaldıramıyorum olmuyor.aslında ılk once en son surumu kurmustum ama sonradan coklu msnı de eklıyeyım dedım sonra boyle oldu bırdaha duzelmedı.ne yapmalıyım. |
Alıntı:
|
gercekten cok tesekkur edrım sabahtan berı ugrasıyorum olmuyordu linkleriniz mukemmel:)cok cok tesekkur ederım.. |
arkadaşlar güvenebilirsiniz yarın çıkıyor ama illede link isteriz diyorsanız buyurun :) Important news regarding Windows Live Messenger and Messenger Plus! Live So when will a working version be released? ile başlayan paragrafta cumartesi (yarın) çıkacağı belirtilmiş |
| Saat: 12:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık