![]() |
program ıcın tsk ler programa ek olarak sılenlerı kendımız ıstedıgımız gıbı bakma ozellegını atarsanız sevınırız eskı 8,0 atılanda vardı yenısını yukledık sımdı o ozellıgı gıttı ama resım alma falan geldı paylasım ıcın sagolunnnnnn:smiley32::turkiyem: |
abiler oturum açmak için ne yapmak lazım ??? ben bi özellik kullanamıyorum kulanmak isteyince oturum açmadınız diyor ?? Help Please |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
exe bir türlü çalışmıyor. hata veriyor tıklayınca. niye olabilir. çalışan bir exe yokmu.. |
MRB.LAR , BEN DİSCOVERY'İN YENİ SÜRÜMÜNÜ YÜKLÜYORUM AMA YÜKLER YÜKLENMEZ SİLİNİYOR ... ANTİ VİRÜS PROGRAMI SİLİYOR.. |
Alıntı:
Antivirüs Programı Durdurup Yüklemeyi Deneyin. |
Alıntı:
Program kurulduktan sonra manuel olarak sizin herhangi bi exe yi çalıştırmanız gerekmiyor. MSN Messenger ı çalıştırdığınız vakit MDL de kendiliğinden çalışmaya başlayacaktır. Eğer Messenger ın exe si hata veriyorsa tamamen kaldırıp yeniden yükleme yapın ve üstüne de MDL yi yükleyin ancak bazı anti-virüslerde reklam engelleyicisi olduğu için MDL nin kurulumunun bi bölümü de reklam içerdiğinden dolayı engelleyecektir. Spy veya trojan tarzı zararlı içerik yoktur. Anti-virüs ünüzü devre dışı bırakıp kurulum yapınız. |
ben bir önceki sürümünü indirdim kullanıyordum ama vüris olduğu için silndi.bir de msn de dosya aktarımı çok ağır oluyor .niye böyle oluyor acaba ? |
Msn de Dosya Aktarımının Yavas oLması Tamamen Internetinizden Kaynaklanır |
Alıntı:
|
| Saat: 16:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık