![]() |
- - - SOKAK BAŞI . . . Nursuz gelmiş bu sokağın başına, Birde baktım dönmüş yol’a göz atar! Bu akşamda,girdim yeni yaşıma, Sıkılmadan sağa,sol’a söz atar! Hiç utanmaz bu sıkıcı halinden, Yol ağlıyor,yıl ağlıyor,dilinden Kimler viran oldu bunun elinden Oturduğu,beze,çul’a,söz atar! İzliyorum zavallının halini, Bilemedim akıllı mı,delimi Bak sen şuna bir kesmedi dilini Yanındaki birkaç kul’a söz atar! Hiç rahat etmedi yürek yakmadan, Kor olup ta gönüllere akmadan Birde dönüp,hiç ardına bakmadan İnat için geçen yıl’a söz atar..! M. Levent ÖZGEÇ |
Seni bu gece aklıma düşüren neydi bilmiyorum Gecenin karanlığı mı, yoksa aklımdan çıkmayan O kömür karası gözlerin mi bilemiyorum Bir sigara daha yaktım öbürü bitmeden Sigarayı ben mi içiyordum yoksa sigaram mı beni bilmiyorum Hani bir ses duyarsın da gecenin içinden, ürperirsin ya Iliklerime kadar ürperdim seni anınca Seni aklıma düşüren neydi bilmiyorum Belki de rüzgarın ağaçları sallamasıydı, tıpkı saçlarını dağıttığı gibi o gamzeli yanağına inen saçlarını dağıtırdı ya rüzgar o da sanki arıyor seni, dağıtmak için saçlarını seni aklıma düşüren neydi bilmiyorum belki de seni kaybettiim geceye benziyor bu gece ay yok, yıldızlarda, ortalık kapkaranlık benziyor o kömür karası gözlerine bir teselli arıyor gönlüm o cansız hayalinde ama sanki gülümsüyorsun gülüyor o kara gözlerin bana seni aklıma düşüren neydi bilmiyorum yazan,çizen,karalayan= BLacK_HawK not: tüm haklarını sakladım aramayın bulamazsınız:D |
SENİ DİLİYORUM MIRILDANDIĞIM DUALARIMDA, YAKARIŞLARIMDA SABRET DERCESİNE KENDİ KENDİME SENİ DİLİYORUM ELLERİMİ AÇIP YARADANIMDAN... HERKEZ RIZKINI,EKMEĞİNİ, SAĞLIĞINI DİLENİRKEN, SENİ İSTİYORUM ALLAH'IMDAN TÜM İSTENECEKLERİN YERİNE..... RIZKIM BOL OLSA, YEDİĞİM EKMEK ÇOK OLSA, HER YANIM SAĞLIK DOLSA NE ÇIKAR,NE ÇIKARKİ SEN YOKSAN.... BELKİ GÜNAH BU DEDİKLERİM, BELKİDE AYIP BU SÖYLEDİKLERİM, YAKACAK BELKİDE CEHENNEMİNDE DİLİM DİLİİM, NE ÇIKARKİ YANIMDA EĞER SEN YOKSAN.... fatoş'tan 06.02.2007 |
Sen yalnızlık nedir bilirmisin hiç Gecenin en zifiri karanlğında, Bir hayal ile konuştun mu hiç Rengi solmuş resimlerde aradın mı teselliyi Sen, evet sen boş kadehlerde Kaybettin mi kendini, sen ne bilirsin yalnızlığı ve yalnız kalmayı yüreğinin en ücra köşesinde yanan ateşte, benliğinin en derin köşelerinde, sonu gelmeyen düşüncelerde kayboldun mu hiç biri alıp götürdümü yüreğini, bilinmezlere, attılar mı seni hiç o engin denizlere, çırılçıplak sen ne bilirsin yalnızlığı….. soğuk bir kış gecesi titrerken elin ve yüreğin gözlerinde ki yaş dondu mu hiç sen evet sen bilirmisin yalnızlığı, sen hiç yalnız kaldın mi ki….. ------------------------------------------------------------------------------------------- hiç bilmezdim deryaların bu kadar engin olduğunu o hırçın dalgaları gözlerinde yaşattığını bilmezdim okyanusların neden bu kadar mavi olduğunu taki senin o mavi gözlerinde kaybolana kadar yazan,çizen,karalayan=BLacK_HawK not: tüm haklarını sakladım aramayın bulamazsınız |
Hepsi Yalan Bu Dünya'da Ölüm bu gün bana ise, Yarın da sana, Bu Dünya imtihan, İnsan olana. Ne can bedene, Ne mal bir cana değildir mülk, Hepsi yalan bu Dünya'da, Bir Mevla'dır gerçek olan, Elbet odur en büyük. Korkmam hiçbir şeyden, İmansızın şerrinden korktuğum kadar, Yıkılmam hiçbir şeyden, İmansızın yalanından, iftirasından yıkıldığım kadar. Ölüm bu gün bana ise, Yarın da sana, Yazıklar olsun bir Mevla'yı, Bir ölümü unutana. 22.9.2006 Tayyip Sağ |
KURŞUNA DİZECEĞİM DERTLERİMİ YA DA ASACAĞIM HEPSİNİ GEL DE UNUTTUR HERŞEYİ DERTLERE CELLAT TAYİN ETME BENİ nejat |
CAN ARKADAŞIM Değirmen taşına verme gönlünü Sevdanı öğütmez can arkadaşım! Kuruyan gönül’e serme ömrünü Sevdanı büyütmez can arkadaşım! Ayrılıklar mısralara dökülür Her mısrada sanki ciğer sökülür İşte benim boynum ondan bükülür Bu sevda bükülmez can arkadaşım! Sayfalar dolusu şiirler yazsan Gizemli mısrada bin ahla ansan Gelene gidene sevdanı sorsan bu sevda sorulmaz can arkadaşım! Yüreklere zincir vursan olur mu Bağlasan da yürek orda durur mu Denizin içinde balık kurur mu Bu sevda kurumaz can arkadaşım! Sevdasız bedende kalbi neyleyim Şair'sem duygusuz aşk'ı neyleyim Bir gör şu halimi ben ne haldeyim Bu sevda görülmez can arkadaşım! Duygularım yine döndü ağıda Mısralarım dizildiler kağıda Bu feryadım eritti taş dağı da Bu sevda erimez can arkadaşım..! M.Levent ÖZGEÇ Mısralar da Ağlar Kitabından |
YANGIN İçimde bir ateş yakmıştın Söndürmeyi unutarak gittin Geç … Çok geç artık Geriye döndün ama… Bu küller artık alev almaz Senden sonra hangi yangınlarla yandılar Hangi rüzgarlarla savruldular Geç … Çok geç artık… En çok da intikam ateşini söndürmeye uğraştım Rüzgarlar en çok onu sevmişti nedense Şimdi çok yorgunum Ölümüm olacaktır yeni bir yangın Geç Çok geç artık… Ne olur git yeniden Ne olur git yeniden ve dönme artık… BurDaYım (F) |
Alıntı:
Senden sonra hangi yangınlarla yandılar Hangi rüzgarlarla savruldular (Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y) |
Sen gittiğinden beri hiç ağlamadım biliyormusun Ağlamaya korktum Çünki sen gözlerimde bir tutam yaş idin Dökülürsün toplayamam diye Ağlamaya korktum, sen giderken Içimde bir yerlerde bir şey kırıldı, Sanki bütün kanım damarlarımda dondu Inan sol yanım çok acıdı Sen giderken Sana ne kadar alışmışım bir bilsen Yağmur gibi şakıyan sesine O kahveden de kahve gözüne Dönüp bakamadım bile Sen giderken Yağmurda ıslanmış bir göz bıraktın arkanda Yalnız kalmış bir kalp kaldı ardında Senden geriye hayalin kaldı ardında Sen giderken sessizce yazan,çizen,karalayan= BLacK_HawK not= tüm haklarını sakladım aramayın bulamazsınız:hey: |
| Saat: 03:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık