![]() |
bebişimsin:$ |
sensız olmaz cunku....sen benım bıtanemsın.... |
cünkü ruhum hep seninle :P |
sensız olmaz cunku sen yokken benı kım ıslak ıslak öpecek :( |
bidenemsin:cry: |
bebişimsin ya ben sana hic kıyabilir miyim? sensiz olmaz cünkü adının gectigi her konusmada senin icin sölenilen kötü sözlere karsı senin savunuculugunu yapıorum,belki sen farkında degilsin ama sen benden hic gitmedin ki ;) |
aşkımsın:cry: |
sensiz olamam çünkü bilmiyorum seviyorum işte uyuzum |
sensiz olmaz cünkü bana sensizligi yasatacak kadar kötü olamazsın herhalde.. |
sensiz olmaz çünkü sen benim her seyimsin |
sensiz olmaz çünkü senden başka kimsem yok |
bal gibi de olur... |
Sensiz olmaz çünkü ben kendimi sende buluyorum .. |
çünkü sen benim bebişlerimden birisin:tender: |
teksin... |
cünkü sana bişi olursa benim de canım acır:hysteric:,senin canının acımasını hic istemem,biliorum sen de istemezsin cünkü kendini epey bi seversin:P o yüzden sonsuza dek bende kalacaksın bebişim:tender: |
vazgeçilmezsin... |
sen benım bidenemsinn:) |
kaderim sensin.alın yazım,helalim,mağbedim,nefesimsin...pişşşştt sen varya sen BENİM YAŞAMA SEBEBİMSİN... |
sonuç sensin... |
sen benim yaşama sebebimsin |
sen benim canımsın ilham kaynağımsın sensiz olmas |
sen benim herşeyimsin |
seninle nefes alıorm seninle uyanıorm sennle yatıormm.... |
Kalbimin yarisi sende ve diger yani olmadanda yasayamam |
SENSİZ OLMAZ ÇÜNKÜ ??? Sensiz Olmaz Çünkü Böyle Bir Duyguyu Kolay Yakalayamıyor İnsan.Yakaladığı Zamansa Sana Sarılmalı Sahip Çıkmalı İşte O Duygunun Sahibi Sensin , O Duyguyu Bana Yaşatan Sensin.Ben ne o duygudan nede senden vazgeçmek istiyorum Bu yüzden Sensiz Olmaz; Diyorum. Sensiz Olmaz Çünkü Sen Aşksın.Aşksız Yaşanır mı ? Öyleyse Sensizde Yaşanmaz Yaşanamaz.Ben Aşkı Seninle Tanımladım sana adadım.Yaşamımı da öyle.Ben Seni Yaşıyorum Seni yaşatıyorum Yüreğimde.Sensiz Nefes Bile alamıyorum Sensiz olmaz Çünkü senin olmadığın yer keyif vermiyor bana.Sensiz çıktığım yolculukları yapılmamış sensiz yediğim yemekleri yenilmemiş sensiz içtiğim içkileri içilmemiş sayıyorum.Sevgilim ben sensizken ölüyorum Sensiz olmaz çünkü.. mücadelerle dolu bu hayatta sen benim güç kaynağımsın.Sen olmasan ben hiçbir mücadeleden galip çıkamam her seferinde yenilirim.Sen olmasan bir kenarda kaybolur giderim.Yok olur biterim Sensiz olmaz çünkü , elini değdirdiğin her yer değerleniyor gözümde.Sen dokunmazsan hiçbir şeyin anlamı olmaz.” Deli” diyecekle bana boşver desinler.Onlar senin ne olduğunu benim için ne demek olduğunu asla anlayamazlar Sensiz olmaz çünkü , “ keşke” siz bir hayatı paylaşıyorum seninle.Sen hayatıma girdiğin günden itibaren keşkeler rafa kalktı.Şimdi yeniden keşkelerle dolu o eski günlere dönmek istemiyorum.Sen olmazsan eğer yine bin kez keşke diyeceğim biliyorum |
sensiz oLmaz çünkü sen herşeySin |
hayatımın anlamı da olmaz :P |
çünküüü eee :D sana deli gibi aşığım :P |
Sensiz olmaz çünkü sen benim büyük dünyamsın, gökkaşığımsın. |
seni sewiyorumm (L) |
çünkü KRİTİK KÜTLE oluyorum :) |
sensiz olmaz :bilmem: |
çünkü yaşama sebebimsin...https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/cry.gif |
seninle bir bütünüm<<ve sensiz olomaz |
Seni Herşeeden Çok Seviorm |
Sensiz olmaz cünkü sen benim bir parcamsın,sana olan kötü seyler bana da olur da ondan:cici: |
Benden öte bir ben var içimde. |
Sensiz olmaz,olmuyor da!! Çünkü senin yerin bende çok başka... |
Bebegim oldun daha ilk günden daha ne olsun:cici: |
neden olmasın yaa :D neyse illa bişey demek gerekirse hımm *-) sensiz olmaz çünküüü 8-) heh çünkü yaşam kaynağımsın :P |
Sensiz olmaz çünkü ben sende varım... |
Sensiz olmaz çünkü sensz yaşayamam :)) |
Sensiz olmaz cünkü cevremizde o kadar cok özentiii ask varken sen oldukca senin oldugumun farkına varıyorum:inlove: |
sen yoksan bende yokum |
Çünküsü yok sebepsiz seviyorum seni.. |
Çünkü çünkümsün :P |
Çünkü beni ben yapan yapı taşımsın:) |
Sen olmaz çünkü senden uzak olduğum her dakika ölüm geliyor... |
sensiz olmaz cünkü şuan cok sıkılıorum :D |
| Saat: 06:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık