MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

zalan 13 Mayıs 2007 00:08

slm

bi arkadaşım tavsiyetti ummduğumdan fazlasını buldum burda daha ilk girişimde bi proğramla ilgili sorunumu cözdüm teşekkür edrim size ve buırdaki arkadaşlara..

blackpearl19 13 Mayıs 2007 15:43

Evet oldukça hoş bir skine sahip..Bende aranızda olmaktan mutlu olucam sanırım :D

DrAm3vLH 13 Mayıs 2007 16:10

hayatım 2 ye ayrılıyor mö ve ms yani msxlabs tan önce ve msxlabs tan sora daha ne dyeyım

bulentkarayel 13 Mayıs 2007 16:32

google tıklarken buldum sitede yeniyim ama güzel bir site herkezin eline emeğine sağlık alışmaya çalışacağım tşk.

gamzem55 13 Mayıs 2007 20:14

ben bu siteyi bir kaç dakika önce gezerken buldum içerik çook dikkatimi bağlayıcı bi yanı olduğu kesin ama ilerleyen günlerde bunu daha ii görücez GamzEEm:heysteric:

freeprince 14 Mayıs 2007 01:45

bi yardim konusu ariyodum temasi hoşuma gitti içeriğin de görünce üye oldum zaman gösterecek ne kadar uyumlu olcağimi güzel bir site şimdilik ;)

cadilan 14 Mayıs 2007 14:31

şu üsteki arkadaş varyaforuma geldiği gibi benimden elimden tutup foruma çekti :D şimdilik hoşuma gitti bakalım ne kadr aktif olucem burada memnun kalırsam benimde paylaşımlarım olur ...iyi eğlenceler herkese

haha şu üsteki arkadaş ona şu dediğim için kızdı sanırım :D
kızma kızma sen benim canım arkadaşımsın:D muckxx

_RoSe_ 14 Mayıs 2007 15:42

slm arkadslar bu foruma üye olali 1 yili gecti yazmak yeni nasip oldu nasil tanistimi MsXLabs´la googleden msn ifadeleri ararken tanistik ve sonra üye olayim dedim ölelikle tanidim pisman deylim kurucularini cani gönulden tbr ediyorumm ins daha iyi yerlere gelir burasii;)

Tiglon 14 Mayıs 2007 16:56

bizim bı arkadas tanıstırmıstı msx le

bypower 14 Mayıs 2007 18:14

Bir tesadüf eseri girdiğim bu site gayet güzele benziyor umarım bundan sonra burada sizlerle beraber olurum.

SultanıFedai 14 Mayıs 2007 18:25

Güzel Arkadaşlarım Sayesinde.
Tanıştığımada memnunum çünkü böyle bilgi paylaşılan ve Huzurlu bir sitedeyim artık

aybetul 14 Mayıs 2007 20:49

selam herkese arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum tam siteyi bilmiyorum ama öğrenmeye çalışıyorum neyse sizinle tanışmak isterim herkese byeeeeeee....:) :) :) :D :D :D

nmea 14 Mayıs 2007 20:52

merhaba kısaca ben nmea.. sürekli girdiğim kullandıım başka bi forumda bi arkadaşım önerdi.. daha yeni üye oldum ama baya etkilendim.. siteyi hazırlayan herkese şimdiden teşekkürler..

aybetul 14 Mayıs 2007 21:04

selam arkadaşlar benim adım betül ben bu siteye daha yeni üye oldum tam fazla bu siteyi bilmiyorum:) :) :)

şimdilik bye daha sonra görüşürüz;) ;) :) :)

sunshine1 14 Mayıs 2007 21:15

:wave: :wave: MERHABA BEN ASLINDA BİR ŞİİR OKUYORDUM VE ŞİİRİN ALTINDADA BURANIN ADRESİ YAZIYORDU BEN MERAK EDİP GİRDİM GÜZEL BİR SAYFA OLDUĞUNU GÖRÜNCE HEMEM ÜYE OLDUM YANİ BENİM MSXLABS SİTESİYLE TANIŞMAM BİR RASTLANTI SONUCU OLDU...

orAcle 14 Mayıs 2007 21:34

Bir konu araken karşıma çıktı vakit buldukça uğruyorum teşekkür dağıtıp çıkıyorum:smiley9:

salvo 14 Mayıs 2007 23:09

bir proğram seriali aramak için google ye sordum burayı gösterdi.umarım hoş vakit geciririz.herkese selamlar

yalçın 40452 14 Mayıs 2007 23:50

ben

1976 ordu kumru doğumluyum kocaelide yaşıyorum evliyim 2 kızım var siteyi çok güzel buldum teşekkürler

Dentistsat 15 Mayıs 2007 16:23

daha öncede duymuştum ama kayıt bu güneymiş.başarılar

NAIAS 16 Mayıs 2007 00:04

arkadaşımın resimlerini beyenmiştim o da bu adresi werdihttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/clapping.gif

elifdeniz 16 Mayıs 2007 00:13

Selam...
Sözlük ararken böyle güzel bir siteyi bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi. İlgiliniz ve alakanız takdire değer. Ellerinize sağlık çok başarılısınız. Bundan sonra hep sizlerle olmayı umuyorum... Sevgilerimle....

guzellet 16 Mayıs 2007 00:33

ben ayhan 9 yaşında kızım için ilginç resim ararken sitenizle tanıştım hoşuma gitti üye olmak istedim. .Bu sitenin yapımında fikir üreten arkadaşlara teşekkür ederim.

muhammed66 16 Mayıs 2007 10:06

Merhaba
bana burayi bir arkadaşım tavsiye etmişti.daha yeni girdiğim için pekbir şey diyemem.Ama Süper birşeye benziyor bu arada siteniz çok büyük insan içinde kaybolabilir:)Sitenizde yer ayırdığınız için teşekkürler

batu1907 16 Mayıs 2007 14:17

herkese selam.ben yıllarca forumlarla uğraştım.ve hala ülkenin önde gelen forumlarından birinde yöneticilik yapmaktayım.şizofren ile ilgili bilgi ararken sizi buldum ve gelmişken uğramak istedim.çok hoş bir paylaşım alanı oluşturmuşsunuz hepinizi kutlarım

Moonlight13 17 Mayıs 2007 15:53

Ben anime saplantıma bağlı olarak resim arıyordum. Sonra google da karşıma çıkan resimlerin çoğunun aynı kaynaktan olduğunu gördüm.
MsxLabs...
Dedim neymiş bakalım bu. Girdim siteye. O mavi siyah girişi gördüğüm an yıldırım aşkıyla vuruldum. Şimdi en çok girdiğim site ve bırakıcağımı da hiç sanmıyorum...:inlove:
:hug: :rose:

ve size

:smiley32:

NERGİZ 18 Mayıs 2007 10:52

ya ben seyit yakut manyağıyım onu ararken MsXLabs'la tanıştım iyi ki de tanışmışım

aybetul 18 Mayıs 2007 19:14

herkese selam arkadaşlar....:D :D

içinizde açık olan war mı???:banana: :banana:

selam herkese orada kimse var mı???:d:d:d

selam arkadaşlar orada kimse varmı??:d:d:d

selam arkadaşlar ben bu siteye bir kaç gün oldu üye olalı herkesi tanımak isterim;) :D

coolboy59 18 Mayıs 2007 20:02

ben burayı daha önce biliyordum arkadaşlar hep giriyorlardı ben de gireyim dedim cok guzel bır sıte ınsallah ıyı vakıt gecırırım saygılar...

bestekar_ist 19 Mayıs 2007 03:27

Tesadüf eseri geldim dış dizayn harika elinize saglık gelmişken kalayım dedim hoş vakit geçiririz umarım .

spring 19 Mayıs 2007 16:45

ben bu siteyi google'da öööle gezinirkene buldum ama hoşuma gitti üe oldum güsel yaa :D

okeb 19 Mayıs 2007 17:59

üye olduğum bir sitede gezerken rastladım. sitedeki arkadaşlara selamlar

BİLGE ÇOCUK 19 Mayıs 2007 19:50

BANA MSN HAKKINDA NE İSTİYORSANIZ SORABİLİRSİNİZ.TABİ BENDE SİZİN SORMANIZI BEKLEMİYCEM ARASIRA BİLGİLERİMİ PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIMUMARIM SİZLERE YARARIM OLUR.İSTEYENLER BENİ EKLEYEBİLİR
:wave: :wave: :wave:

Misafir 19 Mayıs 2007 19:58

bilmiyom nasıl geldimi neden geldiğimde bilmiyom ben kimim nerdeyim :P

ALbRayN 19 Mayıs 2007 20:02

siteye tesadüfen girdim ilk bakışta gerçekten hoşuma gitti site :rofl: hemen üye olayım dedim hiç pişman değilim;)

poseidon86 20 Mayıs 2007 02:06

slm cok hos bir siteniz var msn discovery yüklerken bu güzel sitede buldum kendimi ve inanılmaz cekici buldum sitenizi o kadar güzel lütfen demişsiniz ki kırmaya degmez dedim :) umarım harika ve eglenceli vakit geciririz burda :)

_karanlık_ 20 Mayıs 2007 13:44

_KARANLIK_

SELAM BEN KARANLIK STENIZ GUZEL BEYENDIM BEN TESADUFEN BULDUM STENIZI AMA BEYENDIM UMARIM TANISMA FIRSATIMIZDAOLUR INSALLAHBIRGUN
:)

teknikcadi 20 Mayıs 2007 14:29

Slm ben de tesadüfen googlede bi paroğram ararken buldum ve üye oldum ama fazla gezme şansım olmadı ve üye olalı uzun zaman olmasına rağmen ancak fırsat buldum fırsat buldukca burda olucam
hoşbulduk

enesx 20 Mayıs 2007 15:08

bana da bi sınıf arkadaşım söylemişti..msn'de napıyosun demiştim oda forumda takılıyorum falan ben de istedim adresi )

meltemynr 20 Mayıs 2007 16:33

Merhabalar.Ben oğlumun sosyalbilgiler ödevini(karahanlılar)bu siteden faydalanarak yaptım.Teşekkürler.Burası oldukça hoşuma gitti.

ferit_1982 20 Mayıs 2007 23:38

ya tek kelime ile harika basak bişi demiyorum :)

ayşeee20 21 Mayıs 2007 19:02

siteyi kimse önermedi gecenin bi yarısı can sıkıntısından her girdiğim siteye bakıyodum ama nedense bu sitede takılıp kaldım çok beğendim vaktim oldukçada girmeye çalışıyorum

esmeray 21 Mayıs 2007 22:52

merhaba ben esmeray
sitenizle tesadüfen tanıştım çok fazla seçenek var beni bağlayan görünen o ki hep de bağlo kalıcam hepinize teşekkürler ellerinize ve emeklerinize sağlık:smiley32:

Kugi 21 Mayıs 2007 23:05

msn skin arıyodum google da bu siteye girdim baktım ki msn hakkında her şey burda var ve üye oldum :)

fersend 22 Mayıs 2007 12:14

merhaba msxlabs

uzun zamandır msxlabs ı biliyorum

çünkü ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa sırayla her yere tek tek bakarım ve ne zaman

msxlabs'a gelmişsem hiç dondüğümü hatırlamıyorum..

bu bu yuzden sana ve sana emek verenlere teşekuru bir borç bilirim

hep boyle kal........

lizgem 22 Mayıs 2007 13:13

GUİTAR PRO 4 PROGRAMINI İNDİRİRKEN KENDİMİ BİR ANDA BU SİTEDE BULDUM.ŞİMDİLİK ÇAYLAĞIZ BAKALIM NELER OLACAK

kerberosss 22 Mayıs 2007 16:08

şans eseri girdim bu siteye ve çok beğendim

kardelen_kaya 22 Mayıs 2007 17:09

google sayesınde :) ben bole sırınmı sırın ucretsız ıfadeler ısteyınce kendımı burad buldum..mavılerın hosnutlugu cektı benı daha ınceleme asımasındayım ama sevıcekmısım gıbı gelıyo sıtenızı..umarım bırıbrıımızden memnun kalırız..

badboy34 22 Mayıs 2007 20:55

cok güzel biste gerçekten bana bi arkadaş önerdi ama bundan hemen üye oldum budan sorada devam eder inş

ecrin_09 23 Mayıs 2007 01:30

mrb ben ecrin. daha bugun kayıt oldum evet gorunum cok harika burayı bı arkadasım onerdı msn de hacklendım de :( ve adresımı geı almaya calısıyorum.ama bu sıteye sık sık ugrayacagıma emınım.

PsYcHo_LoRd 23 Mayıs 2007 09:46

Selam arkadaslar Ben Mersinden Katiliyorum YArismaci arkadaslara basarilar Ben bu siteyi nasil Buldumu inan bilmiyorum icerigini bile daha dolasmadim sadece effekleri beni cok etkiledi gerek bide mavi olmasi cok hosuma gidi umarim icerigide disi kadar guzeldir ........Paiii paiii Hurmetler opuldunuz:)

Ecrin hosgeldiniz aramiza janum

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık