![]() |
slm bi arkadaşım tavsiyetti ummduğumdan fazlasını buldum burda daha ilk girişimde bi proğramla ilgili sorunumu cözdüm teşekkür edrim size ve buırdaki arkadaşlara.. |
Evet oldukça hoş bir skine sahip..Bende aranızda olmaktan mutlu olucam sanırım :D |
hayatım 2 ye ayrılıyor mö ve ms yani msxlabs tan önce ve msxlabs tan sora daha ne dyeyım |
google tıklarken buldum sitede yeniyim ama güzel bir site herkezin eline emeğine sağlık alışmaya çalışacağım tşk. |
ben bu siteyi bir kaç dakika önce gezerken buldum içerik çook dikkatimi bağlayıcı bi yanı olduğu kesin ama ilerleyen günlerde bunu daha ii görücez GamzEEm:heysteric: |
bi yardim konusu ariyodum temasi hoşuma gitti içeriğin de görünce üye oldum zaman gösterecek ne kadar uyumlu olcağimi güzel bir site şimdilik ;) |
şu üsteki arkadaş varyaforuma geldiği gibi benimden elimden tutup foruma çekti :D şimdilik hoşuma gitti bakalım ne kadr aktif olucem burada memnun kalırsam benimde paylaşımlarım olur ...iyi eğlenceler herkese haha şu üsteki arkadaş ona şu dediğim için kızdı sanırım :D kızma kızma sen benim canım arkadaşımsın:D muckxx |
slm arkadslar bu foruma üye olali 1 yili gecti yazmak yeni nasip oldu nasil tanistimi MsXLabs´la googleden msn ifadeleri ararken tanistik ve sonra üye olayim dedim ölelikle tanidim pisman deylim kurucularini cani gönulden tbr ediyorumm ins daha iyi yerlere gelir burasii;) |
bizim bı arkadas tanıstırmıstı msx le |
Bir tesadüf eseri girdiğim bu site gayet güzele benziyor umarım bundan sonra burada sizlerle beraber olurum. |
Güzel Arkadaşlarım Sayesinde. Tanıştığımada memnunum çünkü böyle bilgi paylaşılan ve Huzurlu bir sitedeyim artık |
selam herkese arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum tam siteyi bilmiyorum ama öğrenmeye çalışıyorum neyse sizinle tanışmak isterim herkese byeeeeeee....:) :) :) :D :D :D |
merhaba kısaca ben nmea.. sürekli girdiğim kullandıım başka bi forumda bi arkadaşım önerdi.. daha yeni üye oldum ama baya etkilendim.. siteyi hazırlayan herkese şimdiden teşekkürler.. |
selam arkadaşlar benim adım betül ben bu siteye daha yeni üye oldum tam fazla bu siteyi bilmiyorum:) :) :) şimdilik bye daha sonra görüşürüz;) ;) :) :) |
:wave: :wave: MERHABA BEN ASLINDA BİR ŞİİR OKUYORDUM VE ŞİİRİN ALTINDADA BURANIN ADRESİ YAZIYORDU BEN MERAK EDİP GİRDİM GÜZEL BİR SAYFA OLDUĞUNU GÖRÜNCE HEMEM ÜYE OLDUM YANİ BENİM MSXLABS SİTESİYLE TANIŞMAM BİR RASTLANTI SONUCU OLDU... |
Bir konu araken karşıma çıktı vakit buldukça uğruyorum teşekkür dağıtıp çıkıyorum:smiley9: |
bir proğram seriali aramak için google ye sordum burayı gösterdi.umarım hoş vakit geciririz.herkese selamlar |
ben 1976 ordu kumru doğumluyum kocaelide yaşıyorum evliyim 2 kızım var siteyi çok güzel buldum teşekkürler |
daha öncede duymuştum ama kayıt bu güneymiş.başarılar |
arkadaşımın resimlerini beyenmiştim o da bu adresi werdihttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/clapping.gif |
Selam... Sözlük ararken böyle güzel bir siteyi bulabileceğim hiç aklıma gelmezdi. İlgiliniz ve alakanız takdire değer. Ellerinize sağlık çok başarılısınız. Bundan sonra hep sizlerle olmayı umuyorum... Sevgilerimle.... |
ben ayhan 9 yaşında kızım için ilginç resim ararken sitenizle tanıştım hoşuma gitti üye olmak istedim. .Bu sitenin yapımında fikir üreten arkadaşlara teşekkür ederim. |
Merhaba bana burayi bir arkadaşım tavsiye etmişti.daha yeni girdiğim için pekbir şey diyemem.Ama Süper birşeye benziyor bu arada siteniz çok büyük insan içinde kaybolabilir:)Sitenizde yer ayırdığınız için teşekkürler |
herkese selam.ben yıllarca forumlarla uğraştım.ve hala ülkenin önde gelen forumlarından birinde yöneticilik yapmaktayım.şizofren ile ilgili bilgi ararken sizi buldum ve gelmişken uğramak istedim.çok hoş bir paylaşım alanı oluşturmuşsunuz hepinizi kutlarım |
Ben anime saplantıma bağlı olarak resim arıyordum. Sonra google da karşıma çıkan resimlerin çoğunun aynı kaynaktan olduğunu gördüm. MsxLabs... Dedim neymiş bakalım bu. Girdim siteye. O mavi siyah girişi gördüğüm an yıldırım aşkıyla vuruldum. Şimdi en çok girdiğim site ve bırakıcağımı da hiç sanmıyorum...:inlove: :hug: :rose: ve size :smiley32: |
ya ben seyit yakut manyağıyım onu ararken MsXLabs'la tanıştım iyi ki de tanışmışım |
herkese selam arkadaşlar....:D :D içinizde açık olan war mı???:banana: :banana: selam herkese orada kimse var mı???:d:d:d selam arkadaşlar orada kimse varmı??:d:d:d selam arkadaşlar ben bu siteye bir kaç gün oldu üye olalı herkesi tanımak isterim;) :D |
ben burayı daha önce biliyordum arkadaşlar hep giriyorlardı ben de gireyim dedim cok guzel bır sıte ınsallah ıyı vakıt gecırırım saygılar... |
Tesadüf eseri geldim dış dizayn harika elinize saglık gelmişken kalayım dedim hoş vakit geçiririz umarım . |
ben bu siteyi google'da öööle gezinirkene buldum ama hoşuma gitti üe oldum güsel yaa :D |
üye olduğum bir sitede gezerken rastladım. sitedeki arkadaşlara selamlar |
BANA MSN HAKKINDA NE İSTİYORSANIZ SORABİLİRSİNİZ.TABİ BENDE SİZİN SORMANIZI BEKLEMİYCEM ARASIRA BİLGİLERİMİ PAYLAŞMAYA ÇALIŞACAĞIMUMARIM SİZLERE YARARIM OLUR.İSTEYENLER BENİ EKLEYEBİLİR :wave: :wave: :wave: |
bilmiyom nasıl geldimi neden geldiğimde bilmiyom ben kimim nerdeyim :P |
siteye tesadüfen girdim ilk bakışta gerçekten hoşuma gitti site :rofl: hemen üye olayım dedim hiç pişman değilim;) |
slm cok hos bir siteniz var msn discovery yüklerken bu güzel sitede buldum kendimi ve inanılmaz cekici buldum sitenizi o kadar güzel lütfen demişsiniz ki kırmaya degmez dedim :) umarım harika ve eglenceli vakit geciririz burda :) |
_KARANLIK_ SELAM BEN KARANLIK STENIZ GUZEL BEYENDIM BEN TESADUFEN BULDUM STENIZI AMA BEYENDIM UMARIM TANISMA FIRSATIMIZDAOLUR INSALLAHBIRGUN :) |
Slm ben de tesadüfen googlede bi paroğram ararken buldum ve üye oldum ama fazla gezme şansım olmadı ve üye olalı uzun zaman olmasına rağmen ancak fırsat buldum fırsat buldukca burda olucam hoşbulduk |
bana da bi sınıf arkadaşım söylemişti..msn'de napıyosun demiştim oda forumda takılıyorum falan ben de istedim adresi ) |
Merhabalar.Ben oğlumun sosyalbilgiler ödevini(karahanlılar)bu siteden faydalanarak yaptım.Teşekkürler.Burası oldukça hoşuma gitti. |
ya tek kelime ile harika basak bişi demiyorum :) |
siteyi kimse önermedi gecenin bi yarısı can sıkıntısından her girdiğim siteye bakıyodum ama nedense bu sitede takılıp kaldım çok beğendim vaktim oldukçada girmeye çalışıyorum |
merhaba ben esmeray sitenizle tesadüfen tanıştım çok fazla seçenek var beni bağlayan görünen o ki hep de bağlo kalıcam hepinize teşekkürler ellerinize ve emeklerinize sağlık:smiley32: |
msn skin arıyodum google da bu siteye girdim baktım ki msn hakkında her şey burda var ve üye oldum :) |
merhaba msxlabs uzun zamandır msxlabs ı biliyorum çünkü ne zaman bir şeye ihtiyacım olsa sırayla her yere tek tek bakarım ve ne zaman msxlabs'a gelmişsem hiç dondüğümü hatırlamıyorum.. bu bu yuzden sana ve sana emek verenlere teşekuru bir borç bilirim hep boyle kal........ |
GUİTAR PRO 4 PROGRAMINI İNDİRİRKEN KENDİMİ BİR ANDA BU SİTEDE BULDUM.ŞİMDİLİK ÇAYLAĞIZ BAKALIM NELER OLACAK |
şans eseri girdim bu siteye ve çok beğendim |
google sayesınde :) ben bole sırınmı sırın ucretsız ıfadeler ısteyınce kendımı burad buldum..mavılerın hosnutlugu cektı benı daha ınceleme asımasındayım ama sevıcekmısım gıbı gelıyo sıtenızı..umarım bırıbrıımızden memnun kalırız.. |
cok güzel biste gerçekten bana bi arkadaş önerdi ama bundan hemen üye oldum budan sorada devam eder inş |
mrb ben ecrin. daha bugun kayıt oldum evet gorunum cok harika burayı bı arkadasım onerdı msn de hacklendım de :( ve adresımı geı almaya calısıyorum.ama bu sıteye sık sık ugrayacagıma emınım. |
Selam arkadaslar Ben Mersinden Katiliyorum YArismaci arkadaslara basarilar Ben bu siteyi nasil Buldumu inan bilmiyorum icerigini bile daha dolasmadim sadece effekleri beni cok etkiledi gerek bide mavi olmasi cok hosuma gidi umarim icerigide disi kadar guzeldir ........Paiii paiii Hurmetler opuldunuz:) Ecrin hosgeldiniz aramiza janum |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık