![]() |
nette gezerken gördüm,üye olayım dedim. |
ben nereye el atsam bu site aldından çıkıodu xD dedim bura ii bi yere benzio bi girim ddm kötü mü ettim siz deyin xD |
internette bir konu ararken rastladım... özgün bir site diye takılıp kaldım... tüm üyelere merhabalar:) |
sizin sitenize kayıt olmak benim için müthiş bir şeydi.desem yalan olur kendimizi kandırmayalım.insanlar birileriyle bir şeyler paylaşmak istiyor ..doğasında var ...ben de bu siteyi kendime göre uygun bir site olabilirmi acaba diye denemek istedim simon1simon1 bişi daha thinker bell peter pan da benim aşık olduğum karakterdi ve belkide remi bana bişiler canlandırdı derinlerde herkese selam ..........hoşgeldim...............simon1simon1 |
ya site cok hoşuma gitti ama neden msnde kullanamıyorum msn discoveryiii ne olur yardım cı olur :( |
Alıntı:
|
Herkese iyi akşamlar =) ben de msxlabs a katıldım :) herkese iyi forumlar :) |
resim arıyordum o sırada buldum msxlabs'ı. o günden sonra sürekli burdayım bundan sonrada sürekli burda olacakmışım gibi görünüyor. (A) (A) (A) |
Efendim bu siteyi yeni keşfettim ve de canım kaynadı. beni ısıttı adeta. bende üye olayım dedim. iyi yapmışmıyım? İnşallah güzel günler geçirirz. baki selamlar hepinize |
BİR PROĞRAM ARARKEN TESADÜFEN İNDİRDİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ BEN HEP BURDAYIM TEŞEKKÜRLER |
| Saat: 18:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık