![]() |
merhabalar ben aslında eskı kullanıcıyım ama kullacı nıck lerı unuttum zorro ve djdream ıdı :) her neyse bana ulasmak ısteyenler ıcın her turlu yardım yapılır |
Merhaba Arkadaşlar MsXLaBs'ı ben uzun zaman önce biliyordum sanırım 3 yıl kadar önceydi ve aynı rumuzla kayıt olmuştum.. uzun zaman internette sörf yapmadıgım için sitenizde kaydım silinmiş,şimdi yeniden kayıt oldum. MsXLaBsda çok güzel proğramlar buldugum için burayı unutmadımemeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.. (F) |
Wala Ben Betty'nin Fotolarnı Alıodum Bide Baktım Ana Betty Boop Skin Windows Live Messenger 8.1 :O Hmen Üye Oldum :) Siteyi Dolaşıcam Şmdi Gerçekten Güsele Benziyo Ben Buraya Bras Üye Çekiym:P |
merhaba! ben Msx'i ener ve marcell sayesinde tanıdım,ilk gördüğüm zamanlar ne anlıyosunuz burdan diyodum bide baktımki bende üye olmuşum :D |
kendim aslen zoguldaklıyım ama kütahyada yasıyorum |
bayya kolay oldu internette giziniyordum birden kedinmi burada buldum |
sitenize mp3 ararken rastladım.edebiyat öğretmeniyim.abdülhak hamit tarhanın makber şiirini işlerken bu şiirin hamiyet yüceses versiyonunu arıyordum yolum sitenize düştü.hepsi bu.umarım hayırlı olur.kolay gele... |
bu sitede cok ynym ve nasl kullanldgnı dahi blmyrm azmlym örencm ;)bi sylr orndktn sona daha frklı konulara bkrz |
merhaba herkeze sitenize daha bakma fırsatım olmadı bakıp karar vermek lazım ama eminimki .güzeldir güzel ve ıyı ınsanların yaptıgı hersey ıyıdır..:)(edebiyat yaptım pehh:D)buarada adım şenay izmirliyim HERKEZE IYI FORUMLAR:) |
hatırlamıyorum baya oldu artık burdan emeklı olurum :P |
| Saat: 18:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık