![]() |
Alıntı:
Photoshop (Photoshop Nedir? - Photoshop Nasıl Kullanılır?) Flash için bakınız: https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/10881-macromedia-flash-dersleri.html https://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/7290-swishmax-dersleri.html |
Kısacası BLaCKBaT Aracılığı İle Tanıştım... |
MsxLabs ile uzun süredir tanışıyorum aslında. Ancak bir türlü 'alışamam' mantığından kurtulupta içinize karışamadım. Sebebi ise kalabalık bir ortam olması idi benim için. Hep tırsmışımdır bu tür ortamlardan. 2,5 yıl önce falan MsxLabsı ve ününü bir arkadaşımdan öğrendim. Şöyle süzücü bir bakışla forumu süzdüm ve kalabalık diye kapattım. Ama siteden sürekli olarak downloadlar yapıyordum. Çünkü bana çok lazım olan programları barındırıyor olması beni siteye çekiyordu. Uzun süredir siteyi daha yakından takip etmeye başladım. Foruma tam anlamıyla girmeye başladığımda, genel forum nickimden bağımsız bir nickle idarevi olaak kayıt olmuştum. Ancak özüme döndüm ve buradayım. Ancak ne arasam her şey forumda mevcut. Hâlâ forumda parlamış değilim. İyikide tanımoşım burayı :P |
:D:Dpc programlari ariyordum ve bu siteyi buldum ama site hosuma gitti tsk |
sosyalaşmak yeni cevreler yeni arkadaşlar tanışmak icindirki bu siteyi sectim. yok öyle televole kültürü |
Kendim aradım, kendim buldum *-) |
Slm Arkadaşlar Aranızda En yenı benim Heralde. MsX Benim İçin çok Farklı Bi Site. Zaten İlk Siteye girişimde Msx'in Değişik Ve Diğer Sitelerden Bi ayrıcalıgı oldugunu Anlamıstım. (Yanılmamısım) Bundan sora Aranıza kabul edersenız bende bu sıtenın onemlı bı uyesı olmak ısterım ? |
yha abı hersey hoş quseL olmusta ben bı tulU msj fılan atamadım artık mailimimi yanlıs qırıyom bılmıyomkı regıster'e basıom herseyımı tam yazıom oLmuyo ok qelmıyo yardım edebılırmısın ?:dontknow::cry: |
Google da yaptıım bı arama sonucu buldm.. Son 1 aydır arada sırada uye olmadan goz atıyodm :smiley9:. Normalde forum tarzı sıtelerı sevmem ama burası nedense hosuma gıttı bugunde uye oluum dedm :hih!: |
Alıntı:
|
| Saat: 11:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık