![]() |
Alıntı:
|
arkadaşlar msn adresimi ve şifremöi unuttum gizli yanıt ve alternatif msn de yok ne yapmaammgerekir yardım edin |
Alıntı:
|
bence dogu bir bilgi dir ben mesela ayda 2 kere msn sifremi degistiroom :D sizce cok mu az mi ??? paylasim icin cok cok tesekkür ederiiim öptüüm:kiss2::kiss2::kiss2: |
Alıntı:
|
Merhaba arkadaşlar, Ben size şifre değiştirmeyi anlatacağım.Msn de kullanıcı adını yani msn nizi yazdınız.Şifremi unttum a tıklayın.Onun ardından eğer gizli şifre yaptıysanız sorun yok.orada gizli şifreyi sityecek yazacaksınız sonra da şifrenizi değiştireceksiniz.fakat siz gizli şifre yapmadıysanız işte o zaman parmak izinizi yapın ve şifrenizi unutmayın.zaten orda parmak izi ile yapın yazısı çıkar.ona tıklayın ve parmak izinizle msn nizi açın.saygılarımla dünyalar_güzeli |
ben kendi msn şifremi değiştiricem |
ARKADAŞLAR MSN ŞİFRE DEĞİŞTİRMEK İÇİN EN KOLAY YOL. OTURUM AÇTIKTAN SONRA GELEN KUTUNUZA GİDİN VE SAYFANIN EN ALT SAĞ TARAFINDA HESAP YAZAN YERE TIKLAYIN. AÇILAN PENCEREDE SOL TARAFTA ((((PAROLA VE PİNLER))) YAZAR PAROLANIZI DEĞİŞTİRİN BÖLÜMÜNDEN DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ |
msn şifre degiş |
Alıntı:
|
| Saat: 15:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık