![]() |
Bilgisayarla boşunamı boğuşuyoruz yani https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gif |
msn discover 1.5 yükleyince bende bu hata oluyor yardımcı olurmusunuz programı kaldırdığımda sorun kalkıyor ayrıca msn discower 1.5 yükleyince 8100030d hatası verip açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim tşklr |
ya evet bende discovery yükledim alıclara iletilemedi sorunuyla karşılaşıorum acaba nedendir bi yardım edebilir misiniz? :) |
Arkadaşlar bu sorunu cozdum sadece biraz dikkat lazımmış :) discovery yüklü arkadaşlar dikkat edin yazdığınız cümlelerin başında türkçe karakter olmamalı! eğer cümleniz şöyle başlıyorsa: EaGleKinG: Önemli değil :) bu size hata raporu olarak döner bunu engellemenin tek yolu var yazılarınıza dikakt edin eger cümleniz " ç-ğ-i-ö-ş-ü " harfleri ile başlıyorsa cümlenizi yazmaya başlamadan sadece 1 boşluk bırakırsanız veya bu harfler yerine noktasızlarını kullanırsanız sorun yaşamazsınız! Saygılarla ! |
Merhabalar Ben birine o çevrimdışıyken ileti yazıyorum.Ama ''Çevrimdışı anlık ileti geçici olarak kullanılamadığından bu ileti gönderilmedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin.'' aynen bu geliyor.. Benim gönderdiğim ileti gitmişmidir acaba? |
ne zman gelir bi bilgi varmı |
Yaa bişey dicem arkadaşlar gene tüm alıcılara iletilmedi yazıyor genemi ir sorun var acabaa |
şuan güncel mi bu site MSNDE ANLIK İLETİRİM TESLİM EDİLMİYO NEDEN ne zaman düzelir çatlıcm yaaaaaaa KARDEŞİM TSK EDERİM |
Aynı sorun bendede var:( |
aynı soryn bende de var |
| Saat: 16:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık