MsXLabs
Sayfa 4 / 28

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1386-messenpass-and-msn-sifre-bulucular-hack-degil.html)

ahmetseydi 5 Nisan 2007 23:53

Alıntı:

enigmaaa78 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 422974)
1. Your Windows Live ID>2. Your First and Last Names>3. Date of Birth (Month/Date/Year)>4. Country or Region>5. State (if applicable)>6. Zip or Postal Code>7. Your IP address. List the IP addresses from each computer that you>use to access your account. You can go to WhatIsMyIP.com - 204.10.110.203 to>find this information. The numbers that appear at the top of this page>will be your IP address.>8. Answer to your Secret Question (if applicable)>9. Alternate email address associated with the account (if applicable)>10. Your Internet Service Provider. An ISP is a company that provides an>end user with a connection to the Internet and other similar services,>such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast.>11. Last date and time you successfully signed in>>>For Windows Live Mail customers>>>12. Any folders you created (aside from the default folders)>13. Contacts in your address book (please include the e-mail address)>14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders>>>For Windows Live Messenger customers>>>15. A list of Contacts in your buddy list (please include the e-mail>address)>16. Your Windows Live Messenger Nickname (your Messenger display name)Bunların çevirisini yapabilirmisiniz bana

İndirin ve Kullanın: https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/585-sesli-ve-tam-6-dil-cevirici.html#post9865

Alıntı:

GELİNCİK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 420705)
ne programı anlamadım

MessenPass programı ile unuttuğunuz MSN Messenger, Windows Messenger, ICQ Lite 4.x/2003, AOL Instant Messenger, Trillian, Miranda, GAIM şifrelerinizi bulabilirsiniz.

gogo123 13 Mayıs 2007 15:07

verilen programlar direkt olarak virus atıyor. Site yöneticilerinden lütfen bu arkadaşlar hakkında gerekli site kullanım talimatlarının uygululanmasını dilerim

Gurkan1988 22 Mayıs 2007 23:57

arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık ama bana msn yi hackleyebileceğim bi program lazım benim adresimi hacklediler onu geri almak için bu program bana acil lazım varsa bi zahmet siteye koyabilirmi

durakkk 30 Mayıs 2007 13:38

tmm ama
ben de birini gösterdi ikincisini göstermiyo bubun için ne yapacam birini gösterdi 2. sini göstermiyo yani tek 1 tane gösteriyo nasıl yapacam lütfen yardım edin yada ben size verem siz şifresini bana söleyin olurmu ?

v3d4 1 Haziran 2007 15:13

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 12386)
MessenPass programı ile unuttuğunuz MSN Messenger, Windows Messenger, ICQ Lite 4.x/2003, AOL Instant Messenger, Trillian, Miranda, GAIM şifrelerinizi bulabilirsiniz.

Dosyayı programın kurulduğu C:\Program Files\MessenPass klasörüne açınız.
Eklenmis Dosyalardan indirebilirsiniz.

programı indirdim ama açılmıyor uyarı çıkıyor nasıl yapabilirim bunu :)

hellboy726 2 Haziran 2007 12:05

Alıntı:

gogo123 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 471684)
verilen programlar direkt olarak virus atıyor. Site yöneticilerinden lütfen bu arkadaşlar hakkında gerekli site kullanım talimatlarının uygululanmasını dilerim

Hayır. Antivirüs programları yazılımı saadece hacktools olarak algılıyor. Yani şüpeli olabilir uyarısı veriyor. ancak kesin bir kaygı söz konusu değil. Programda zararlı değil. Saadece bilgisayardaki şifrelere erişmek için yetki istiyor. anti-virüs programıda yalnış anlıyor :)

Alıntı:

Gurkan1988 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 489238)
arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık ama bana msn yi hackleyebileceğim bi program lazım benim adresimi hacklediler onu geri almak için bu program bana acil lazım varsa bi zahmet siteye koyabilirmi

üzgünüm MsxLabs Forumlarında hacking içerik yayınlanması yasak.

Alıntı:

durakkk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 499175)
tmm ama
ben de birini gösterdi ikincisini göstermiyo bubun için ne yapacam birini gösterdi 2. sini göstermiyo yani tek 1 tane gösteriyo nasıl yapacam lütfen yardım edin yada ben size verem siz şifresini bana söleyin olurmu ?

Sebebi: adresin göründüğü kullanıcının şifremi hatırla seçeneyini işaretlememiş olmasıdır.

Alıntı:

vedosh adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 502778)
programı indirdim ama açılmıyor uyarı çıkıyor nasıl yapabilirim bunu :)

Nasıl bir uyarı alıyorsunuz? Biraz daha açıklayın.

tsong 6 Haziran 2007 17:52

bu finder nasıl açlışıyo

bicherd_over 6 Haziran 2007 19:06

bu sadece windows messenger de kayıtlı olna msnlerin şifresini gösterior yani aynı bilgisayarda msn açanlarınkini değil kayıtlı msnlerin saol kardeşim:)

fatihsirin 19 Haziran 2007 13:16

olmuyor denedim

hellboy726 19 Haziran 2007 15:22

Alıntı:

fatihsirin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 530532)
olmuyor denedim

messenger protokolünü değiştirmediği sürece çalışır bu yöntem :) nerede hata aldığınızı takıldığınızı verirseniz yardımcı olalım..

Saat: 00:45
Sayfa 4 / 28

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık