![]() |
Hayır.. Hayatım boyunca içtiğim toplam sigara sayısı ya 8 ya da 9 yarım paket bile etmiyo yani..:D |
ArkdaşLar anlıyorum siz bana iyi niyetinizle sigarayı bırak diyorsunuz.. Ama sizin de babanız 2 yıl işsiz kalıp siz daha 5 yaşındayken annenizi dövseydi , bu yaşınıza gelmenize rağmen hala sadece ona 1 yumruk atıp 10 yumruk yeseydiniz , açlıktan nefesiniz kokupta kirada otursaydınız sigara içerdiniz emin olun.. Bu yaşımda dedemin aldığı evde oturmak , Anadolu Lisesi ' ni kazanmak kolay değil. Hiç değilse aklı başımda it kopuk değilim.. Okuyumayı kafdama koydum ; mühendis olacağım.. Hiç değilse yaşıyorum ve ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.. Sigara nedir ki .! |
Alıntı:
Sigaranın rolünü öğrenebilirmiyim bu konuda? + Bir tane yararı olmayan bişeyden bahsediyoruz... Gerisi boş laf... |
nargileyi tercih ediorum :] |
Yararı olmadığını biliyorum ; zaten ayda en fazla 2 tane... Sıkıntımı aldığını düşünüyorum kendimce .. kendimi avutuyorum kısaca.. |
hayır aslaa katiyn hiç bir zmnn :D:D |
ilk önce özel hayata saygı .!!! |
Yeşilaycıyım:) yeterli bir cevap bence:)Etrafımda sigara kullanan kimse yok olmasını da hiç istemem(yn) |
herkezın bence bırbırınden farkı yok sen su sekılde hayattan yara aldın ben baska bır sekılde belkı senden benden daha cok acı ceken ınsanlar olabılır ama benım sıgara ıcme sebebım degıl bunlar cunku dunya ustume gelse bılsem deprem olacak ben sıgarayı sadece keyıf ıcın ıcerım bahanelere sıgınmam bırakmak ısrtesem bırakırım bırakmak ıstemesesem bırakmam yanlıs anlamada sucu hep yasadıgın hayata atar ınsan cunku kolayına kacmak olur bu en ıyısı durust olmak bence. |
içiyorum ve şimdilik mutluyum:D |
| Saat: 09:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık