![]() |
bilgisayarım açılmıyor benim bilgisayarım açılmıyor ekrana şöyle bir yazı çıkıyor: broadcom undi pxe-2.1 v10 7.5 copright (c) 2000-2007 broadcom corpation copright (c) 1997-2007 broad corpation all rights reseved pxe-e61:media test failure check cable pxe-mof:exiting broadcom pxe rom boot failure press any key to contine ne yapmalıyım lütfen acil https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_disappointed.png |
laptobum açlılmıyor arkadaşlar laptopu açarken hoş geldiniz yazısından sonra siyah bir ekran açılıyor masaüstü açılmıyor başta görev yöneticisini kullanarak internet sayfalarını açabiliyordum fakat artık açamıyorum sürekli hata veriyor ne yabapilirim. |
Bilgisayarım neden açılmıyor? arkadaşlar bilgisayarımı açarken önce mavi ekran geliyor sonra ekran kararıyor ve sadece sol üstte alttire oynuyor bazen 15 20 kere deniyorum ancak acılıyor bu bir virüs mü yoksa başka bi şey mi ayrıca yeni format attım yardımcı olabilirmisiniz? |
PC AÇILMIYOR YARDIM EDİN LÜTFEN pcyi açıyorum 8extreme diye bi şey geliyo açıldığında sonra ise ıntel(R) boot agent fe client no boot filenemo recevied exiting intel boot agent dist boot failure insert system disk and press enter diyo ne yapmalıyım? |
Bilgisayarım neden açılmıyor? BN BİLGİSAYAR MÜHENDİSİYİM BİLGİSAYARLARIN ZAMAN İLE PROGRAMLARI ESKİR 1,2 FORMAT ATILMASI LAZIM BULE SECRAN VİRUS DEĞİLDİR BİLGİSAYARIN YAPTIĞI REM HATSIDIR WİN7 DE REM VERİR 100 E KADR SAYAR 5 ER YENİDEN BAŞLATIR BİLGİSAYARI SÖKÜP REMİ ÇIKARIP AÇIN SONRA AÇILMAZ DIIIIIT DİE SES GELİR KAPATIN REMİ TAKIN DÜZELİR |
ekran açılmıyo ben pcnin fişinin takılmadığını unuttum sonra taktım.pc çalıştı ama ekran dondu bende reset düğmesine bastım dıtttt diye ses çıktı sonra tekrarladı lütfen yardım edin.samet |
bilgisayar sorunları bilgisayara şifre koydum şifre koyduğum ekran gelmiyordu F8 e basınca geliyor şifreyi yazdım ve girdim sonra şifreyi kaldırdım ama her girdiğimde wimdows açılıyor yazıyo ama açılmıyo ?????? |
pc bilgisayarı acarken ekrana ıkı soru gelıyor sonra secıyorum ekran kararıyor format da atmıyorum ne yapapılırım? |
Windows XP im açılmıyor Bilgisayarımı çalıştırıyorum windowsdan önce şu seçenekler çıkıyor,güvenli mod,ağ desteği ile güvenli mod,komut istemiğle güvenli mod,Windows olağan şekilde başlasın ve en son iyi yapılandırma (çalışan en son ayarlarınız). hepsini denedim ama Windows XP açılıyor gibi oldu bilgisayar kasasından 4kez tık sesi geldi ve bilgisayar kendini yeniden başlattı.ve yine aynı şeyler oldu. |
Bilgisayarım reset tuşuna basmadan açılmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? |
| Saat: 00:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık