MsXLabs
Sayfa 4 / 12

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Bilgisayarımdaki ses sorununu nasıl çözebilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/210276-bilgisayarimdaki-ses-sorununu-nasil-cozebilirim.html)

Misafir 2 Şubat 2011 00:27

slm benim bilgisyada ses çalışmıyor ynlışlıkla ses programını silmişim onuda bulamıyom bilgisarayın üstüne ters tıkladım dediginiz gibi sarı işaret var yani program yüklü degil gözüküyor galiba ama dogru programı nasıl bulurumda tekrar yükleyebillirim sizin önereceginiz program varmı nasıl indirebilirim teşekkürler

kompetankedi 2 Şubat 2011 01:17

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1965047)
slm benim bilgisyada ses çalışmıyor ynlışlıkla ses programını silmişim onuda bulamıyom bilgisarayın üstüne ters tıkladım dediginiz gibi sarı işaret var yani program yüklü degil gözüküyor galiba ama dogru programı nasıl bulurumda tekrar yükleyebillirim sizin önereceginiz program varmı nasıl indirebilirim teşekkürler

Bilgisayarınızın teknik özelliklerini bellirtseydiniz daha net yönlendirme yapabilirdik. Bu bakımdan size önerimiz bilgisayarınız masaüstü tip ise anakartınızın markasını bulmanız ve bu firmanın web sayfasındaki teknik destek bölümünden ilgili ana kartın seri numaralarıyla driverlarını edine bilirsiniz. Bilmiyorsanız anakartın adını kasanın kapağını acıp ana kartın üstünde yazılıdır oradan bilgi edine bilirsiniz. Eliniz bu işlere yatkın olmasa bile her şekilde içerdeki parçaları kesinlikle zorlamayın bu donanımınıza zarar verebilir dikkatlice marka model yazısını okumaya calısın.

Eğer laptop ise gene benzer şekilde üretici firmanın web sitesine girip seri nosu marka modeli ile size uygun driverları indirip kurabilirsiniz.

Misafir 30 Mart 2011 16:31

bigisayarın kendi sesi çıkmıyor, hoparlör yok neyden dolayı kaynaklanıyor? napacam...

Misafir 23 Nisan 2011 14:06

bilgi sayarımdan ses gelmiyor ve müzik hiç birşey çalmıyor

ne sildimi bilmiyorum ama ses çıkmıyor ve hiç birşeyi oynatamıyoru araç çubunda da ses yeri yoq

Misafir 28 Mayıs 2011 18:43

benim bilgisayarımda 2 kulanıcı var birisine giriyom ses gelior diyerinde ise gelmior lütfen yadımcı olun ??

Misafir 30 Mayıs 2011 10:25

Ya benim eski küçük bi aidata laptop bilgisayarım var.Ben dün WolfTeam oynarken sahip olduğum silah çok ses çıkarıyo...O silahla ateş ederken birden ses gitti kafayı yicem nası düzelticem ses çubuğuna herşeye baktım müzik açtım ama ses çıkmıyor kulaklık takınca geliyo ama normalde gelmiyo yardım edebelirmisiniz? :S

Misafir 22 Haziran 2011 19:04

SA YA BEYLER BENİM SES YOK DRİVER CD LERİDE YOK SES YÜKLEMEK İÇİN Bİ LİNK ATARMİSİNİZ LÜTFEN

Misafir 26 Haziran 2011 18:25

pc den ses çıkmıyor

arkadaşlar benim pc dende ses çıkmıyor format attım herşeyi yükledim ama ses çıkmıyor hopörlörden çalıyo gibi gözüküyo ama ses gelmiyo ne y6apmalıyım

Misafir 13 Temmuz 2011 10:52

ses gemiyo

biilgisayardan bi anda ses gelmemeye başladı nedenini anlıyamadım her şeyin takılı olduguna eminim yardım edin lütfen?

Misafir 18 Temmuz 2011 14:22

ses sorunuma yardım

benmde ses sorunum var ses kartını sildim tekrar yükledim(realtek HD audio) ama olmadı sarı soru işaretlerine girdim sürücüyü yeniden yükle ve ileri dedm sihirbaz gerekli yazılımı bulamadığından donanım yüklenemedi diyor.. ne yapmam gerekiyor :(

Saat: 09:13
Sayfa 4 / 12

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık