![]() |
slm benim bilgisyada ses çalışmıyor ynlışlıkla ses programını silmişim onuda bulamıyom bilgisarayın üstüne ters tıkladım dediginiz gibi sarı işaret var yani program yüklü degil gözüküyor galiba ama dogru programı nasıl bulurumda tekrar yükleyebillirim sizin önereceginiz program varmı nasıl indirebilirim teşekkürler |
Alıntı:
Eğer laptop ise gene benzer şekilde üretici firmanın web sitesine girip seri nosu marka modeli ile size uygun driverları indirip kurabilirsiniz. |
bigisayarın kendi sesi çıkmıyor, hoparlör yok neyden dolayı kaynaklanıyor? napacam... |
bilgi sayarımdan ses gelmiyor ve müzik hiç birşey çalmıyor ne sildimi bilmiyorum ama ses çıkmıyor ve hiç birşeyi oynatamıyoru araç çubunda da ses yeri yoq |
benim bilgisayarımda 2 kulanıcı var birisine giriyom ses gelior diyerinde ise gelmior lütfen yadımcı olun ?? |
Ya benim eski küçük bi aidata laptop bilgisayarım var.Ben dün WolfTeam oynarken sahip olduğum silah çok ses çıkarıyo...O silahla ateş ederken birden ses gitti kafayı yicem nası düzelticem ses çubuğuna herşeye baktım müzik açtım ama ses çıkmıyor kulaklık takınca geliyo ama normalde gelmiyo yardım edebelirmisiniz? :S |
SA YA BEYLER BENİM SES YOK DRİVER CD LERİDE YOK SES YÜKLEMEK İÇİN Bİ LİNK ATARMİSİNİZ LÜTFEN |
pc den ses çıkmıyor arkadaşlar benim pc dende ses çıkmıyor format attım herşeyi yükledim ama ses çıkmıyor hopörlörden çalıyo gibi gözüküyo ama ses gelmiyo ne y6apmalıyım |
ses gemiyo biilgisayardan bi anda ses gelmemeye başladı nedenini anlıyamadım her şeyin takılı olduguna eminim yardım edin lütfen? |
ses sorunuma yardım benmde ses sorunum var ses kartını sildim tekrar yükledim(realtek HD audio) ama olmadı sarı soru işaretlerine girdim sürücüyü yeniden yükle ve ileri dedm sihirbaz gerekli yazılımı bulamadığından donanım yüklenemedi diyor.. ne yapmam gerekiyor :( |
| Saat: 09:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık