![]() |
telefonumun internet ayarlarını yapmak istiyorum ama yapamıyorum...burda da hiç bi telefoncu beceremedi yardım edin da uşağum.. |
msn nokia 3230 turkcell kullanıcısıyım msn yükleyemiyorum bağlantı linkinden tıklıyorum açılmıyor.yardımcı olabilir misiniz? |
benim telefon modelim samsung e250i msn nasıl yükleyebilirim lütfen yardım |
Bendede matsu t828 var hiç bişi yüklenmez dandik bence seside çok az çıkıo aldııma bin pişmanım bence nokia en iisi herşey yüklenior :D:D:D |
telefona mesaj yaz bölülümüne girip msn yazıp 7048e gönderin gönderim ücreti 2 kontür ve sonra size mesj gelecek onay mesajından sonra indirebilirsiniz he bu aradaa bu işlem sadece vodafonlular için....................................................:D:D:D e 250 ye msn yazıp 7048 e gönderin vadafonsa indirilioo 2kontür le gelen mesajile tklayarak indirin |
Alıntı:
|
yaa wodafone live messenger nasıl yükleyebilirim? kullandgm telefon nokia 6630.. müşteri hizmetlerini aradm link attılar fakat bağlanamıorm :S yardmcı olursanz sewnrm.. |
Alıntı:
|
merhabalar ben LG KM900 kulllanıyorum internete girebiliyorum falan hepsi var. ama MSN nasıl yüklicem ben bu tlf ma bilemiyorum yardımcı olurmusunuz? hani telefondan biyere girilip mi indiriliyor. |
cepe msn nasil yuklenir |
| Saat: 12:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık