MsXLabs
Sayfa 4 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Facebook üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/223344-facebook-uyeligimi-nasil-iptal-edebilirim.html)

ener 23 Ekim 2009 23:40

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1542785)
face book iptali

eminecumalı-35@hotmail eminecumalı(kocaaycan)@hotmail.com eminecumalı_35@hotmail.com face book üyeliklerimin iptalini istiyorum

8kocaaycan@h

facebook ayarlarından hesap dondurabilirsiniz...

AriThmetiCs 24 Ekim 2009 00:08

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1542785)
face book iptali

eminecumalı-35@hotmail eminecumalı(kocaaycan)@hotmail.com eminecumalı_35@hotmail.com face book üyeliklerimin iptalini istiyorum

8kocaaycan@h

Burada hiç bir kimsenin, başkalarına ait olan facebook hesaplarını silmesi gibi bir durumu söz konusu değildir.. geride kalmış sayfalarda nasıl ne şekilde hesabınızı donduracağınız ayrıntılı bir biçimde anlatılmıştır.. neden okumak gibi bir eyleme sahip değiliz anlamış değilim.. konuyu baştan itibaren takip ederseniz nasıl dondurup/silebileceğinizi göreceksiniz...

Daisy-BT 24 Ekim 2009 00:52

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1485118)
herkeze selamlar ben facebook üyeliğimi silmek istiyorum silebilir miyim? yardım pls

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1486026)
facebook mu ıptal etmek ıstyorum

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1489646)
facebook üyeliğimi tamamen iptaletmekistiyorum

[QUOTE=Misafir;1542785]face book iptali

Alttaki mesajı inceleyiniz.

Alıntı:

AriThmetiCs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1466840)

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

Misafir 4 Kasım 2009 22:24

şifremi yazıyorum iptal için yanlış diyor

Misafir 6 Kasım 2009 20:19

facebook üyeligimi iptral ettirecem

_KleopatrA_ 6 Kasım 2009 20:26

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556982)
facebook üyeligimi iptral ettirecem

Alıntı:

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

^inceleyiniz.

Misafir 23 Kasım 2009 18:49

facebook iptal

_KleopatrA_ 23 Kasım 2009 19:11

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1577339)
facebook iptal

Saygılar..

Misafir 28 Kasım 2009 18:02

Alıntı:

facebook uyeligimi iptal et

üyeligimi iptal etmek istiyorum

Alıntı:

facebook iptal

fec book üyeiligimi iptal etmek istiyorum

Misafir 28 Kasım 2009 18:08

fecbook üyeligimi iptal etmet istiyorum

Saat: 17:35
Sayfa 4 / 13