![]() |
yha arkadaşlar bilgisayarın sesi çıkmıyor herşey var ama ses yok |
ya :S bnm lptp'umda ses denetimi ayarları artık özükmüyor sizin dediğiniz gibide yapmaya çalıştım denetim masası ses ve ses aygıtlarına girdim orda çubuğa tik işareti koyulmuyor hiç bişey yapılmıo yardım ltfn ya ses olsa sorun diil seside yok pc'nin hiç bişi yapamıorm napıcm |
Arkadaşlar benim laptopumda önceden ses vardı ama şimdi kayıp ses ayarı denetimi açılmıyo windows cd si yok bende cd siz yapılırmı acil cevap Lütfen yardım ederseniz sevinirimmm !!!!!!!!!!!!!! |
çok basit şu adımları takip et : Başlat/tüm programlar/Donatılar/Eğlence/Ses ayarı denetimi aç ayarları modeline göre yap sorunu çözzz! |
Bilgisayarimda Ses Sorunu Var Arkadaslar laptopumdan ses cikmiyor müzik aciyorum ses donanimi bulunamadi diyor ama PointBlank Denen Bir oyuna girdigimde ses cikiyor cözemedeim ses kartimmi bozuldu yoksa ayarlara birseymi oldu yardım edin lütfen.:*( |
ya lütfen bana yardım edin ses aygıtlarına giriyorum ses ayarındaki ses ayarı simgesine işaretlemiyor |
Selamun aleykum ses denetimi sorunu var hiç bi şekilde olmuor ses ayarına girdim DAEMON TOOLSU YÜKLEDİM YA NASIL OLUCAK BU İŞ? |
sorun benim bilgisayarımın ses ayarı kilitli bunu nasıl yapabilrim |
slm benim ses cıkmıyo nasıl acılacak |
yha benm sağ alt köşede ses denetimi yok nasıl yapabilirim bilen varmı acaba yha.. ? :( |
| Saat: 03:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık