![]() |
Alıntı:
rpidden de indirip test ettim şimdi sorun yok :) |
Alıntı:
aynı sorunu bende 7.5 te yaşıyorum.. anlattığın gibi yapmama rağmen hata veriyo |
Alıntı:
Alıntı:
orjinal msnmsgr.exe dosyasını upload edip link atabilir misiniz? |
|
Sorun yaşamamak için eski sürümlerde dahi en son derlemelerini kurun ve ondan sonra düzenlenmiş exe'lerini kopyalayın. Ara sürümleri kullanmayın. 7.5 kullanmak istiyorsanız 7.5.0324 sürümünü, 8.1 kullanmak istiyorsanız 8.1.0178 sürümünü, 8.5 kullanmak istiyorsanız 8.5.1302.1018 sürümünü kurun: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
daha önce bu güncellemeden kurtulmak için bi çok yol denedim hepsi çok karışık şeytlerdi fakat sonunda istediğimi elde ediyordum verdiğiniz dosyalar gerçekten çon işime yaradı teşekkürler. |
arkadaşlar ben 9.0 beta kullanıyorum ve banada zorunlu güncelleme mesajı geliyor. acaba 9.0 betanın exe si yok mu yoksa 8.5 felan mı yükleyeyim |
Bir üstteki mesajımda da belirttiğim gibi her sürümün en son derlemesini kullanınız. Tercih size ait. |
Arkadaşım çok sağol fakat 8.1 sürümünün exe'sinde web cameram takılı olmadığı halde hem karşı tarafta hem bende camera war gösteriyor bi yardımcı olursan sewinirim. |
Neyse sorunu çözdüm msgsres.dll dosyasını eski haline getirdim düzeldi. Fakat exe dosyası için gerçekten sağolun. Bir de bir zararı war mı acaba bunun cevap bekliyorum. |
| Saat: 12:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık