![]() |
Az Tüket geri döştür tekrar kullan... |
ilk doğayı sonra kendini düşün |
(H) Orman yurdun öz evladı |
sağlık için bilinçli tüketim geçmişte bilinçli tüketim gelecekte bitmemiş doğal kaynaklar |
Kaynakları bilinçli kullanmakla ilgili sloganlar ? ACİLLLLLL......😏😏😏 |
suyun tükenmesi ile ilgili sloganlar 1. Su saftır , temizdir suyu insanlar kirletir 2.kirlilik olursa içecek su bulamayız 3. suyun değeri susuzlukta anlaşılır **5.kuraklığa engel ol geleceğini kurtar 6.hayat sudur onu kirleten çoktur 7. susuz dünya cansız dünyadır 8.su sudur onu bulan azdır kirleten çoktur 9.su gelecektir 10.akıp giden geleceğimizin elinden tutun... 11.akan su yosun tutmaz 12.akar su çukurunu kendi bozar 13.su yaşam kaynağıdır 14.su hayattır 15. hayatınızıda suyunuz gibi boşa harcamayın 16.su hayattır hayat güzel 17. su yoksa barışta yok 18.damlaya damlaya yok olur 19. suyunu koru hayatını koru 20.su hayattır ,hayat su 21. su vizyondur 22. suyu çok harcama ne olur hayatın felç olur 23.suyu hor gören geleceğimi zor görür. |
En basitinden kendim düşündüm Doğal kaynaklarını koru gelmesin insan ırkının sonu Doğal kaynaklar senin canındır canınsa ölümüne kadar malındır Canını boşa harcama Doğal kaynaklarınka oynama |
doğa doğayı sev |
bir eksik var ! Alıntı:
|
şiir Alıntı:
doğayı sevmelisin ,korumalısın doğayı sevmessen,doğa seni korumaz,, |
| Saat: 06:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık