![]() |
fifa 08 tek geçerim bu alemde |
tabiki :D haflife oyunu:D |
turkuaz adın kuntaymı |
1)25 to life 2)pes 7 ^o) |
NASIL INDIRCEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ |
Half Life 2 Episode I |
Fifa 08 NBA 08 NFS 08 Carom 3d |
Age of Empires III |
The Battle for Middle-earth II Pro Evolution Soccer 2008 Tomb Raider - Anniversary Driver Parallel Lines Counter-Strike Source |
Battlefield 2 |
popomundo ve the crims oynuyorum şimdilik yakın zamanda pc game lerede başlıcam:) |
knight online ve pc oyunları bide futbol |
Spider Solitarie :rofl: |
Kardeşim yüzünden Age of Empires. Öğ getirdim artık o oyundan :moo: |
CS 1.6 Counter Strike 1.6 online kastırıyoruz tavsiye ederim :naughty: Quake III online:skull: |
eger arkadasim laptoba kaydederse colinmacrae04 oynayacagim ama suanda bilardo oynuyorum (egitim bolumunde cunki gercek para ilede oynaniliyor yanlis anlasilmasin) |
Test Drive : Unlimited |
Pc'm deki oyunlar : - Age of Empires 1 - Age of Mythology - Counter-Strike Zero - Counter-Strike 1.5 - Fifa 07 - 08 patch - Fifa 04 - Gta San Andreas - Half-Life - Need For Speed UnderGruond 2 - vRally 3(Demo) - F1 06 - Delta Force Extreme - Spider-Man The Movie Oynadklarım : - Age of Empires 1 - Counter-Strike 1.5 - Fifa 07 - 08 patch - Gta San Andreas - Delta Force Extreme - F1 06 - NFSU 2 |
Pc oyunları olarak: 1. Crysis 2. Loki 3. Gears of War 4. Jade Empire Online olarak: World of Warcraft - Offical server -Grim Batol- |
Splinter Cell Mortal Kombat 5 Decepticon Max Payne Part 1 Diablo Hitman Contcracts WarPath Prince Of Persia Warrior Within Rise Of Nations Trial TMNT Demo Half Life Sven Co-Op Deer Drive |
C.S.I. 'ın tüm serileri.... |
fifa 08 call of duty 4 the race |
1. cm 03/04 2.hard truck 18 3. empire earth 4.flight similatör 2004 5.warcfart 3 6. Quake 3 |
Need For Speed Carbon=P İşte Arabam Nissan Skyline GTR..:P http://img404.imageshack.us/img404/3975/adszvv5.jpg |
haf layf canter |
Şuanda Sadece Pro Street'i oynuom |
pc de heroes 5 hammers of fate ps2 de digital devil saga |
>>>>LORD OF THE RING BATTLE OF MIDDLE EARTH<<<< |
arkadaşlarla multi Rise Of Nations :moo: |
Pek fırsatım yok oyun falan oynamaya ama arasıra "pes2008" oynuyom..:D |
Warcraft III'ün en çok bilinen haritası olan DotA'yla uğraşıyorum. Ayrıca 4-5 gb büyüklüğünde bir Emulasyon oyun arşivim var. Fırsat buldukça açar oynarım. Ancak genel olarak oyun oynamıyorum. Bilgisayarın yarısı anime dolu :) Onları izleyip bitirmeye çabalıyorum... |
online oyunlar dan; bitefight, gladiatus. |
Ha onlardan dedin mi iş değişir: Ogame biteFight klan savaşları battle knight goal united gladiatus (çok nadir bakıyorum) battleon bir de zamanında hükümdarlar ve popomundo(sevgilimin zoruyla) oynadım... |
chicken chase :P |
ONLİNE OYUN: travian MetalDamage bilgisayar oyunu: fottbal menager 2005 pro evolotion soccer 6 ve 4 age of empires 3 The Battle Middle-earth (tm) yani yüzüklerin efendisi Rise of Nations |
Şuan oynadığım COD 4 az önce ondan çıktım siteye kayıt oldum :) |
Command And Conquer 3 Tiberium Wars Kane Edition |
en çok hangi oyunu seversiniz! bena soracak olursanız knıghtyi çok severim:) |
Türkçe MMORPG Yıllardır online oyun oynayan biri olarak, sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum. Artık bizimde adam gibi bir Türkçe MMORPG oyunumuz var. Öle ordan burdan alıntı motorla yazılmış dındırık oyunlardan değil. Zaten mevcut olan dev bir oyunun Türkçeleştirilmesi yapıldı. Hero Online Bu oyun 1 yıl önce denemiştim, ama ingilizcesi bir hayli zor gelmişti. Bu ayki level dergisinde oyunun türkçeleştirildiği hakkında bir şeyler okudum. Closed Beta Test yapıyorlardı. Bende girdim oynadım. Çok güzel bir oyun. İtemlerden skillere herşey türkçe bu çok hoş ama aynı zamanda çokta komik bir durum. MMORPG seviyorsanız bir girip bakın. Not: ortalıkta dolaşıp size bir sorununuz varmı diye soran GMler görürseniz sakın kalp krizi filan geçirmeyin. |
sampiyonlar ligi fifa 08 knight online pro street call of duty 4 ve transformers oyunlarını oynuyorum |
|
Ben de ; FİFA 08 Call Of Duty 2 (sw) |
Hero Online PES 5 NFS 2 NFS most wanted unreal tournament 2 |
teşekkürler sevilberberi paylaşım için sitesine girdim Hero turkeyin ve arastirdim cok güzel oyuna benzior hesap ta aldim kendime Nisanda acilinca bende artık onu oynicam. Su anda anarchy oynuyorum ama türkce destek ve türk GMler olması benim için daha dikkat cekici geliyor :) |
fifa 08 oynuyorum bu ara ::) |
ben de CRYSIS PES 2008 TRANSORMERS THE GAME TOMB RAIDER ANNIVERSARY TOMB RAIDER ANNIVERSARY Wii serısı varmıs onu da alcam hele sunda oyun bıtırım onada sıra gelcek NFS PROSTEET TEKKEN 5 PS2 ama emulator var %100 calısıo rahatlıkla oynayabılıyorum!... ONLINE: OMERTA ONLINE MAFYA OYUNU :P |
Tomb Raider Anniversary Wii oyun değilmiş playstation gibi bir oyun makinasıymış nasıl hayal kırıklığına uğradım bilemessiniz :P |
Age of Empires III Criysis Call of duty 4 m.w Fifa 2008 |
FlatOut FlatOut2 Command & Conquer 3 Tiberium Wars... |
MORTAL KOMBAT ARMAGEDON ve MORTAL KOMBAT SHAOLIN MONKS bunlarda PS2 ama guzel oyunlar bu sefer MORTAL KOMBAT oyun hakkını vermıs dıyebılırıs!!! :P |
| Saat: 10:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık