![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim 8.1 sürümüydü ona göre uyguladım ama sonuç alamadım. Ben bu plus sevdasından vazgeciyorum. Messenger'i windows 2000 uyumlulugunda çalıştırıp böyle kullanmaya devam edeceğim.Çok başımı ağrıttı çünkü. :) Sizlere çok teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştınız. Saygılar. |
Alıntı:
|
yha yanLış bir yere yazdıysam çok özür diLerim ama aciL çözüm buLmam gerekiyordu.. :( benim sorunum şu: ben 8.5 kuLLanıyordum, zorunLu günceLLeme istedi, payLaşımLarınız sayesinde o sorunu çözdüm.. sonra msnden bütün kişi Listeme otomatik oLarak saçma sapan iLeti yoLLamaya başLadı msn'im.. o kadar kısa araLıkLarLa yeni pencereLer açıLıp iLeti yazıLıyor ki msni kuLLanamıyorum çıkış yapabiLiyorum zar zor.. sonra dedim böyLe oLmaz siLdim 8.5'i beta yükLedim ama haLa aynı sorun dewam ediyor: acaba burdan indirdiğim Live pLus'La iLgiLi oLabiLir mi bu otomatik iLeti sorunu.. bu arada bu iLetide bir site Linki war, anLamsız virüs gibi bişey.. ne yapmaLıyım 4 gündür msn kuLLanamıyorum deLi oLcam noLur bana yardım edin :( :*( |
Alıntı:
|
Alıntı:
msimg32.dll dosya var.Birşey sormak istiyorum.Hani zorunlu güncelleştirmede siz eski sürümde kalmak istiyorsanız kurmamız için bir dosya veriyosunuz ya.İçinde iki dosya var çıkartın eskilerinin üzerine yazın diyorsunuz.Ben o dosyayı messengere kopyalıyorum.Buraya çıkart diyorum sadece bir tane dosya çıkartıyor.Ona iki kere tıkladıgımda yeni pencerede onar ve kaldır seçenekleri çıkıyor karşımda,bende onar diyorum.Sonra değişen birşey olmuyor.Windows uyumlulugu kaldırdıgımda gene güncelleme istiyor.Acaba ben mi bir hata yapıyorum? |
Alıntı:
Forumdan ZIP dosyasını masaüstünüze (veya Messenger'ın yükleme klasörü dışındaki herhangi bir yere) kaydedin. İçindeki dosyaları da yine oraya çıkartın. Esasında msgsres.dll dosyasında yapılmış olan değişikliklerle (a-patch uygulanmış olması, reklamların kaldırılmış olması) ilgilenmiyorsanız sadece msnmsgr.exe dosyasını çıkartmanız yeterli ve belki daha sağlıklı olur. Bundan sonra bu dışarı çıkartılmış olan msnmsgr.exe dosyasını bir şekilde Messenger'ın yükleme klasörüne koyun. Mesela ben kurulumun onarılmasını engellemek için şöyle yapardım: Messenger yükleme klasöründeki msnmsgr.exe dosyasını mesela Belgelerim'in açık olduğu pencereye sürükleyerek taşırdım. Sonra masaüstümdeki değiştirilmiş dosyayı bu sefer yükleme klasörüne sürükleyerek taşırdım. Ve sonra çalışırdı. Çünkü mesela aynı adda dosyayı yenisiyle değiştirmek ya da yeni dosyayı koyabilmek için eski dosyanın adını değiştirmek bilgisayarın hoşuna gitmiyor ve Messenger kurulumunu yenilemeye çalışıyor. Yani tecrübelerim böyle yapmamım gerektiğini göstermişti bana. Gerisi size kalmış ama unutmayın, kurulum yenilenirse orijinal msnmsgr.exe dosyası geri geliyor ve sorun çözülemiyor. |
msn plus ta windows 7 de tuş kilidi devreye girince kilitli msn ler başlat çubuğunda gözükmüyor ve açma tuşlarına basınca birçok zaman da açılmıyor kilitli kalıyor. birden çok msn açınca açma kısayol tuşları da çalışmıyor. anca msn leri açtıktan sonra hepsinin msn plus özelliklerine girip yenidennımlarsan ondan sonra tuş kilitlerini yeniden tanımlarsan msn i kilitleyince tanımladığın tuş kilitleri ile tekrar açıyorsun. aksi halde msn açılmıyor kilitli kalıyor çözüm bilen varmı acaba? |
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca Messenger Kilidi özelliği çoklu oturumlarda bahsettiğiniz şekilde hatalar çıkartabiliyor, hepsinin Kilidi Açma kısayolunu aynı ayarlamanız sorunu bir nebze çözebilir. |
4.83 kurulu ama kaldırıp tekrar kurayım dediğin gibi tek kısa yol olunca sorun yok. ama kilitleyince başlat çubuğunda neden gözükmüyor sanırım win7 ye göre henüz güncelleme belkide yapılmadı |
beyler bısı sorucam bende suan 8.5 war msn açabılıyorum fakar plus ikonlarda cıkmıyo her turlu plus surumunu yukluyorum cıkmıyor |
Windows live messenger(14.0.8089) üzerine Messenger Plus live 4.83 kurdum, ama hiç bir ikon (messenger plus live simgesi) yok . Msn ne dinliyorum scripti (now Playing) yükledim, msn de hiçbir değişiklik yok. Çalan müzikleri göstermiyor yani. Windows 7 kullanamktayım. Live messenger ve Messenger plus ı bir arada kullanmak için ne yapmalıyım. İyi akşamalr şimdiden teşekkürler... |
merhaba ben de messenger plus ı yüledim çalıştırdım ama mail göndermek istediğimde hala 10.0 MB tan yüksek dosya gönderemiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim |
Alıntı:
(düzenleme: varmış Alıntı:
Dosyanızı karşı tarafa ulaştırmak için SkyDrive - Windows Live adresini kullanabilirsiniz, dosya başına 50 MB bindirme yapabilirsiniz. SkyDrive, Microsoft tarafından tüm Windows Live (Hotmail de dahil) kullanıcılarına sunulan 25 GB'lık çevrimiçi dosya deposu hizmetidir. |
windows live messenger(14.0.8089) üzerine Messenger Plus live 4.83.0.378kurdum, ama hiç bir türlü msn plus aktif hale gelmıyoo msn sıldım plus ı sıldım ama sorun cozulmedıı. denemedık yol kalmadıı (messenger plus live simgesi) yok .Windows 7 kullanamktayım. Live messenger ve Messenger plus ı bir arada kullanmak için ne yapmalıyım. İyi akşamalr şimdiden teşekkürler... bır dıoger sorunda msn plus acmaya calısdıgımda bu surumu desteklemıyo dıyooo uygun bı surum bulmak ıstermısınız dıyooo |
Hangisini dikkate alıp cevap vereyim? 1- Alıntı:
Alıntı:
|
msn 8,5 kullanmatayım bugün güncelleme istedi bende sitenizden indir msn calıyor ama ne yazık ki plus calışmıyor msn sürümü 8.5.1302,1018 dir plusun son veriyonu indirdim yine calışmadı plus simgesi ve yazılar hiçbiri görünmoyr renkli olarak acaba napmalıyım bana yardım edebilirmisiniz |
Alıntı:
|
MSG Plus ve Msn 8.1 Lütfen YARDIM Bekliyorum Merhabalar Ben WLM Sonn sürüm kullanıyordum fakat gerek ağır olması gerek hataları nedeni ile 8.1 kullanmak istedimi ve kurdum sitenizdeki zorunlu güncelleme hatası icin çözüm olan wlm 8.1 ve onun patch ini indirdim sorunsz bi sekilde hallettim kullanıyorum fakat msg plus aktif değil arastırdım ama birsey bulamadım lütfen yardımlarınızı bekliyorum |
Mesajı Editleyemediğim icin Mecburen Flood yapıyorum Üstte ki yazımda sölemistim bi kac ekleme yapmak istiyorum Zorunlu WLM Güncellemeleri ile ilgili olan konuda söylenilenleri uyguladım.Konunun Sonunda Her Ne Kadar Alıntı:
|
ya ben yükledim kurulumu gerçekleştiriyor ama açtığımda msnde plus özelliği olmuyor. çok acil lütfen. |
en son sürüme uygun çoklu oturum açma veya plus mevcut mu? |
beyler msn 11 ile plus uyumu yok mu daha bügün güncelleme geldi 11 de plus ama kurdum açtım değişen bişey yok plus yerinde hata felan diyor yeniden başlat güvenli kipte diyor pc yi yeniden başlatıncamı düzelce acaba anlamadım :S |
Alıntı:
Alıntı:
|
Windows live messenger 2011 e plus yüklemeye çalışıyorum olmuyor neden acaba? |
Mesenger 11 de plus yok |
Msn 2009 uyumluluk Plus Sorunu Selamun Aleyküm Ey MK Forum Ailesi üyeleri Adminleri Admineleri :) Fazla Uzamatmadan konuya Girelim..Malumunuz 2011 yılı itibariyle Msn de 2011 model oldu :) Ben Eski bir İnsanım ve Kendim gibi Eski msnyi kullanmak istiyorum :) Bunun Çözümü Basit:) Sağtıkla Özellikler uyumluluk windows 2000 yapınca msn çalışıyor..Fakat bnm İçin Önemli olan tekşey Plus Gerek Konusma Kayıtları için Gerekse Msnnin Gereksiz Plus Kodlarını görmemek için :) ve bundan dolayı adminlerimden Yardımcı Olmalarını istiyorumm.Msn 2009 da uyumluluk değişince plusda çalışssın istiyorum.. İşletim Sistemi : XP 32bit Pc Marka Model : Acer Extensa 5635z Laptop Msn Sürüm : 2009 şimdiden Teşekkürler MK ailesi... |
Alıntı:
|
hala si wlm 2011 e msg plus i uyarliyamadilar mi pff ohoo isimiz is |
Alıntı:
|
| Saat: 00:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık