MsXLabs
Sayfa 4 / 22

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

shashkin 18 Aralık 2008 23:22

Emeği gecen herkese çok çok tsk.Sağolun Varolun

tHeBruTaLiTyOfHeLL 19 Aralık 2008 00:21

Alıntı:

Plexicroma adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261161)
Benim aldığım hata şöyle

http://www.hizliresim.com/2008/12/18/8663.jpg

Yardım eder misiniz acaba ?? :|

Hata Kodu: 80040154

Alıntı:

persona10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261265)
bnde aynı hatayı sürekli alıyorum :s

Extra Klasör'ün İçindekileri Hepsini Yüklediniz mi ?_?
Alıntı:

Windows Live Messenger 2009
|
Extra
| |___ choiceguard.msi (Choice Guard Installer)
| |___ Contacts.msi (Windows Live Contacts setup package)
| |___ crt.msi (MSVCRT)
| |___ RichUpload.msi (Windows Live Karşıya Yükleme Aracı)
| |___ SegoeFont.msi (Segoe UI)
| |___ wlc.msi (Windows Live Call)
| |___ wllogin.msi (Windows Live Oturum Açma Yardımcısı)
| |___ WLXSuite.msi (Windows Live Installer)
|
Messenger.msi (Windows Live Messenger setup package)

sedatbilgili 19 Aralık 2008 00:27

arkadaşlar bende daha farklı bir sorun ortaya çıktı, WLM 2009 ile oturum açtığımda listemdeki yaklaşık 10 kişiyi göremiyorum, arama yaptığımda da çıkmıyorlar yani listemde yokmuş gibi tamamen. tekrar eklemeyi deniyorum, başarılı diyor ama sonuç aynı. WLM 8.5 kullanarak oturum açtığımda listemi tam olarak görebiliyorum ama. Konu ile microsoft'a da mail attım ama bir bilgisi olan var mı acaba ?

maverix 19 Aralık 2008 02:54

Benim sorunum tam olarak WLM2009 la ilgili değil fakat ne yaptıysam çözemedim...KIS 9 ,vista ultimate yüklü...Önceki live msn sürümde açtığım sekmeli sohbetlerde pencereyi kapatmaya çalıştığımda simge durumuna iniyordu ve ordan sağ tıklayıp kapat dediğimde kapanmayıp simge halinde kalıyordu...Bazen de simge durumundan pencereleri tekrar açamıyordum bile...Aynı kişiye 2 pencere bile açmak zorunda kalabiliyordum bu yüzden...ayrıca windows u açtığımda msn penceresi ekranda değil de system tray de gözküyordu çift tıklayıp açabiliyordum..
WLM 2009 u yükleyince pencere kapatma sorunum kalktı fakat windows açıldığında ekranda çift tıklama yapmadan gözükmeme sorunu hala devam ediyor...Biraz detay oldu galiba ama bilen varsa şimdiden teşekkürler :)

rockhan 19 Aralık 2008 06:37

tam olarak mail kutusuna girmesini nasıl sağlayabiliriz onu anlayamadım,ne zaman tıklasam şifre girmemi istiyor daha önce direk posta kutusuna giriyordu, verdiğiniz linklerde o ayarı göremedim.

varsayılan tarayıcı IE yapmadan, firefox ile posta kutusuna girme imkanı şu an için yokmu?

x_string_x 19 Aralık 2008 06:51

Tek kelimeyle mükemmele yakın :)

ckrplus 19 Aralık 2008 08:04

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1260946)
Windows Live Messenger 2009 final sürümde çözülecek bir hata. 8100030f hatasından kurtulmak için:
Başlat > Programlar > Not Defteri > Aç > %SystemRoot%\system32\Drivers\etc\hosts Enter'a basın.

Aşağıdaki satırı ekleyin ve kaydedin:

COK TSK EDERIM SEVGILI DOSTUM tum forumları arastırdım heryere baktım
bulamadım tskler

xtremee 19 Aralık 2008 09:26

çok güzel olmuş ayrıca onca hatanın giderilmeside final sürümüne kadar kullanıcıları rahatlatacaktır

NeutralizeR 19 Aralık 2008 10:26

Alıntı:

sedatbilgili adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261371)
arkadaşlar bende daha farklı bir sorun ortaya çıktı, WLM 2009 ile oturum açtığımda listemdeki yaklaşık 10 kişiyi göremiyorum, arama yaptığımda da çıkmıyorlar yani listemde yokmuş gibi tamamen. tekrar eklemeyi deniyorum, başarılı diyor ama sonuç aynı. WLM 8.5 kullanarak oturum açtığımda listemi tam olarak görebiliyorum ama. Konu ile microsoft'a da mail attım ama bir bilgisi olan var mı acaba ?

Kişileri farklı biçimde sıralamayı denediniz mi? WLM > Araçlar > Seçenekler > Düzen bölümünde farklı seçenekleri işaretlemeyi düzenleme ölçütünü değiştirmeyi deneyin. Hesabınızı etkileyen, hesap bilgilerinizi saklayan Messenger sunucusundan kaynaklanan bir problem de olabilir. Ayrıca WLM 2009 RC henüz final sürüm değil. Final sürüm çıktığında yeniden deneyebilirsiniz.

Alıntı:

maverix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261433)
Benim sorunum tam olarak WLM2009 la ilgili değil fakat ne yaptıysam çözemedim...KIS 9 ,vista ultimate yüklü...Önceki live msn sürümde açtığım sekmeli sohbetlerde pencereyi kapatmaya çalıştığımda simge durumuna iniyordu ve ordan sağ tıklayıp kapat dediğimde kapanmayıp simge halinde kalıyordu...Bazen de simge durumundan pencereleri tekrar açamıyordum bile...Aynı kişiye 2 pencere bile açmak zorunda kalabiliyordum bu yüzden...ayrıca windows u açtığımda msn penceresi ekranda değil de system tray de gözküyordu çift tıklayıp açabiliyordum..
WLM 2009 u yükleyince pencere kapatma sorunum kalktı fakat windows açıldığında ekranda çift tıklama yapmadan gözükmeme sorunu hala devam ediyor...Biraz detay oldu galiba ama bilen varsa şimdiden teşekkürler :)

Messenger Plus! ya da başka bir eklenti yüklü mü?

Alıntı:

rockhan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261451)
tam olarak mail kutusuna girmesini nasıl sağlayabiliriz onu anlayamadım,ne zaman tıklasam şifre girmemi istiyor daha önce direk posta kutusuna giriyordu, verdiğiniz linklerde o ayarı göremedim.

varsayılan tarayıcı IE yapmadan, firefox ile posta kutusuna girme imkanı şu an için yokmu?

Maalesef şu an için bu özelliği sağlayabilecek uyumlu bir eklenti bulunmamakta.

Şu an için Windows Live Hotmail sayfanıza ulaşabilmeniz için bir kez şifrenizi girmeniz gerekiyor. Daha sonra gelen kutunuza Messenger üzerinizden gitmek istediğiniz yeniden şifre girmeniz gerekmiyor. Final sürümde bu da bir sorun olarak değerlendirilip çözülebilir. Çünkü açılan giriş sayfasının dil problemi de mevcut.

cidohuro 19 Aralık 2008 11:39

paylaşım için sağolasın ellerien sağlık...

emreyildiz 19 Aralık 2008 12:59

Bunda kişilerin hem isim hem mail adreslerini kişi resimlerinin yanında göstermesi mümkünmü?

NeutralizeR 19 Aralık 2008 13:23

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261582)
Bunda kişilerin hem isim hem mail adreslerini kişi resimlerinin yanında göstermesi mümkünmü?

Kişi listesinde mi, konuşma penceresinde mi? Tam olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım.

emreyildiz 19 Aralık 2008 13:49

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261610)
Kişi listesinde mi, konuşma penceresinde mi? Tam olarak neyi kastettiğinizi anlayamadım.

Kişi listesinde iken (konuşma penceresinde değil) kişinin görüntüsünün yanında hem görünen adı hemde mail adresi hemde varsa kişisel iletisiin alt alta görünmesini diyorum mümkünmü. 8.5 te vardı sanırım ama patch lede yapılmış olabilir. Aynı isimdeki kişiler karışabiliyor onun için soruyorum.

NeutralizeR 19 Aralık 2008 13:54

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261627)
Kişi listesinde iken (konuşma penceresinde değil) kişinin görüntüsünün yanında hem görünen adı hemde mail adresi hemde varsa kişisel iletisiin alt alta görünmesini diyorum mümkünmü. 8.5 te vardı sanırım ama patch lede yapılmış olabilir. Aynı isimdeki kişiler karışabiliyor onun için soruyorum.

Tüm özellikleri uygulanan A-Patch sürümü çıktığında belki e-posta adreslerini de kişi listesinde görmeniz mümkün olabilir. Şu an ancak fare imlecini kişinin görüntü adının üstüne götürdüğünüzde e-posta adresini görebiliyorsunuz.

dJ Samet 19 Aralık 2008 15:34

ya hersey mukemml cok guzelde su ıletılerı fln renklerdırmek ıcın plus ın son surumunu bı cıkartsalar daha super olcak tek sorun o bana gore bıde 9.0 da bu aıleler arkdslar fln altta kalıo burda yukarda güzel durmuo onları tamamıyle kapatmanın yada alta almanın bı yolu warmı acaba ? bi on bide şu renklendırme ıcın plus ıcın en kısa zmanda yardımcı olursanız cok guzel olur sımdıden tsk ler arkdaslar

The Unique 19 Aralık 2008 16:44

Yüklesem mi acaba :bilmem:

redspark 19 Aralık 2008 17:20

nolur bakın yha.. :S:S

beyler msn yi bi turlu kuramıyorum nolur yardımcı oln :S

Sistem hatası ayrıntıları
Kodu: 0x80000ffff
Acıklama : Cok zararlı hata

UnknowN 19 Aralık 2008 17:33

Resmını de koysaydın keşke daha ıı yardımcı olular Burası türkiyenin en iiSi :)

maverix 19 Aralık 2008 18:28

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261491)
Kişileri farklı biçimde sıralamayı denediniz mi? WLM > Araçlar > Seçenekler > Düzen bölümünde farklı seçenekleri işaretlemeyi düzenleme ölçütünü değiştirmeyi deneyin. Hesabınızı etkileyen, hesap bilgilerinizi saklayan Messenger sunucusundan kaynaklanan bir problem de olabilir. Ayrıca WLM 2009 RC henüz final sürüm değil. Final sürüm çıktığında yeniden deneyebilirsiniz.

Messenger Plus! ya da başka bir eklenti yüklü mü?

Maalesef şu an için bu özelliği sağlayabilecek uyumlu bir eklenti bulunmamakta.

Şu an için Windows Live Hotmail sayfanıza ulaşabilmeniz için bir kez şifrenizi girmeniz gerekiyor. Daha sonra gelen kutunuza Messenger üzerinizden gitmek istediğiniz yeniden şifre girmeniz gerekmiyor. Final sürümde bu da bir sorun olarak değerlendirilip çözülebilir. Çünkü açılan giriş sayfasının dil problemi de mevcut.

Messenger plus WLM 2009 uyumlu versiyon ve A-patch yüklü

nlg53 19 Aralık 2008 19:10

windows live mssenger 14.0 kurduktan sonra hangi mesenger discovery hangisini kurmam gerekiyoki çalışsın, bide neden bi süre çalıiştıktan sonra artık çalışmıyo discovery

ahmed 19 Aralık 2008 21:03

Alıntı:

nlg53 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261915)
windows live mssenger 14.0 kurduktan sonra hangi mesenger discovery hangisini kurmam gerekiyoki çalışsın, bide neden bi süre çalıiştıktan sonra artık çalışmıyo discovery

WindowsLiveMessenger 2009 RC (14.0.8050.1202) sürümü ile MessengerDiscovery 2.0.0959 beta sürümü ile uyumlu değildir.WindowsLiveMessenger 2009 RC (14.0.8050.1202) sürümü ile kullanabileceğiniz bir MessengerDiscovery sürümü yoktur.

RAMUN 19 Aralık 2008 21:58

ben kurdum ama sürekli hata verdi bi türlü açamadım meseenger ı sebebi ne olabilir acaba bana bi yardıncı olabilirmisiniz

crazymafya 19 Aralık 2008 22:03

agalar benim bi sorunum var.bu freebies ten im a pc temasını yükledim.sonucunda konuşma penceresinde gönderilen ve alınan iletilerin biriktiği yer de im a pc temasından nasibini aldı.bunu nasıl eski beyaz haline getircem?

NeutralizeR 19 Aralık 2008 23:05

Alıntı:

redspark adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261779)
beyler msn yi bi turlu kuramıyorum nolur yardımcı oln :S

Sistem hatası ayrıntıları
Kodu: 0x80000ffff
Acıklama : Cok zararlı hata

Kurulum aşamasında mı bu hatayı alıyorsunuz? Önceki Messenger sürümünü kaldırdıktan sonra kurmayı denediniz mi? Ayrıca kurulum paketini masaüstüne kopyalayın ve oradan çalıştırmayı deneyin. Güvenlik yazılımınızı da geçici olarak devre dışı bırakmanız sorunu çözmeniz konusunda yardımcı olabilir.

Alıntı:

maverix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1261883)
Messenger plus WLM 2009 uyumlu versiyon ve A-patch yüklü

WLM 2009 kurulumunu Program Ekle-Kaldır listesinden bulup (Windows Live Temel Parçalar) "Onar" işlemini gerçekleştirdiğinizde de sorun aynı mı? Bu işlemi yaparak A-Patch'in yapmış olduğu değişiklikleri geri almış olursunuz.

Alıntı:

RAMUN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262113)
ben kurdum ama sürekli hata verdi bi türlü açamadım meseenger ı sebebi ne olabilir acaba bana bi yardıncı olabilirmisiniz

Hata mesajını, hata kodunu ve diğer teknik detayları belirtmeniz gerekiyor.

Alıntı:

crazymafya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262124)
agalar benim bi sorunum var.bu freebies ten im a pc temasını yükledim.sonucunda konuşma penceresinde gönderilen ve alınan iletilerin biriktiği yer de im a pc temasından nasibini aldı.bunu nasıl eski beyaz haline getircem?

Aşağıdaki konu anlatılan şekilde sahneyi değiştirmelisiniz. Listedeki ilk sahne, varsayılan sahne.
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/218454-wlm-2009-sahne-secme-ve-degistirme.html

Konuşma pencerelerinin arka planını değiştirmek için "Konuşma penceresi için arka plan seç" tuşuna tıklayın, "Tümünü göster..." seçeneğine tıklayın, en son arka plan resmine tıklayın (Yok), "Varsayılan olarak ayarla" tuşuna tıklayın.

Freund 19 Aralık 2008 23:21

bu yükledigmiz bizim Rc 2 mi oluyor yoksa rc mi 14.8050.1202 bu verisyonu soruyorum plus
çıkması için rc 2 bekleniyor diyor rc2 degilmi yani şimdi

NeutralizeR 19 Aralık 2008 23:30

Alıntı:

Freund adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262246)
bu yükledigmiz bizim Rc 2 mi oluyor yoksa rc mi 14.8050.1202 bu verisyonu soruyorum plus
çıkması için rc 2 bekleniyor diyor rc2 degilmi yani şimdi

İkinci bir RC sürüm çıkar mı bilmiyorum. Uyumlu Plus! sürümünün çıkış tarihi hakkında bilgi edindiğimizde duyuracağız.

sugarlips 19 Aralık 2008 23:38

programı kurdum fakat msnime girmek istediğim zaman sürekli hizmet geçici olarak kullanılmadığından windows live messenger oturumu açılamadı hatasını veriyo :*(
hata kodu :80004002

Freund 19 Aralık 2008 23:44

Alıntı:

sugarlips adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262274)
programı kurdum fakat msnime girmek istediğim zaman sürekli hizmet geçici olarak kullanılmadığından windows live messenger oturumu açılamadı hatasını veriyo :*(
hata kodu :80004002

Konuyu iyi incelerseniz istediginizi sorunu nasıl duzelteceginizi bulursunuz zaten kısa kısa yazıyor sayfalarda.

coolcool 19 Aralık 2008 23:52

bende bu hatayı veriyor ne yapcam
http://www.fileden.com/files/2007/2/18/789110/dcd.JPG

dJ Samet 20 Aralık 2008 00:25

ya hersey mukemml cok guzelde su ıletılerı fln renklerdırmek ıcın plus ın son surumunu bı cıkartsalar daha super olcak tek sorun o bana gore bıde 9.0 da bu aıleler arkdslar fln altta kalıo burda yukarda güzel durmuo onları tamamıyle kapatmanın yada alta almanın bı yolu warmı acaba ? bi on bide şu renklendırme ıcın plus ıcın en kısa zmanda yardımcı olursanız cok guzel olur sımdıden tsk ler arkdaslar

Gogiya 20 Aralık 2008 01:18

arkadaşlar ben yükledim güzelde kişi listemde kimseyi göremiyorum :( yardım lütfen.

http://img139.imageshack.us/my.php?image=adszco2.png

tayfun72 20 Aralık 2008 03:12

Arkadaşlar bu son sürümden önce wlm 9.0 beta sürüm kullanıyordum.Dün yeni sürümü sitesinden yükledim bütün eklentileriyle birlikte.Fakat dünden beri webcam.de karşılıklı görüntülü ve sesli iletişim kuramıyorum.Görüntülü konuşma başlat tuşuna bastığımda karşıma "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." şeklinde bir uyarı çıkıyor..Bu konu hakkında web.de yardım aradım olanlar fransızca ve çok az..Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler...

coolcool 20 Aralık 2008 11:07

kardeşim madem bunu buraya koyuyosun
milletin sorunlarıylada ilgilen ya
zaten verdiğin link 1 saatte iniyor ızdırap oldunuz ya

NeutralizeR 20 Aralık 2008 12:25

Alıntı:

coolcool adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262288)

Alıntı:

coolcool adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262488)
kardeşim madem bunu buraya koyuyosun
milletin sorunlarıylada ilgilen ya
zaten verdiğin link 1 saatte iniyor ızdırap oldunuz ya

Size yardımcı olmayacağım, sorununuzu kendiniz çözmeye çalışın.

Alıntı:

dJ Samet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262324)

Henüz uyumlu Messenger Plus! sürümü yok ve sanırım birkaç hafta beklemeniz gerekecek. Eğer Plus! olmadan messenger kullanmak istemiyorsanız WLM 8.5 sürümüne dönmenizi öneririm. Kişi listesi için:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/218460-wlm-2009-kisi-listesini-sadelestirme.html

Alıntı:

Gogiya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262361)

Bu mesajda bahsedilen klasörleri silin:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs

Eğer WLM 2009'u Microsoft'tan değil de ilk mesajdaki 30mb'lık ek dosyasından indirdiyseniz, Extra klasörü içindeki kurulumları da gerçekleştirmelisiniz. Bunun dışında sorun hesap bilgilerinizi tutan Microsoft sunucusundaki dosyada da oluşmuş olabilir. Bu konuyla ilgili Windows Live Support'a ulaşmanız gerekir.

Alıntı:

tayfun72 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262404)
Arkadaşlar bu son sürümden önce wlm 9.0 beta sürüm kullanıyordum.Dün yeni sürümü sitesinden yükledim bütün eklentileriyle birlikte.Fakat dünden beri webcam.de karşılıklı görüntülü ve sesli iletişim kuramıyorum.Görüntülü konuşma başlat tuşuna bastığımda karşıma "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." şeklinde bir uyarı çıkıyor..Bu konu hakkında web.de yardım aradım olanlar fransızca ve çok az..Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler...

Araştırıp cevap yazmaya çalışacağım.

qmandan 20 Aralık 2008 12:25

teşekkürler indirdim kurdum bir sıkıntı yok ;)

xrapx 20 Aralık 2008 12:27

Ama buna uyumlu Msn Plus daha çıkmamış çıkmışta yayınlanmamış Kısa zamanda çıkar merak etmeyin.

erhan850 20 Aralık 2008 12:38

arkadaşlar bende şöyle bir problem var.ileti geldiginde normalde turuncu ışık yanıp sönmesi gerekirken hiçbirşey olmuyor sadece ses çıkıyor.turuncuışık falan yok ortada.bu problemi nasıl çözebilirim?

NeutralizeR 20 Aralık 2008 12:39

Alıntı:

erhan850 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262568)
arkadaşlar bende şöyle bir problem var.ileti geldiginde normalde turuncu ışık yanıp sönmesi gerekirken hiçbirşey olmuyor sadece ses çıkıyor.turuncuışık falan yok ortada.bu problemi nasıl çözebilirim?

Yüklü olan Messenger Plus! sürümünü kaldırmanız gerekiyor.

erhan850 20 Aralık 2008 12:44

ozamanda sekmeli sohbetleri kullanamam heralde değilmi?

NeutralizeR 20 Aralık 2008 12:51

Alıntı:

erhan850 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262574)
ozamanda sekmeli sohbetleri kullanamam heralde değilmi?

Hayır, kullanamazsınız.

maverix 20 Aralık 2008 13:08

Onarma işlemini de gerçekleştirdim ama farketmedi windows açıldığında kendim çift tıklamam gerekiyor system tray den msn yi açabilmem için

erhan850 20 Aralık 2008 13:18

peki yeni plus ın tahminen ne kadar süre içinde çıkacağını söyleyebilirmisiniz?

NeutralizeR 20 Aralık 2008 13:39

Alıntı:

maverix adlı kullanıcıdan alıntı
Onarma işlemini de gerçekleştirdim ama farketmedi windows açıldığında kendim çift tıklamam gerekiyor system tray den msn yi açabilmem için

Siz Windows başladığında Windows Live Messenger oturum açma ekranının karşınıza çıkmasını mı istiyorsunuz? WLM > Araçlar > Seçenekler > Oturum Aç > 'Windows Live Messenger başlatıldığında Windows Live Messenger ana penceresini aç' seçeneğini işaretleyin.

Alıntı:

erhan850 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262593)
peki yeni plus ın tahminen ne kadar süre içinde çıkacağını söyleyebilirmisiniz?

Belki birkaç hafta içinde.

maverix 20 Aralık 2008 13:42

teşekkürler kardeşim ufak bir detayı atlamışım sanırım :D

baronleon 20 Aralık 2008 13:48

Arkadaşlar ben allsetup olarak indirdim yükledim Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202)
Sorunum var Web kameramı göster seçeneği pasif durumda.Yani ben karşıya kendi camımı açma isteği gönderemiyorum.SAdece görüntülü arama seçeneği aktif.Karşıdaki bana yollayınca yine açılmıyor.Ama Görüntülü konuşma oluyor onda sorun yok.Anlamadım.Web cam driver güncelledim yine düzelmedi.
Bu sorunla karşılaşan arkdaşlar varmı.
Lütfen yardım.Yoksa kullanmadan geri silecem bu msni.

okko12 20 Aralık 2008 14:41

mc.soft bu surumuyle tumm dunya dakı live kulanıcıların her seyını izleye biliyoır ben halen sırarla mesenen mesengger en eskı windows xp cd sindekını onerıyorum :D:D
sagolunn

tHeBruTaLiTyOfHeLL 20 Aralık 2008 14:55

Alıntı:

okko12 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262701)
mc.soft bu surumuyle tumm dunya dakı live kulanıcıların her seyını izleye biliyoır ben halen sırarla mesenen mesengger en eskı windows xp cd sindekını onerıyorum :D:D
sagolunn

İzlenmeyecek Diye Bişey Varmı ^o) Windows XP'deki "Windows Messenger" Sanırım.

mcturk 20 Aralık 2008 15:45

yaw beim anlamadığım bu yeni versiyonların sonu ne zaman gelecek.
nedir arkadaşlar bu. yeni sürüm takip etmekten bi hal olduk.
bu new version update olayına dur diyecek yok demi.
(aslında düşündümde yeni versiyon çıkmaması saçma)
gereksiz bi yazı oldu pardon :D

okumayın bu yorumu :$
silmiyorum çünkü silmek zoruma gitti.

neyse yeni versiyonu deniyelim tahmin ediyorum güzeldir.
MsXlabs'a teşekkürler. emeğinize sağlık.

baronleon 20 Aralık 2008 15:46

Alıntı:

baronleon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262632)
Arkadaşlar ben allsetup olarak indirdim yükledim Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202)
Sorunum var Web kameramı göster seçeneği pasif durumda.Yani ben karşıya kendi camımı açma isteği gönderemiyorum.SAdece görüntülü arama seçeneği aktif.Karşıdaki bana yollayınca yine açılmıyor.Ama Görüntülü konuşma oluyor onda sorun yok.Anlamadım.Web cam driver güncelledim yine düzelmedi.
Bu sorunla karşılaşan arkdaşlar varmı.
Lütfen yardım.Yoksa kullanmadan geri silecem bu msni.

Arkadaşlar yokmu benim sorun ile karşılaşan

NeutralizeR 20 Aralık 2008 16:03

Bir çözüm bulabilirsem paylaşayacağım.

Saat: 22:48
Sayfa 4 / 22

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık