![]() |
Emeği gecen herkese çok çok tsk.Sağolun Varolun |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar bende daha farklı bir sorun ortaya çıktı, WLM 2009 ile oturum açtığımda listemdeki yaklaşık 10 kişiyi göremiyorum, arama yaptığımda da çıkmıyorlar yani listemde yokmuş gibi tamamen. tekrar eklemeyi deniyorum, başarılı diyor ama sonuç aynı. WLM 8.5 kullanarak oturum açtığımda listemi tam olarak görebiliyorum ama. Konu ile microsoft'a da mail attım ama bir bilgisi olan var mı acaba ? |
Benim sorunum tam olarak WLM2009 la ilgili değil fakat ne yaptıysam çözemedim...KIS 9 ,vista ultimate yüklü...Önceki live msn sürümde açtığım sekmeli sohbetlerde pencereyi kapatmaya çalıştığımda simge durumuna iniyordu ve ordan sağ tıklayıp kapat dediğimde kapanmayıp simge halinde kalıyordu...Bazen de simge durumundan pencereleri tekrar açamıyordum bile...Aynı kişiye 2 pencere bile açmak zorunda kalabiliyordum bu yüzden...ayrıca windows u açtığımda msn penceresi ekranda değil de system tray de gözküyordu çift tıklayıp açabiliyordum.. WLM 2009 u yükleyince pencere kapatma sorunum kalktı fakat windows açıldığında ekranda çift tıklama yapmadan gözükmeme sorunu hala devam ediyor...Biraz detay oldu galiba ama bilen varsa şimdiden teşekkürler :) |
tam olarak mail kutusuna girmesini nasıl sağlayabiliriz onu anlayamadım,ne zaman tıklasam şifre girmemi istiyor daha önce direk posta kutusuna giriyordu, verdiğiniz linklerde o ayarı göremedim. varsayılan tarayıcı IE yapmadan, firefox ile posta kutusuna girme imkanı şu an için yokmu? |
Tek kelimeyle mükemmele yakın :) |
Alıntı:
COK TSK EDERIM SEVGILI DOSTUM tum forumları arastırdım heryere baktım bulamadım tskler |
çok güzel olmuş ayrıca onca hatanın giderilmeside final sürümüne kadar kullanıcıları rahatlatacaktır |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Şu an için Windows Live Hotmail sayfanıza ulaşabilmeniz için bir kez şifrenizi girmeniz gerekiyor. Daha sonra gelen kutunuza Messenger üzerinizden gitmek istediğiniz yeniden şifre girmeniz gerekmiyor. Final sürümde bu da bir sorun olarak değerlendirilip çözülebilir. Çünkü açılan giriş sayfasının dil problemi de mevcut. |
paylaşım için sağolasın ellerien sağlık... |
Bunda kişilerin hem isim hem mail adreslerini kişi resimlerinin yanında göstermesi mümkünmü? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ya hersey mukemml cok guzelde su ıletılerı fln renklerdırmek ıcın plus ın son surumunu bı cıkartsalar daha super olcak tek sorun o bana gore bıde 9.0 da bu aıleler arkdslar fln altta kalıo burda yukarda güzel durmuo onları tamamıyle kapatmanın yada alta almanın bı yolu warmı acaba ? bi on bide şu renklendırme ıcın plus ıcın en kısa zmanda yardımcı olursanız cok guzel olur sımdıden tsk ler arkdaslar |
Yüklesem mi acaba :bilmem: |
nolur bakın yha.. :S:S beyler msn yi bi turlu kuramıyorum nolur yardımcı oln :S Sistem hatası ayrıntıları Kodu: 0x80000ffff Acıklama : Cok zararlı hata |
Resmını de koysaydın keşke daha ıı yardımcı olular Burası türkiyenin en iiSi :) |
Alıntı:
Messenger plus WLM 2009 uyumlu versiyon ve A-patch yüklü |
windows live mssenger 14.0 kurduktan sonra hangi mesenger discovery hangisini kurmam gerekiyoki çalışsın, bide neden bi süre çalıiştıktan sonra artık çalışmıyo discovery |
Alıntı:
|
ben kurdum ama sürekli hata verdi bi türlü açamadım meseenger ı sebebi ne olabilir acaba bana bi yardıncı olabilirmisiniz |
agalar benim bi sorunum var.bu freebies ten im a pc temasını yükledim.sonucunda konuşma penceresinde gönderilen ve alınan iletilerin biriktiği yer de im a pc temasından nasibini aldı.bunu nasıl eski beyaz haline getircem? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/218454-wlm-2009-sahne-secme-ve-degistirme.html Konuşma pencerelerinin arka planını değiştirmek için "Konuşma penceresi için arka plan seç" tuşuna tıklayın, "Tümünü göster..." seçeneğine tıklayın, en son arka plan resmine tıklayın (Yok), "Varsayılan olarak ayarla" tuşuna tıklayın. |
bu yükledigmiz bizim Rc 2 mi oluyor yoksa rc mi 14.8050.1202 bu verisyonu soruyorum plus çıkması için rc 2 bekleniyor diyor rc2 degilmi yani şimdi |
Alıntı:
|
programı kurdum fakat msnime girmek istediğim zaman sürekli hizmet geçici olarak kullanılmadığından windows live messenger oturumu açılamadı hatasını veriyo :*( hata kodu :80004002 |
Alıntı:
|
bende bu hatayı veriyor ne yapcam http://www.fileden.com/files/2007/2/18/789110/dcd.JPG |
ya hersey mukemml cok guzelde su ıletılerı fln renklerdırmek ıcın plus ın son surumunu bı cıkartsalar daha super olcak tek sorun o bana gore bıde 9.0 da bu aıleler arkdslar fln altta kalıo burda yukarda güzel durmuo onları tamamıyle kapatmanın yada alta almanın bı yolu warmı acaba ? bi on bide şu renklendırme ıcın plus ıcın en kısa zmanda yardımcı olursanız cok guzel olur sımdıden tsk ler arkdaslar |
arkadaşlar ben yükledim güzelde kişi listemde kimseyi göremiyorum :( yardım lütfen. http://img139.imageshack.us/my.php?image=adszco2.png http://img139.imageshack.us/my.php?image=adszco2.png http://img139.imageshack.us/my.php?image=adszco2.png |
Arkadaşlar bu son sürümden önce wlm 9.0 beta sürüm kullanıyordum.Dün yeni sürümü sitesinden yükledim bütün eklentileriyle birlikte.Fakat dünden beri webcam.de karşılıklı görüntülü ve sesli iletişim kuramıyorum.Görüntülü konuşma başlat tuşuna bastığımda karşıma "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." şeklinde bir uyarı çıkıyor..Bu konu hakkında web.de yardım aradım olanlar fransızca ve çok az..Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler... |
kardeşim madem bunu buraya koyuyosun milletin sorunlarıylada ilgilen ya zaten verdiğin link 1 saatte iniyor ızdırap oldunuz ya |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/218460-wlm-2009-kisi-listesini-sadelestirme.html Alıntı:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs Eğer WLM 2009'u Microsoft'tan değil de ilk mesajdaki 30mb'lık ek dosyasından indirdiyseniz, Extra klasörü içindeki kurulumları da gerçekleştirmelisiniz. Bunun dışında sorun hesap bilgilerinizi tutan Microsoft sunucusundaki dosyada da oluşmuş olabilir. Bu konuyla ilgili Windows Live Support'a ulaşmanız gerekir. Alıntı:
|
teşekkürler indirdim kurdum bir sıkıntı yok ;) |
Ama buna uyumlu Msn Plus daha çıkmamış çıkmışta yayınlanmamış Kısa zamanda çıkar merak etmeyin. |
arkadaşlar bende şöyle bir problem var.ileti geldiginde normalde turuncu ışık yanıp sönmesi gerekirken hiçbirşey olmuyor sadece ses çıkıyor.turuncuışık falan yok ortada.bu problemi nasıl çözebilirim? |
Alıntı:
|
ozamanda sekmeli sohbetleri kullanamam heralde değilmi? |
Alıntı:
|
Onarma işlemini de gerçekleştirdim ama farketmedi windows açıldığında kendim çift tıklamam gerekiyor system tray den msn yi açabilmem için |
peki yeni plus ın tahminen ne kadar süre içinde çıkacağını söyleyebilirmisiniz? |
Alıntı:
Alıntı:
|
teşekkürler kardeşim ufak bir detayı atlamışım sanırım :D |
Arkadaşlar ben allsetup olarak indirdim yükledim Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) Sorunum var Web kameramı göster seçeneği pasif durumda.Yani ben karşıya kendi camımı açma isteği gönderemiyorum.SAdece görüntülü arama seçeneği aktif.Karşıdaki bana yollayınca yine açılmıyor.Ama Görüntülü konuşma oluyor onda sorun yok.Anlamadım.Web cam driver güncelledim yine düzelmedi. Bu sorunla karşılaşan arkdaşlar varmı. Lütfen yardım.Yoksa kullanmadan geri silecem bu msni. |
mc.soft bu surumuyle tumm dunya dakı live kulanıcıların her seyını izleye biliyoır ben halen sırarla mesenen mesengger en eskı windows xp cd sindekını onerıyorum :D:D sagolunn |
Alıntı:
|
yaw beim anlamadığım bu yeni versiyonların sonu ne zaman gelecek. nedir arkadaşlar bu. yeni sürüm takip etmekten bi hal olduk. bu new version update olayına dur diyecek yok demi. (aslında düşündümde yeni versiyon çıkmaması saçma) gereksiz bi yazı oldu pardon :D okumayın bu yorumu :$ silmiyorum çünkü silmek zoruma gitti. neyse yeni versiyonu deniyelim tahmin ediyorum güzeldir. MsXlabs'a teşekkürler. emeğinize sağlık. |
Alıntı:
|
Bir çözüm bulabilirsem paylaşayacağım. |
| Saat: 22:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık