![]() |
Örnek aldıklarım = NeutralizeR &ThinkerBeLL & NoRanynn &asla_asla_deme& kompetankedi,NihLe :)) Takdir Ettiklrim =P.u.s.a.T & Naesse AnceLime & RuffRyders &satoshi sd&KisukE UraharA :rose: |
NeutralizeR kompetankedi asla_asla_deme Hi-LaL NihLe NoRanynn ThinkerBeLL:bow: The Unique Naesse AnceLime KisukE UraharA PocahontaS jöly Sedef 21 arwen Hay_LaZ ahmetseydi CrasHofCinneT BARIŞ :shy: |
Alıntı:
|
KisukE UraharA o cok ii görevini yapıoo son günlerde çok gözüme batıo :D tuttum onu |
NeutralizeR kompetankedi asla_asla_deme Hi-LaL NihLe NoRanynn ThinkerBeLL:bow: The Unique Naesse AnceLime KisukE UraharA PocahontaS jöly Sedef 21 arwen Hay_LaZ ahmetseydi CrasHofCinneT BARIŞ iRONX HipHopRocK kontes_ss nünü BLUE ARWEN Kral_Aslan:tender: |
Herkes BirbriyLe Gurur Duymalı Bence. İllada İsim Gerekıyosa Murat aBi DerDim Çünkü Harika Ötesi Bİr Site Yapmıs.. |
ThinkerBeLL:rose: PocahontaS , The Unique , P.u.s.a.T , Requiem , KisukE UraharA, iRONX.. |
Alıntı:
|
NeutralizeR asla_asla_deme Hi-LaL Naesse AnceLime The Unique iRONX Kral_Aslan ahmetseydi |
NeutralizeR & Kral_Aslan & Naesse AnceLime & asla_asla_deme & PocahontaS & ahmetseydi KisukE UraharA & NoRanynn & kompetankedi & HipHopRocK & The Unique |
NeutralizeR & NihLe & Kral_Aslan & Naesse AnceLime & asla_asla_deme & PocahontaS & ahmetseydi KisukE UraharA & NoRanynn & kompetankedi & HipHopRocK & İRONX &p.u.s.at :)) |
NeutralizeR & ThinkerBeLL & Kral_Aslan & Naesse AnceLime & asla_asla_deme & PocahontaS & ahmetseydi KisukE UraharA & NoRanynn & kompetankedi & HipHopRocK & The Unique NeutralizeR & virtuecat & ThinkerBeLL & Kral_Aslan & Naesse AnceLime & asla_asla_deme & PocahontaS & ahmetseydi Keten Prenses & SEDEPH & Leblebi & KisukE UraharA & NoRanynn & kompetankedi & HipHopRocK & The Unique |
Sürekli aynı cevapları vermenin bir esprisi yok. Lütfen konu mesajını baz alarak konuyu yanıtlayın, bir forum oyununa çevirmeyin. |
cümmletten (herkesi) :D:D:D |
Ben Yazarsam Liste Kuyruk Gibi Uzar :) |
NeutralizeR :D :D |
KisukE UraharA en çalışkan yetkili dersem yalan olmaz yani fazlasıyla takdir edilmeyi hak ediyo :) birde mesajıma teşekkür edenleri takdir ediyorum :noangel: örnek alınıcak biri varsa o kişi benim:hih2: |
RuffRyders ----- seni unuturmuyum hiç :tender: Ayrıca ThinkerBeLL ------ onun yeri de başka :tender: |
En Takdir Etiiğim = ThinkerBeLL :tender: Örnek Aldığım = (H) |
:rose:Taktir Ettiğim : NeutralizeR & ThinkerBeLL & Kral_Aslan & KisukE UraharA & Naesse AnceLime & PocahontaS :rose:Örnek Aldığım : NoRanynn & kompetankedi & Leblebi & HipHopRocK & The Unique |
dikatt etim.. göz gezdiriyodum.. unii ve pusat ın.. bu konuda 100 e yakın mesajı var...:D neden acbaaa.. :P |
dikkatini en takdir ettiğim = evo :D |
Bence burada bütün MSX üyeleri, çünkü herkes seviyeli - cana yakın - arkadaş ve dostça - herbirinin ayrı ayrı özellikleri var.. Ve şunu unutmayalım ki, yetkilileri ayrı ayrı kutlamak gerekir bizlere böyle bir siteyi hazırlayıp biz üyelere sundukları için...:tender: |
KENCISİİ:D |
Thinkerbell,Noraynn,Neutralizer :gerçekten çok yaratıcılar KisukE Urahara: Forumun en çalışkanı :) |
Thinkerbell,Noraynn,Kompedankedi,Hi-LaL :) |
bende yeniyim ama takdir ettiğim üye Thinkerr BeLL |
Ben hepsini örnek alıyorum burda akıllı uslu paylaşım yapan kim varsa hepsine özeniyorum:) |
:cici:NoRanynn:inlove: |
hepsi ayıramam ki :rose: |
Msxlabs ta örnek aldıgım 2 kişi var ThinkerBeLL ve NeutralizeR ama basarılı olan arkadaslarıda tebrik ediyorum.. |
ben sedef 21 Neutralizar ve thinkerbeli örnek ve taktir ediyorum saygılarımla |
asla_asla_deme & NeutralizeR & ThinkerBeLL |
kompetankedi & virtuecat |
NoRanynn(Y) |
Neutralizer-ThinkerBeLL-Derfyork |
torchbearer(F) |
|
NoRanynn https://www.msxlabs.org/forum/a.gifThinkerBeLL sımdılık tanıdıgım kadarıyla ıkısıde yardımsever uyeler burdanda ayrıca tesekkur edıyım |
Takdir ettiğim kişiler NeutralizeR Kompetankedi Kral_Aslan CrassHofCinnet İronX Ve BrookLyn işlerini çok iyi yapıyorlar (: Örnek aldığım kişi ise tHeBruTaLiTyOfHeLL Capcanlı neşe dolu bi insan her zaman onun gibi olmaya çalışacağım :) |
kompetankedi ve ruffryders.. hmm ahmetgns ve brookLyn de var .. bidee KisukE UraharA .. :) hepsini seviyorum ve hepsini ayrı ayrı örnek alıyorum. |
BrookLyn,ThinkerBell,Neutralizer,kompetankedi,arwen,Kisuke Urahara,Bia |
Neutralizer SoğukKanlılığını Örnek Alıyorum |
Ve Unutmadan Bu Sitede Herkesin Sorunuyla İlgilenen ThinkerBell in En Çok YardımSeverliğini ve Dinamik Olmasını Örnek Almaya Çalışıyorum ThinkerBell :rose:Yardım Sever Admine :D |
Ayrım yapmak istemiyorum herkes görevini yapıyor ALLAH(c.c.) razı olsun :)) |
Alıntı:
Güzel bir yaklaşım.Amin,cümlemizden razı olsun Allahım... |
Örnek Alınamaz Pragmatist Çılgın Zat... (H) |
https://www.msxlabs.org/forum/m2.gifnünü'yü örnek alıyorum.. Bu siteyle tanışmamı o sağladı.. Onun siteye gösterdiği özeni bende göstermeye çalışıyorum.. |
Bence herkes çok iyi öncelikle Think BrookLyn Hi-LaL kompetankedi bunu çok çoğaltmak müm küm ama sadece bunları saydın bu kişilere ve ayrıca herkese çok teşekkür ediyorum bizleride yanlarına aldıkları için ;);) |
ben örnek almıyorum ama takdir ettiklerim var...ThinkerBeLL ve Neutralizeri takdir ediyorum buraya verdikleri emek ve ilgi için :) |
| Saat: 15:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık