![]() |
birbuçuktan 2 fizik düşer ingilizce iki düşer;)))) |
Alıntı:
benim 2.48,88 gidiyor geçermiyim ? mebin sitesinden baktım geçmek için not önemli değil kaç düşmüşse o önemli mesela 1 mi düştü ders kredisi 4 = 4 kredi gelir hepsini toplayıp haftalık programa bölünür. eminmisiniz 100 lük sistemle geçildiğine ? |
ben lise1 ögrncisiyim ortalamma 52 5 tane zayıfım var gteçermiyim? kalırmıyım? |
önemli ... ya şimdi benim 2 tane zayıfım geldi 40tan . ortalamam 2.50yi geçerse sınıfı geçiyormuyum ve bu derslerimi vermem gerekirmi ... düz lise 9.sınıf öğrencisiyim zayıf olan derslerim matematik ve geometri öbür derslerim iyi ... 73 kredi falan diyolar . kredi böylemi hesaplanıyo mesela benim ingilizcem şu anda 5 ders saati 3. 5.3 ... 15 ediyor bütün dersleri böyle haftalık ders saati ile notumuzla çarpıp toplayınca 73 olursa yani 2.50 olunca geçiyrz böylemi hesplnıyo lütfen cvplrmısnz ... |
ben endüstri meslek lisesi 9. sınıf öğrencisiyim. karneme 2 tane 1 geliyor (biyoloji,geometri) yılsonu karne not ortalamam ise 2.43 geliyor.sınıfı geçebilirmiyim geçebilirsem ne şekilde geçebilirim? |
bu paylaştığınız şey açılmıyor lütfe düzeltin :( |
ortalaman 2.50 yi tutuyorsa sorumlu olmazsın ama tutturamıyorsan yazın o derslerden sınava girersin. alacağın not senin 2 dönemin ortalaması ile toplanıp 2 ye bölünür. 2.50 i geçersen sorumluluğun kalkar. |
arkadaslar benim ortalamam 52 fakat 5 lik sisteme göre 2.24 dior ben kalırmıyım geçermiyim yaa :) |
ARkadaşlar benim Ortalamam = 53.58 gecermiyim söyleyin ya |
benim 6 zayıfım var Dil Anlatım 2 ortalama 49,2063.... Geçerniyim ben ??? |
Benim 6 zayıfım var Dil ve Anlatımım 2 Ortalam 49,2068... Geçermiyim Acaba??? |
10 sınıfım ... hesapladım eqer doqruysa bnm ortalamam 53.7693333 çıktı geçer miyim ? |
Düz lise öğrencisiyim ve 2. sınıfa gidiyorum. Not ortalamam 51 ve 3 dersten başarısızım (matematik, geometri ve edebiyat) ortalamayla geçermiyim yoksa sorumlumu geçerim ? |
BEN İMAMHATİP LİSESİNE GİDİYOM 9.SINIF AMA BENİM 5 TANE ZAYIF WAR GEOMETRİ MATEMATİK FİZİK KURAN KERİM ARAPCA BEN İMAMHATİPDE SINIFTA KALIYORUM AMA BAŞKA BİR OKULA GEÇİŞ YAPTIĞIN ZAMAN KURAN KERİM VE ARAPCA SİLİNİYOR VE BİR ÜST SINIFA SORUMLU GEÇİROMUŞUM BU DOĞRUMU LÜTFEN CEWAP WERİN |
Arkadaşlar 100 lük sisteme kesin geçildimi KESİN BİLEN yazsın çünki 100LÜK sisteme göre 53 geliyor yani geçiyorum ama 5lik sisteme göre 2.42 de kalıyorum LÜTFEN KESİN Bİ CVP VERİN |
ben 9sınıf öğrencisiyim . 2 tane zayıfım var geomtri ve matematik . ortalamam 2.50i tutarsa geçiyormuyum geçersem o 2 dersi vermek zorundamıyım ... |
sınıf geçme benim 1 tane zayıfım var coğrafya 2 tanede 2 var 5 tanede 3 var 6 tane 4 var 2 tanede 5 var sizce dogrudan geçermiyim bana ne olur acil cevap verin lütfen |
BEN İMAMHATİP LİSESİNE GİDİYOM 9.SINIF AMA BENİM 5 TANE ZAYIF WAR GEOMETRİ MATEMATİK FİZİK KURAN KERİM ARAPCA BEN İMAMHATİPDE SINIFTA KALIYORUM AMA BAŞKA BİR OKULA GEÇİŞ YAPTIĞIN ZAMAN KURAN KERİM VE ARAPCA SİLİNİYOR VE BİR ÜST SINIFA SORUMLU GEÇİROMUŞUM BU DOĞRUMU LÜTFEN CEWAP WERİN |
benim 1. dönem hiç zayıfım yoktu ama 2. dönem 1 zayıfım oldu ben sınıfı direk mi geçerim |
YUKARDAKİ FOTONUN ADRESİ |
sınıf geçme ortalamam 2.48 geçeremiyim |
50 Gelirse ? |
Geçiyormuyum Benimde 50 ortalmam Geçermiyim ? |
ya benimde ortalama 50 geliorda Geçiormuuym ? |
yo ben duz lısedeyım amma 2.50 gecılıyo |
3 zayıfım var ortalamam 2.48 sınıfı geçermiyim |
Benim mesela 5 zayıf var. Ama ortalamam 2.50 'nin üstünde ben nasıl geçerim. Ortalama ile mi? Yoksa sınıf tekrarı mı? |
cewap ya arkadaşlar herkez soru sormuş biri cewap wersin ya |
Nasıl Olcak benim ortalamam tam 50 de 50 ve 50 üzerimi gecior sadece 50 üzerimi? |
Sizin verdiğiniz hesaplama programları ile ortalama geçtiniz yazıyor bu her okulda aynı değil mi anadolu lisesi olarak hesapladım. |
Çevap Yazın... Alıntı:
|
s.a dört tane birim var ortalama yükseltme sınavında birini versem sorunlu geçermiyim... |
arkadaşlar soruma lütfen cevap verin yoksa babam evden beni kovacak yıl sonu ortalamam 2.48 bu sayı yuvarlanı 2.50 olurmu |
sorumluluk sınavları yılsonu notunu değiştirir mi ? |
SINIFI GEÇERMİYİM?????????? benim 2. dönem not ortalamam 2.4 5 tane zayıfım var bu ortalamayı 2.5 yapsam geçermiyim (zayıflar arasında dil ve anlatımda var) |
yha hiç biriniz anlatamıyorsunuz |
slm ben elif ticaret meslek lisesinde okuyorum 4 zayıfım var 4 dersim sorumluluk dersinm 2 sini verirsem sınıfı geçermiyim |
arkadaslar ortalama 2,50 olunca gecılıyo ve kredıde 73 olması gerek : ) |
ya bn sınıfı sorumu geçtim sorumlu dersleri vermek istiyorum vericem ama arkadaların dio ki 20 alsan kurtarrsın onu neye gre ? anlatamadm pek ama |
lise üç sözel bölümü ögrensiyim ders saatleri artı notları hesapladım 29 a böldüm 43.67 cıktı 2 tane daha ortalama yükseltme sınavım var birisi 4 saatlik digeri 2 saatlık sınıfı geçmem için kaç puan almam lazım tşkr ederim ;) |
benm yıl sonu notum 51.07 geçiyor muyum??? |
Liselerin Baraj Dersi DİL ve ANLATIM Dersidir.Geçmek Zorunludur. Anadolu Liseleri'nde 3.00,Fen Liseleri'nde 3.50 ve üstü düz geçer... SINIF GEÇME - [ LİSE 1 ] - - Ortalama 2,50 tutarsa düz geçer. - - Hiç zayıf yoksa düz geçer. - - 2,50 tutturamaz ise 3 zayıfa kadar sorumlu geçer. - - Dil ve Anlatım dersi zayıf ise sorumlu geçer. - - 2,50 tutturamaz ve 3 zayıfın üstünde zayıf gelirse ortalama yükseltme sınavlarına kalır. - - 4 sınav hakkı vardır. - - [ LİSE 2 ] - - Ortalama 2,50 tutarsa düz geçer. - - Hiç zayıf yoksa düz geçer. - - 2,50 tutturamaz ise 2 zayıfa kadar sorumlu geçer. - - Dil ve Anlatım dersi zayıf ise sorumlu geçer. - - 2,50 tutturamaz ve 2 zayıfın üstünde zayıf gelirse ortalama yükseltme sınavlarına kalır. - - 4 sınav hakkı vardır. - - [ LİSE 3 ] - - Ortalama 2,50 tutarsa düz geçer. - - Hiç zayıf yoksa düz geçer. - - 2,50 tutturamaz ise 2 zayıfa kadar sorumlu geçer. - - Dil ve Anlatım dersi zayıf ise sorumlu geçer. - - 2,50 tutturamaz ve 2 zayıfın üstünde zayıf gelirse ortalama yükseltme sınavlarına kalır. - - Lise 1'den 3 , Lise 2 'den 2 , yani toplam da 5 sorumlu dersle Lise 3'e kadar gelmişse 1 zayıf bile getirse 2,50 altında olunca sınavlara kalır. - - 4 sınav hakkı vardır. - - [ Ek bilgiler ] - - Taktir ve Teşekkür 2.Dönem notlarına bakılarak verilir. - - Sınıf geçmede yıl sonu notuna bakılır. - - Bir dersten geçmek için 2. dönem notu en az '2' , 1.dönem '0' ise en az '3' olması gerekir. ( 1-2 geçer 2-1 kalır ) - - Sorumlu derslerde bu şekilde belirlenir ( 3.madde ) yani 2.döneme bakılır. - - Eğer daha da ayrıntılı bilgi isterseniz bana pm atarak ulaşabilirsiniz. - |
???? ya bnm agırlık notum 69 kimya bioloji mat geodan kaldım kimyayı verdim eger 45 aldım 1 tane 45 alısam geçımuşum .S gerçekten öle mi agırlık notu 73 olunca geçılıomuş |
Bakarmısınız Arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim 2 kez kaldım. OYS'de Coğrafyayı versem geçeceğim. Ama coğrafya'dan 36 aldım :*( Hocalarla görüşsem yükseltirler mi ? Yoksa öğretim hakkım bitiyor. Babam'da açık öğretime yollamıyor. O kada çalıştım ki coğrafya ya olmuyor. :*( Lütfen biriniz cevap verin Allah Rızası için. |
Arkadaşlar aranızdan bi müslüman ' 100luk sistemde kaç olunca geçiliyor ? ' 50.19 benimki geçtimmi aceba ? |
arkadaşlar anadolu lisesinde hiç zayıf yoksa diyelim ki 2 hepsi geçiyor mu ? |
Arkadaşlar; not ortalamanız 2.50 nin üstünde dil anlatımınız 2,3,4,5 olsun sınıfı direkt geçiyorsunuz kaç tane zayıfınız olursa olsun. Ve not hesaplamaya gelince.. Örneğin fizik 2 saat fizik notunuz kaçsa 1,2,3 vs. 2 ile çarpıorsunuz. Örneğin; 2.3=6 bu şekilde notlarınızı hesaplıyorsunuz. Sonra atıyorum sonuç 80 çıktı haftalık ders ssatleinizi toplayıp bölüyorsunuz..Bu şekilde sonuç bulunuyor :) Herkese başarılar |
aritmetik ortalamayla hesaplanıyo |
yaa ben matematikten28 aldım onu nasıl düzeltim ve kaç puan alırsam düzelir |
not ortalaması bir dönem boyunca aldığın noları topla 3e böl |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık