MsXLabs
Sayfa 4 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Cheat engine ile Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/260977-cheat-engine-ile-facebooktaki-pet-society-oyununa-nasil-para-hilesi-yapilir.html)

Misafir 30 Kasım 2010 17:40

nasıl yapılıyo benim olmuyo ya nasıl nasıl nasıl olur pera hilesi 10.000 param var ama 18.000 olması lazım bilen varmı nasıl oluryaaaaaaaa :( :(

Misafir 3 Aralık 2010 14:55

arkadaşlar lütfen doğru yazın

Misafir 28 Aralık 2010 18:22

pp

ewet yha mavi para nasıl kazanılıyo siz onu so
yleyinnnnn

Misafir 2 Ocak 2011 14:37

lütfen yardım edin olmuyo dediğiiniz her şeyi yapıyorum ama 2 tane seçenek çıkmıo :( :( lütfen yardımcı olun

Misafir 10 Ocak 2011 16:04

arkadaslar ben biliyorum tam 100 levelim 100.628 coinsim var isterseniz sizede öğretirim facede ekleyin adım Doğukan Laçin fadebooktaki resmimde % 100 rock yazıor ordan anlarsınız arkadaslık isteklerinizi bekliyorum ßyééééé...!!! :D xD

Misafir 10 Ocak 2011 18:48

lütfen söyleyin milyon tane program indirdim valla beceremedim

Misafir 10 Ocak 2011 21:00

bende 50. leveldeyim ama hiç hile yapmadım şu ana kadar

Misafir 12 Ocak 2011 15:06

speed hack ta neden 0,1 i kabul etmiyor

Misafir 18 Ocak 2011 14:26

arkadaşlar ben hileyi biliom ama ilk önce (aleyna kandemir)istanbul aydın üniverstesi adli kişiyi eklion ona tüm paranı harcıyarak güzel elbiseler ve eşyalar alıon puanın 50.000.000 oluo bide 20000 coins yani para gelio bn denedim süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

SALAK MISIN? KİMİ KANDIRDIĞINI SANIYORSUN? BİR İKİ EŞYA İÇİN KENDİNİ BÖYLE REZİL ETMEMELİSİN BENCE.

gorkem06 18 Ocak 2011 14:41

Sende ilk önce cheat engine 5.5 olması lazım varsa ben ip atlamayı bot a bağlamayı biliyorum yoksa da şurdan indirirsin

http://cheatengine.org/downloads/CheatEngine55.exe

Öncelikle bunu explorerden okuyorsan facebook u firefox tan burayı firefox tan okuyorsan facebook u explorer den açmalısın yoksa ayırt edemezsin öncelikle facebook u açtıın programdan diilde dierinden Patiniox Blog a gir yandaki kutulardan üçüncüsüne gel ordaki ilk boşluun üstündeki yazının sonunda bazı harf ve rakamlar var onları kopyala sonra pet society de bir armut al sonra eve gelip onu sat ve hayvanının eline ip ver atlatmaya başlat ama hiç atlatma yani ipin dönmesi için tıkla bi daha tıklama sonra cheat engine 5.5 i aç yukarıda köşede renk deiştiren butona bas en alta in orda facebook u firefox tan açtıysan firefox.exe yi explorer den açtıysan explorer.exe yi seç aman dikkat ieuser.exe var kafan karışmasın onu seçme seçtikten sonra aşağıda open yazan butona bas sonra HEX yazan kutuyu işaretle ve 8 bytes i seç aşağıda also scan ready... yazan kutuyu seç ve kopyaladığın rakam ve harfleri 000000000 yazan kutudaki sıfırları silerek oraya yapıştır şimdi en üstte first scan yazan yere bas yanda çıkan yere sağ tıkla ve disassemble... diye yazan şeye tıkla gelen yerde en üstteki harf ve rakamlara sağ tıkla ve ordan go to addres e tıkla sonra gelen harf ve rakamları kopyalayıp ok a bas şimdi patiniox blog a geri dönelim kopyaladığın harf ve sayıların altındaki kutuya az önce kopyaladıklarını yapıştır sonra cheat engine yi kapatıp yeniden aç sonra ordada programının .exe sini seç ve memory view e tıkla ordaki harf ve rakamlara da sağ tıklayıp go to addres e tıkla sonra ordakileri kopyala ve patiniox blog a geri dön ordaki ikinci satırada az önce kopyaladıklarını yapıştır ve enviar a tıkla gelen yerdeki harf ve rakamların tümünü kopyala sonra cheat engine yi tekrar kapatıp aç yine memory view e tıkla ve gelen yerin en üstünde tools yazan yere tıkla orda alttan üçüncüyü seç ve gelen yere az önce kopyaladıın şeyleri yapıştır sonra gelen her şeyde ok a bas şimdi pet society ye geri dön ve hayvanın eline ipi ver sonra ipin dönmesi için tıkla gerisini hile halledecek gözlerine inanamycaksın çünkü sen tıklamadan hayvan kendi kendine atlıycak umarım yardımcı olabilmişimdirr

YARDIMIM OLMUSSA NE MUTLU BANA..(A)

Misafir 23 Ocak 2011 10:47

yhaws bu para hilesine gerek yok facebooktan arkideş ekle (ama çok olsun ) ben ekledim 540 tane arkideş var bende hepsine giriom 80 milyarım oluor hepsi o kadar kirliki 30 milyar kazanıyom top falan oyna yarışlsrs katıl uğraşma onun adı cheat engine eder beni zengin istemem babacım istemem

Misafir 25 Ocak 2011 15:21

arkadaşlar ben daha kolay bi yol buldum hahahaha inananmayacaksınız ama videoda harfi harfine yapmış bende videoyu durdurup durdurup aynısı yaptım bi elma satıyon ohhhhhhhhh milyonlarca levil atlıyon hayvanını bi okşuyon milyonlarca para alabiliyrsun

Misafir 28 Ocak 2011 15:02

yardımcı olmak istiyorum

arkadaslar ben biliom hileyi pet alma hilesi ilk cheat engine yi ayarlayıp sherwood dungeon mmorpg ye ayarlayın ve tüm insan ve petler size gelio ve de hacklı olup uçabilirsiniz ama cheat engine 6.5.4 indirin ilk olarak hh bide bunu başka oyunlardada kullana bilirsiniz bu hileyi teşekkür ederim herşey için... görüşmek dileyiğleee.....

Misafir 11 Şubat 2011 10:22

mcyars dan 500 lük kutu al soru işaretine tıkla (açtıktan sonra) sat 999 para geliyo :D :S

Misafir 12 Şubat 2011 16:58

arkadaşlar ben denedim olmuo benim lvl düstü 1 e ama artık yapmıom bu yüzden günde 10 lvl atlıom

Misafir 12 Şubat 2011 19:09

Arkadaşlar,
Böyle para hilesi yaparak paramız artsın diye uğraşıyoruz ama,belki bağzı arkadaşlarımızın şans yüzüne gülmüş olabilir!!!!!
Yani o arkadaşlar,tamam denemişler yapmışlar ve olumlu bir sonuç almışlar ama bu onlar da olmuşsa bizde de olucak diye bir kayıt yok her şeye böyle atlamayın!!!
Bu hileyi yapmaya çalışırken aklınıza hiç kötü birşey olabilir, diye bir düşünce gelmedimi?!Bakın arkadaşlar ben bu hileyi yapıyım derken bütün servetimi kaybettim, ama bu benim beceriksizliğimden değil hileden oldu...
Bu hileyi yüklerken de bilgisayarıma virüs geldi ama ben o gün bir yakınımız sayesinde Bu hileyi yaptım ama çok geçti :'(Şimdi yeniden servetimi geri kazanmaya uğraşsam bile o kadar parayı geri getirememmm... DİKKAT EDİN!!! {BAŞKALARINA İNANMAYIN DEDİKLERİME YENİDEN GÖZ ETIN}

*(bu dediklerim bnm beceriksizliğimden,bilgisayarımın sorunlarından ve oyun oynamayı bilmediğimden OLMADI)*

Misafir 16 Şubat 2011 08:44

arkadaşlar pet society paralı mı ltfnn cevaplaınn

Misafir 1 Mart 2011 15:12

ya ark.lar lütfen sapan saçma şeyler söylemein.Bu hile bana da lazım.Bulan yazsın bulmayan Lütfen yazın vb şeyler yazmasın lütfen!!! ha biri ole bişe yazarsa da uyarın.

Misafir 12 Mart 2011 23:26

arkadaslar lutfen yalan soyllemiyelim bakin bn hile gibi biaey biliom cok arki ekleyin sonrada herkesii ziyaret edin alin size hile iyi gunler :)

Misafir 20 Mart 2011 17:48

yha en iisi pet societyde iki hile var 1.si kendine yeni bi hesap açıosn sonra gerçek hesabınla ark. oluosn sonrada hediyeleri göndeeriosn (kendi hesabına)
2.si de pette çok zengin olan birisiyle ark. oluosn sonrada onun facesinin şifresini değiştiriosn ama patlatmıosn onun petine girip eşyaları kendine gönderiosn bn bunların ikisini de yaptım bir süreü eşyam oldu evime sığmıo....:D

Misafir 22 Mart 2011 18:26

pet society

yaa istanbul aydın üniversitesi diye kişi yoqqq hem profil resmi ne ??????????????????

Misafir 27 Mart 2011 20:47

Yaaa arklar nolur anlatıın anlamıom bişiiii!!!

Misafir 27 Mart 2011 23:04

cheat engine 5.6.1 nasıl kullanılır?

underground 2 de parahilesi varmış ama nerden kullanılıyor ki?

Misafir 29 Mart 2011 17:41

bence meyve satınız 26.961tl oldu

Misafir 6 Nisan 2011 13:23

olmuo vern nerdn bldnz o hlei
stenin aı ne

Misafir 6 Nisan 2011 15:33

ARKADAŞLAR CHET ENGİNE 561 VİRÜSLÜMÜ

Misafir 14 Mayıs 2011 16:04

şunu baştan anlatır mısınız lütfen

Misafir 21 Mayıs 2011 00:41

arkadaşlar ilk olarak magda merlin diye birini ekliyorsunuz ona çok pahalı ve çok güzel şeyler gönderiyorsunuz anında 100.000.000 coins gelio. ben denedim şimdi evim mütiş

Misafir 13 Haziran 2011 20:33

olmuo

Misafir 14 Haziran 2011 08:03

eğer senin 4bytcs ise 4 yazıp gönderiyosun sonra soldaki herşeyi aşağı indiriyosun sonra darkorbit açıyosun paran 500000 oluyo işte bu kadar...

Misafir 16 Haziran 2011 11:12

Arkadaşlar Facebook Oyun Hileleri. buradan bakın. Bütün oyunların hilesi burada ! Pet Society gelir yakında

Misafir 18 Haziran 2011 19:07

para hilesini merk ediyoruuuum

Misafir 8 Temmuz 2011 20:11

Yapamıyorum olmuyo

Misafir 11 Temmuz 2011 00:59

ya ben yaptım. adım minnos 78 lwlm param 1.0000.0000 miliyon . bosaltiom heryeri. ve misafir üyemiz demis ki aleyna kandemire esya alcan . sizi kandirio onun yerine patiniox sitesinde cheatengine en yeni versiyonuyla hem level hem de para yapın. sadece kendisine esya alinsin istio o kadar. ona güvenmeyin .

Misafir 11 Temmuz 2011 15:29

BEYLER ALIN SİZE HİLE AMA TAM DEİL YANİ PROGRAMSIZ ŞİMDİ HANİ ARKDAŞLARINZN EVİNE GİRİNCE ÖP DANS ET VB. ŞEYLER ÇIKIOYA ONLARDAN BİRİNE TIKLADAIKTAN SONRA 1 2 SANİE BKLEİN BÖLE MESJ YAZMANIZI İSTEYECEK YAMAIN DİREK SHARE YAZAN YEŞİL BUTONA TIKLAIN O ARKADAŞINIZA MSJ GÖNDERİCEK O MESAJI AÇTIKTAN SONRA SİZE 1000 COİNS GELİO FAZLA ARKADAŞINZ VARSA BNM GİBİ BÖLE PARA YAPABİLİRSNZ AMA İLLA FAZLA ARKADAŞINZN OLMASINA GERK YOK AMA ARKADAŞINIZN MESAJI MESAJI AÇMASI LAZIM YOKSA 1000 COİNS GELMEZ

Misafir 20 Temmuz 2011 13:44

hadi lütfn cewapp

Misafir 26 Temmuz 2011 17:18

farm ville de işe yarıyormu kankiler

Misafir 4 Ağustos 2011 17:20

Ben bu ilenin nasıl olduğunu biliyorum ilk önce Çiğdem Okur'u Ekliyoruz sonra kaç paramız varsa ona hediye alıyoruz .hediyeleleri yollladıktan sonra yukarıya yazıyoruz . Facabookailesi.com.tr ve paranız on kat artıyor

qarizma_quarizm 18 Eylül 2011 11:44

facebookta utku kanı ekleyin eşya atın para hilesi oluoo bn yaptım. . .

Misafir 27 Ocak 2012 20:58

nasıl yüleniyo:d

JamioNe 27 Ocak 2012 21:14

Bunu öğrenmek için Cheat Engine'yi bilen Bilgisayarcılara danış.

Misafir 30 Ocak 2012 15:46

facebook pet socıety

Facebook'taki pet society oyununa nasıl para hilesi yapılır?

Misafir 2 Şubat 2012 19:23

ya arkadaşlar ben cheat engine 5.5i yükledm ma şfre istio

Misafir 16 Şubat 2012 16:18

pet sociat nasıl bir oyun bilmiyorum fakat pet society die bi oyun biliyorum o oyun da face'den oynanıyor.
:/ Sen kaç yaşındasın(!) Yanlış anlama... Bir oyun için bu kadar sinirlenmene sebep olan şey ne?

Misafir 27 Haziran 2012 14:54

arkadaşlarrrrrrrr facebook ta bana bi arkadaşım söylemişti face den Aybüke Lavigne yi ekleyinn oda pet society oynuyo sonra ona şifrenizi ve emailinizi veriyosunuz o girip size hile yapıyo ve 50.000 coins kazandırıyooo vallaa ben bizzat denedim % 100 oluyorr süper bişeyy :D

Misafir 30 Temmuz 2012 12:53

kardeşim pet societyde cheat engine nerede bulamıyorum

Saat: 07:33
Sayfa 4 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık