![]() |
hayırlısıylaa :D |
şerefimle:) |
genç yasta ölmek isterdim, sevdiğimin kollarında:inlove: |
namusumla |
sessiz bir şekilde kimse duymadan can çekişmeden:( |
ucurumdan kendimi denizin serin sularına bırakarak.. |
gülerek:D |
hiçbirzaman tam olarak öleceğime inanmadım,sadece boyut değiştiricem.bu dünyada yaşamam için verilmiş bedenimi vakti gelince terketmenin bir adı ölüm.... yinede çok tantanalı ve kanlı olmazsa iyi olurdu ve çok fazla yaşlanmadan.... |
üyürkene habersiz temiz huzurlu ve gunahsız:!:!:! |
kımseye uzuntu vermeden olmek ısterdım |
allah nasıl kismet ettiyse o şekilde |
biran evel öleyimde nasil ölürsem öleyim |
:S |
hellalesip |
şehit olarak |
kuran okurken |
Şavaşta |
farketmez.. elinde sonunda ölecegiz nasipte ne varsa artık.:) |
İSTEDİĞİMİ SANMIYORUM :S |
namusumla |
meleğimle sağlıklı mutlu huzurlu uzun bi ömür sürdükten sonra,cenneti haketmiş bi şekilde..Allah'ın sevdiği kullarından biri olarak...ölümün bile ayırmayacağı bir aşkla bağlandığım meleğimle huzur içinde, meleğime,bitaneme sarılarak ölmek istiyorum...onunla birlikte ölmek istiyorum... inşallah...AMİN |
ecelimle |
AAA ne kadar saçma bi soru tabiki ölmemek isterdim ne ölmesi AAAA :D |
aci cekmeden |
sevgilim le beraber ölmek isterdim |
bir kez kankimi görüm ondan sonra öleyim |
aşkımın kollarında |
aci cekmeden |
sessiz |
elektirik carpması ile :D |
kimse duymadan |
allahın adını anarak... |
bilmeden,anlamaddan,acı çekmeden:bilmem: |
eşimden ve oğlumdan önce onların yokluğunu yaşamadan onlara hissettirmeden acı çektirmeden.benim çektiğim acının önemi yok.onlar hissetmesin üzülmesin yeter.kimsesiz bi sokak köşesinde,tanınmayacak bi halde belkii :) |
ne Mert e nede Namert e muhtaç olmadan büyüklerimizin dediği gibi 3 gün yatak 4.ncü toprağa kavuşmak isterim. Ölmek korkutmamalı hiçbirimizi asıl yaşamdan ve yaşamaktan korkmalıyız. Ölüm ne dedirki! Bu can bu bedene emanet elbette vakit gelince yüce yaradan onu geri alacaktır elbet hepimizden. Hayırlı Ölümler versin Rabbim. |
sessizce... |
en iyi olum bana gore kalp krizi yataga dusup acı cekmektense kalb krizi 1 dk. goturuyor |
farketmez... |
gizli |
valla kardaşım be bir an önce öleyimde nasıl olursa olsun şekli çok önemli degil ama sorarsan genelde acı çekmeyi seven bir insanımdır yani işkenceyle ölmeyi tercih ederdim |
yapacaklarımı yaptıktan ve bana kimsenin ihtiyacı kalmadığı zaman ölmeyi isterim daha fazlasını yaşamakta istemem doğrusu insan güzel hatırlanmalı huysuz bir ihtiyar olarak hatırlanmak istemem uyurken ölmek en iyisi o yaşlarda uyurken kalp krizi geçirme riskide fazla |
olurkende kımsenın uzuklmesını ıstemezdım |
senaryoda nasıl yazıyorsa :D:D |
uzakta |
hepinizi öldürdükten sonra :D |
askimla beraber |
aniden |
onurumla ... |
ya ben olmek ıstemıom korkuom olmesem olurmu acaba |
bir an önce:( |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık