![]() |
ben 8.5 kullanıyordum 8.1 i istiyodum 8.5i silip 8.1 i yükledim ama şu sorun çıktı http://img508.imageshack.us/img508/1968/adszqd.png onar falan dedim güvenlik duvarım da şöyle http://img508.imageshack.us/img508/849/19740268.png yardım lütfen |
abı dedıgınız herseyı yaptım ama su cıkıyo C:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\Rar$DI01.562\ bu dosyayı baska bır klosor ıcınde kurunu dıyor bu nasıl oluyo acaba http://neden |
arkadaşLar WLM 2009 için ne dinliyorum varmı |
slm arklar benım kullandığım msn 8.1 ve goruntulu aramayı yapamıyorum uyarı poenceresı cıkıyoo lutfen acıl yardım ne yapabılırım sımıdıden tşkler |
kardesim emeğe saygı süpersin coq saqolasın |
msn guncellemesıyle ılgılı sorun mavı karanlık ark: sımdı ben msn 8.1 kullanıyorum zıp ındırdım sımıde goruntulu konuşmayı şimdılık kuramıyoruz uyarısı cıkıyo kafayı yıyecem ben netcafe işletıyorum lutfen bana bu konuda yardımcı olun tşkler |
çok teşekkürler neutrealizer |
öncelikle dosyaları paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum!çalıştıramayan arkadaşlar hangi sürümü kullanıyorsanız o sürümün dosyasını indirin.daha sonra c diskinden msn messenger bölümünü açın ama msn programının tamamen kapalı olması gerekiyor.daha sonra msn messsenger klasöründeki msgsres.dll ve msnmsgr dosyalarını SİLİN!daha sonra indirmiş olduğunuz dosyanın içinde sildiğiniz dosyalarla aynı isimde 2 dosya var ikisinide kopyalayıp msn messenger dosyasına yapıştırın!daha sonra msn programını açın!tüm eklentiler tam olarak çalışıyor merak etmeyin.tekrar teşekkürler!bu arada en az 10 kere denedim başka bi yöntemle olmuyor! |
Plus yüklenmiyor napmalıyımm :SS |
Alıntı:
bu arada msn 8.1 |
Windows Live Messenger 8.1.0178.00 Verdigin Linke tıklıoyorum acmıyor Delircem Ya offff Kaç gündür indiremiyorum su nalet olsun neden zorunlu güncelleme yaptılar giremioruz işte |
Dostum MSN OSD eklentisinin 2009 versiyonunda çalışabilmesi için ne yapmak gerekir acaba? Sırf bu eklenti yüzünden hala 8.5 kullananlardanım. Eğer bi çözüm varsa yardımınızı rica ediyorum. İlginize şimdiden teşekkür ederim. |
arkadaşlar yeni msnyi yükleyemiyorum installer felan diyor nasıl yapacam bunu |
Ben uyumluluğu 2000 e getirerek sorunu çözdüm ama bunun bir zararı olur mu lütfen cevap yazın ): Bir de malum windows bu güncellemeyi zorunlu tutuyor güvenlik açısından siz de şöyle bir şey yazmışsınız "...en son resmi Windows Live Messenger sürümüne güncellemeniz önerilir." bu ne demek ben anlamadım ne resmi ? son olarak ne gibi güvenlik sorunları olabilir ? Üç soruya da cevap verirseniz çok mutluı olurum ): |
Yetkili arkadaşa ve ilgilenenlere teşekkür ederim. Aslında yeni sürüm, eski sürüm pek farketmiyor benim için, ama eski sürüme alıştığım için, eski sürümü kullanmaktan yanayım. Yapılan çalışmada ki hataların giderilmesi ve geliştirilmesi adına bir kaç eksikliği yazmak istedim. Konuda verilen "msnmsgr.8.1.zip" isimli dosyayı indirdim, uygulama adımlarını okuyup dikkate alarak işlemleri yaptım. Ama görüntülü konuşma başlatmak istediğimde " Ses ve Görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz" şeklinde uyarı alıyorum. özetle söylemek gerekirse görüntülü ve sesli görüşme yapılmıyor. Eskiden açık olan anlık ileti pencerelerini istediğimde klavyeden " Esc" tuşu ile kapatabiliyorken, şimdi ise " Esc" tuşuna basınca kapatmıyor. Kolay gelsin. |
arkadaşlar ben bu ayarları yaptım 8.5 için ama msn i açarken hata veriyor. resmi aşağıda yardımcı olur musnuz? http://img10.imageshack.us/img10/9234/2109b.jpg |
Harıkasınız ya Valla Tesekkurler... |
Ben uyumluluğu 2000 e getirerek sorunu çözdüm ama bunun bir zararı olur mu lütfen cevap yazın ): Bir de malum windows bu güncellemeyi zorunlu tutuyor güvenlik açısından siz de şöyle bir şey yazmışsınız "...en son resmi Windows Live Messenger sürümüne güncellemeniz önerilir." bu ne demek ben anlamadım ne resmi ? son olarak ne gibi güvenlik sorunları olabilir ? Üç soruya da cevap verirseniz çok mutlu olurum ): |
çok teşekkürleeeerr |
bende plus çalışmıyor 8.1 de neden acaba |
Windows Live Messenger 8.1.0178.00 arşiv hasarlı olarak hata verdi |
8,1 kullanıyordum sayenizde sorunu çözdüm çok teşekkür ederim. |
allah razı olsun manyak bi dertden kurtardınız beni....elinize emeğinize sağlık...... |
Teşekkür ettim. Yükledim fakat; msn hiç açılmıyor şu an. Acaba nedeni nedir ? |
http://img28.imageshack.us/img28/884/adszy.jpg Bende ne dinliyorumu goster dedigimde boyle bi sayfa acıldı ne demek oluyor bu? |
8.1'e Plus yüklenmiyor ya napmaLıyımm yardım edıiin :(:(:(:(:( 8.1'e Plus YÜklenmiyo ya napmalıyımmmmmmmm ?:( |
8.1 yükleyemiyorum...internet sitesi açılamıyor,istenilen site kullanılamıyor yada bulunamıyor dior yardım pls |
Alıntı:
Sorun yaşayan diğer arkadaşlar; lütfen bu konunun önceki sayfalarını inceleyiniz, tüm sorunlara muhtemel çözüm önerileri verildi. |
windows media playerin ne dinliorum eklentisi gitti acil yardımm... |
arkdaşlar 8.1 i yükledikten sonra windows media playerin ne dinliorum eklentisi gitti acil yardımm... |
Alıntı:
|
zaten son sürüm media player de eski 8.1 de oluodu 8.5 indirdim ondada olmuo |
Alıntı:
BEN MSN Yİ ACAMIYORUM KULLANDIĞIM HANGİ SÜRÜM ONUDA BİLMİYORUM YENİSİNİ ALMAK İSTİYORUM NE YAPMAM LAZIM |
arkadaşlar ya benim msn 8.1 windovs 2000 yaptım uyumlulugu ancak olmuyor bir türlü plus olmuyor kafayı yiyecem ya ne yaptıysam olmadı her dediginiz pathc ı kurdum yapıştırdım yükledim sorun gidermedim yardım ederseniz sevinirim şimdiden tşk ederim :S:S |
allah razı olsun sizden cok tesekkurler... |
(Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz (Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor). Herhangi bir problemle karşılaşırsanız lütfen bu konu altına not düşün. Bir çözüm mevcutsa yanıtlayacağız.) yukarıda söylenenleri gerektiği gibi yaptığım halde hala plus programım çalışmıyor. bilgisayarımda var görülüyor lakin msn de görünmüyor |
harika olmuş çok işime yarası 1 aydır denemedıgım msn surumu kalmadı.. msn 9 da da oturum acılıodu en fazla 10 sn snra hc bı uyarı vermeden kapanıodu.. bunun sebebı hakkında bısıler yazarsanız sevınırm |
8.1 kullanıyorum uymluluk ayarlarını yaptım msn e girdi ancak camera açılmıyor. |
Alıntı:
bu sorunun giderilmesini istiyorum |
Alıntı:
Intel (R) VTune (TM) Performance Analyzer Software Informer: version 9.0 information Kurduktan sonra kaldırırsanız sorun ortadan kalkabilir. |
8.5 kurdum mesenger dosyasının içine bu zipi attım ama nedense yineden msn çalışmayı durdurdu diyor msn açılmasıyla kapanması bir oluyor yardımcı olurssnız çok sevineceğim tşkler elinize sağlık.. |
hocam ellerine sağlık süpersin |
Arkadaslar ben 8.1 kullanıcısıyım aynen denılenlerı gercekleştirdim ve su anda msn ye sorunsuz sekılde girebiliyorum plusda calısıyıyor.. fakat Discovery hata verdi acaba discovery 'i nasıl duzeltebilirim bilgisi olan. Bu aradaNeutralizer Cok Saol..cok yardımcı oldun. Saygılarımı sunarım.. |
Valla süpersiniz arkadasım 2 gundur ugraşmaktan öldüm yeni açtım sayenizde eski sürüm msn yi tşkler emeğinize... |
emekleriniz için teşekkür ederim fakat, 8.1 kurdum sorunsuz msn açtım. Plus'ı indirdim kurdum ama bir türlü msni açınca plusı göremedim,çalıştıramadım bu konuda firki olan var mı ? |
yardım edebilcekmisiniz acaba ? |
ya bende 8.1 yüklü bir türlü giremiyorum deli oldum lutfen yardımcı oluun. acil BEKLİYORUM.. |
en son msn sürümüyle uyumlu msn discovery ve msn plus nedir? kullanan kimse yok mu? yada biri bana her 2 programı da kullanabldiği bir msn sürümü soyleyebilir mi lütfen? özel msjta atabilirsinizzzz acil |
14.0.8089.726 bu sürümü kullanıyorum aynı hatayı bendede yapıyor yardımcı olursanız sevinirm acilen lütfen |
arkadaş ben snn bahsettiqin exe msn 8.1 in exe dosyasına sahibim fakat kamera isteği yollandıqında Ses ve Görüntü Kurulumunu başlatamıyoruz gibi bi uyarı geliyo onun çözümünü biliyorsan çok dua alırsn benden :):) |
| Saat: 16:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık