![]() |
çok güsel olmakla yorucu birgün geçirdim günlükcüm ve bu saate kadar ayaktayım zaten günümün yarısıda pc başında geçio pc başında gticem gibi neyse günlükcüm bye :P |
günlük nasıl gidio beni sorcak olursan idare ediom.. havalar soğuk iİşte malum neyse öyle bi uğrayım dedim |
bugunlerde iyideğilim karışığım boşum bu boş zamanı değerlendirememek ayrı bir mesele..2 yıldır takıldıgım forumu bırakıp buraya geldim.. |
offf ya ne kadar sıkıcı bi gündü sevgili günlük ama bi o kadarda zevkli antalyaya manyak bi şekilde dolu yağdı süper bi manzaraydı görmeliydin!! |
bugun benim için çok güzel bir gündü mezun geçen sene mezun oldugum okuluma gittim (Eyüp Anadolu İmam Haitp Lisesi)..Hem sorumluluk sınavım vardı çok iyi geçti ve arkadaşları gördük okulumu gördüm.. http://image.donanimhaber.com/image.php/image/s11.gif Bahçelievlerde oturuyorum ama haftanın çogu günü eyipteyim arkadaşlarla.. Arkadaşlar ve okul benim hayatım...Aaahh ahh..sonuçta arkadaşlarla beraber oldugum için bugun çok iyiydi... |
bugün çoook manyak şeler oldu bi kavga oldu varya aklın hayalin şaşardı günlük ya |
K r a L B e N i M Günlük Sızı Vuramadım Şakağına. ;) İki Çift Sözüm Var Stres Yaratmadan Yazayım Ben Yazarken Sallanma Kızarım.!*-) Gusinapse Şimdiki Kız Arkadaşım Beni 2 Şey İle Çelişkiye Sokuyor Kendi Aklında.! Nedir Bu İnsanlığın Çıplak Kişiliği Kısaca Öz Ben Diğeri Kelamsız Işıklarla İnsanlık Kişilikleri. Hehe Bunu Yazdım Okuyo Çünkü Oku BakalıM Daha Ne Zamana Kadar Üzerinde Olmayan Zırhını Farkedeceksin..(A) Boş Günlerimde Aylak Aylak Geziyorum Ara Sıra İsyan Ediyorum Yarına Bir Bakış Atıyorum Ve Günümdekilerin Hepsini Gömüyorum Temelli Var Oluş Yok Bunu Anla Be Kız Günler İçerisinde Üşümek Durgun Olmak Sana Göre. Her Daim Kafa Tutmak Bana Göre. Günlüğüm Kısaca Sunu Diyim Hayat Her Zaman Hayattır Asla Bildiğinden Sapma...(H) |
bende bir yandan mutlu bir yandan mutsuz giden bir hayat ama ortasındayım hayatın kafam karmakarışıkk olaylarr hızlı gelişiyo ve ben bişey yapamıyorum elimden gelmiyo ne olucak böyle bilmiyorumm zaman içinde yaşıyor ve görüyorum... |
Günlüğe ilk yazımı düşüyorum bu saate. Durgun olmak tercihim değil mecburiyetim bilmeden atılmaktansa durup düşünüp yollara düşerim. Çelişkiler tek sende bende değil cinnetim hayat zaten elbise giymiş bir kaos. Döndükçe dünya başın döner ona ayak uydurur beyin ve kalpte... İnsan kendini tekrarlar gün geçtikçe aynı rap'inin sözünü çok değil 3 gün sonra tekrar yazar. Dün'ün bugün'ün önemi yok ama yarına yansıyo be adamım. Sen gömsende onlar gün ışığına tekrar çıkıyo ve yine senle zırhım yoksa eğer onuda sen tamamla. Benim diğer yarımsın nasıl olsa(U) günlük görüşelim tekrar eyvallah(H) |
şimdi öle uzakki geldiğim yollar yanlış bir öyküdeyim beni yeniden sarrr...(U) mutsuzum bugün günlük sorma neden diye , çoook nedenim var. yanlış öyküde yer alıyorum geldiğim yol habersiz ,gittiğim yol belli değil. hayat acımasız dimi yaa bugün tahammulüm yok hayata...:( bırak acıları içeme alıyım sevdana adayayın ölüme okşa çiçeklerde kanayım... der ve gider gusin görüşürüz günlük... eyvallah |
Merhaba Günlük.! Seni ben daha bugün keşfettim biliyor musun? Henüz tanışmadık seninle ama sanırım zamanla sen de beni tanırsın ... Hayat akıp gidiyo be günlük...Ne olsun işte...Aldım başımı meçhule gidiyorum ben de onunla birlikte... Noolur benim bu uyumadan güneşi karşıladığım sabahların sonu sence? Ha? Ne dersin? Neyse sen cevabı düşünedur..Yarın devam ederiz artık.. Kendine iyi bak günlük... |
slm günlük nasılsın ya sana uzun zamndır yazamıyodum walla seni gene forumda görünce hemen daldım konuya bugünlerde üstümde bir durgunluk var derslere giresim gelmiyo tekrar yapasım gelmio napsam bilmiorum bugün arkiyle dershanedeki rehberlikçiye gitcez acayip bi şekilde bu sorunu çözmem gerekiyo yoksa sınıfta kalcam ya neyse benden bu kadar sonra gelirim ben gene hadi byyyyyyyy |
Bir çift gözüm var Baktığını görmeyenlere Karıncaları dinlemek isteyenler Kulaklarımı alsınlar Uykusunda gezenlere Ayaklarımı vereyim Ellerim karanlıkları silenlerin olsun Kalbimide taşıyabilenlere Satıyorum.............. eY hayat bana ya bir yol bul ; yada Bİr yol AÇ.. |
Uykusuz geçen 1 gecenin sabahına günaydın Günlük.. Hedefim hiç değişmedi, çok istikrarlı 1 profil çiziyorum bu konuda; hala 1 ömür tatil diliyorum kendim için.. Ve yine tam tersini yapıyor, çalışmaya devam ediyorum.. Hayatımdaki bu ironileri sanırım kanıksadım.. Bazılarını sevmeye bile başladım.. Ama çalışmayı asla.. Ve 1 iş gününe çalışarak merhaba demenin verdiği tat; öğ.. Uykusuz geçen bazı gecelerde, sabahlarım ben dosyaların tepesinde.. Görüşürüz Günlük.. |
Hiç bitmeyeceğini sandığım bir yolculuğu bitirdim bu gün... Hatta bu günü bile. Yorgunluğum, bitkin düşmem yolun uzunluğundan değil, hep otobüsün suçu.:P Sıcak yuvamdayım yine, sıcak yatağımda...İyi akşamlar günlük... |
Günlük bu saati bir kenara yaz, yok ettiğim anlar için... Acıma yok, gönül dinleme yok, sadece hırs ve nefret, dönüş yok o yola tekrar..... Yok ettim....Var olmayacak... |
iyi geceler günlük bakıyorum kendine baya arkadaş edinmişsin şuan ne anlatsam diye düşünüyorumda en iyisi fazla düşünmeyeyim aklıma gelirse tekrar uğrarım yanına iyi geceler şimdilik...:)https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gifhttps://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gif |
ben yine buralardayımm değişiklikler var hayatımda kafam çok karışıkk son 1 haftadır ne olucağını bilmiyorumm savruluyorummm şimdilik hoşçakal günlük bi dahaki sefere görüşmek üzere |
günlük nedim ben sana ne anlatayım yaa Allam neyse bu aralar üstümdeki herşey kötü gidiyo çevremdekilerin hayatıdan da bile bir sürü sorun var... Hayatta en çok sevdiğim 7 seneik arkadaşlarım 2kankim kaza yapmış kol bacak sakat ikisininde 3gündür onlara idip geliyorum onlara bakıyorum moreller bozuk üzgünler hastene yolunda gidip geliyoz beraber herşey sorun problem :( kötü bir zaman dilimindeyim neyse görüşürüz bakalım ... Günahın en has hali ihanet Hakkımı ver gideyim adalet Son kozum olsun zorda sükunet Kendime sarılır donarım.... |
Selam günlük...!!! Valla seni ihmal etmişim 5 gündür..kusura kalmayasın, olur mu? Hımm.. Neler oldu düşünelim bi bu hafta *-)? İçimde saklı kalan bir sevdam vardı günlük...O sevdama çok uzak olsam da bi nebze yakın hissettim kendimi bu hafta yeniden ...E buna da şükür demek lazım...Ha bu arada ; zamanında kıymet bilmeyenlerin bu hafta kıymet bileceği tuttu ama kesinlikle taviz vermedim...Yaşadıklarım öğrendiğim birşey varsa o da: kıymet vermeyeni silmem gerektiğidir... Senin anlayacağın günlük--->>>Bugün de yıkılmadım,ayaktayım ;) Hadi see u !!! |
günlük naber ya bir şarkıya takıldım sorma bulamıyom ağlıcam baaa bak sanada yazıyım şarkıyı ALLAHIM BİR ŞARKI BU KADARMI GÜZEL OLUR KİM SÖLÜYO BU ŞARKIYI BİRİ BİLİYOSA SÖLESİN BANA bulutların üstünden bıraktım ben kendimi sonunu düşünmeden duygular sarınca beni gizlice tuttum elini yüzüne baktım usulca gözlerin fısıldadı ah mutluluğu yavaşça çiçeklerin kokusu, dalgaların şarkısı rüzgarın fısıltısı bir sana bir de bana bahçede hanımeli gökyüzünde yıldızlar yağmurun narin sesi şimdi bir anlamı var AŞK NASILDA KIRILGAN SUS DEDİM AMA OLMADI kalbimden ismin geçti kimseler duymadı bahçede hanım eli gökyüzünde yıldızlar yağmurun narin sesi şimdi bir anlamı var ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞARKIYI BİLEN VARSA BANA KİM SÖLÜYO VE ŞARKINI İSMİNİ SÖLESİN LÜTFEN YAA!!! |
Babazula - Bir Sana Bir de Bana |
SELAM GÜNLÜK YİNE GELDİM SENİNLEYİM PAYLAŞMAK BİŞEYLER YAZMAK İSTEDİM YİNE GERÇİ İÇİMDEKİLERİ MAALESEF YAZAMIYORUM TUTUYORUM KENDİMİ AMA OLSUN KARALAYIM YİNE... BİŞEY İSTİYORSUN ÇOK OLMUYO NİYE YA NEDEN BÖYLE İNSAN İSTEDİKLERİNİ ELDE EDEMİCEKMİ YADA BAYA BİR ZAMAN GEÇTİKTEN SONRA,ŞU DÜNYADA NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.. YAŞADIKLARINLA MUTLULUĞU BİL VE BANA GELME SEN.. DUYUYORMUSUN BENİ SANA DİYORUMM ARTIK ÇIK GİT HAYATIMDAN.. NEYSE YA SAÇMALADIM GALBA.. SONRA GÖRÜŞÜRÜZ BENİ BEKLE GÜNLÜKK |
sewgili günlük; peşinden koşturduğum şey..beni netten bile uzaklaştırdı...kariyerim..az kaldı 19 yaşıma bastıktan 1 gün sonra öyle böle üniwersite mezunu olucam...dimdik ayaktayımya bu bana yeter işte..hoşçakal.. |
meraba günlük sana son haberleri verim dedim ;) 14.03.2006 SALI GÜNÜ SABAH 06:00-07:00 TARİHİ ARASI İLE MSXLABS'DA MODERATÖR OLARAK GÖREVE BAŞLADIM... :$ :$ SİTEDE GÖREV ALMAK GÜZEL BU MODLUK MEĞER NE DÜŞMANLAR VARMIŞ ONU GÖSTERDİ BANA RAHATSIZ OLAN ÇOK OLDU NEYSE HERŞEYİN HAYIRLISI NEDİM.. :) GÖRÜŞÜRÜZ GÜNLÜK ... http://img57.imageshack.us/img57/1521/hikaye1001722yb.gif bulutların üstünden bıraktım ben kendimi sonunu düşünmeden duygular sarınca beni gizlice tuttum elini yüzüne baktım usulca gözlerin fısıldadı ah mutluluğu yavaşça AŞK NASILDA KIRILGAN SUS DEDİM AMA OLMADI kalbimden ismin geçti kimseler duymadı http://img136.imageshack.us/img136/4364/hikaye1001714pp.gif |
merhaba günlük ben bu aralar bunalımdayım hiç sorma evden kovuldum sokaklarda kalıyorum masumseytanbegüm adlı bi üyemizi seviyorum evlencez ama hatalarımdan dolayı olmuyo günlerim ağlamakla geçiyo |
Sevgili Günlük, Bir önceki sayfana bişiyler karalayan yeni moderatör arkadaşla birlikte aynı tarih ve saatte ben de moderatör oldum buralarda... BUgün nasıl mı geçti? Dostu düşmanı gördük valla!!! Bu kadar ilgi de gösterilmez ki...;) Şımarcaktım nerdeyse...!!!:D Valla ilk günüm diye baya iyi kalpliliğim üzerimdeydi..Ama yarın ne olur bilinmez... Allah hep iyilerden eylesin beni ne diyim...Hadi kal sağlıcakla... Herşeyin hayırlısı olsun... |
Selam günlük (: onu bunu bilmem...bildiğimi görmem..görmeden inanmam..yeter yeter.. ben yine 'kırmızı başlıklı kız' kendime tatil werdim özlemişim şarkılarımı bile iki saattir cevap yazamadım bi konuya nasıl format atıldıysa cozuttuk gittik bu kadar saçmalık yeter hadi eyvallah.. |
Sevgili günlük; bilmiyorum nedir bendeki bu koşuşturmaca.hayattanmı koptum hayatamı bağlanıyorum bilemicemde bu yoğunluğun sonu hayra alamet değil.alıp başımı gitcem buralardan (: |
Geçmişi sil, satırlarını teker teker sildiğin defter niyetine... Şimdi içindeki yolculuğa doğru git, kendini kaybedersen, en büyük sermayeni yok edersin.. Başını yukarı kaldır, aldırma olanlara, korkma! Gurur, namus, dostluk arama çünkü son kullanma tarihleri geçti, kaldırdılar rafa, dostlukları bıraktılar.. Gökyüzündeki güneşe bak, şanslı hisset kendini ama aldanma asla, Gözlerinin gördüğü yeri sev, hak edeni sev ama sevmeyenin üzerine varma, çünkü senin yolculuğun gene sana... Denizin dalgayı sevdiği gibi sev hayatı, Biten aşklara ağlama, gülerler hani aşk kalmamış ya; kıskanırlar aslında.. Yeni dünya bulamazsın. Dünyanı sen yarat. Bu yolculukta giderken yanına sadece dürüstlüğünü al, o yeter sana. Yosun tutmuş aşklar, geride kalış tutkulu aşklar, her taraf ŞEREFSİZ dolu! Araya karışmış yürekli sevdalar, sevdası için ağlayanlar... Sana da bu arayışta iyi yolculuklar! İŞTE BÖLE GÜNLÜK DUYGULARIM KISACA YAPMAM GEREKENLER SANIRIM |
Bugün okul hayatımı 1 yıl daha uzatmış bulunmaktayım.. Hayırlı Uğurlu Olsun :D |
Nasıl olduğunu anlamamış olsamda bilgisayarımın anakartını yaktım :) Dolayısıyle PC bakıma gönderildi ve bu kısa sürede biraz sosyal etkinlik yapma çabasına girdim.Elimden geldiğince PC'min yokluğunu hissetmemeye çalışıyorum fakat nerede bi bilgisayar görsem içim burkuluyor :P Dileğim şu ki ; bilgisayarım beni unutmadan ona kavuşmak ... |
BUGÜN HEP YATTIM HİÇ YEMEK YEMEDİM!!!HALA MİDEME BİŞEY GİRMEDİ:DVE HALA YATIYORUM GÖZÜME HİÇ UYKU GİRMEDİ UYUMAYADA NİYETİM YOK GİBİ:) |
heR aŞk Bİtki isiMLERi İle BAşlaR HAyvAN isİMLERi iLe bİTEr DüNÜ HADIM Et CaNIn Acıyosa BU günE baK GuSİn |
ya ben artık okulda hiç sıkılmıyorum günlükcüm yaw neden diye sorcan nedenmi çünkü uçuyorum bu günlerde anlarsın ya aşık oldum ben |
selam günlükk..uykum gelmesine rağmen bişeyler yazem dedimm özlemişimm bayadır yazmıyorumm .. hayattım nasıl gidiyorr tuhaff mutlu olmak isteyen ama olamayan bekliyorumm o günüü zatenn şu sıkıcı durumlardan kurtulmak istiyorum artıkk ne olur ya ..iyi olayım artıkk içimde o yaşama sevincii gitmedenn |
selam günlük ,, seninle paylaşacağım konu net ve kısa olacak malesef ( gece sebepsiz yere sevdiğimle ayrıldım ) nedeni yok ayılma isteği varmış demekki içinde bitirdi ,,bu arada ben askere gidiyorum arkadaşlarıma saygıarımı sunuyorum |
sezen aksudan beni unutma çalıyor ve ben ağlamakk istemiyorum yeteri kadar ağladım gene üzülen hep beni yaaa olmaz bu kadar da.O AKLIMDAA unutmam lazım onuu olmayacak bişeyyy neysee yine arwen üzgünnnnn |
Sanal Günlük sewgili günlük,az önce kaave yaparken yine suyu döktüm*-) gecenin bi yarısı yaptıım temizliğemi kızayım yoksa bi daha su kaynatma derdinemi:@ noolucek bu sakarlıın sonu bilmiomkiii:S |
her hafta sonu yaptığım gibi cumartesi gününü uykusuz geçirdim şu an gözlerimden akan yaş ve o malum acıya rağmen hala mutluyum içimden bir his bugünün de iyi geçeceğini söylüyor... |
şuan yine nesguıck hazırladım kendime ve bişeyler yazıyorumm..keyfim yerinde bikaç gündürr umarım daha iyi olucakk neyse bu gece yeter bu kadar :) |
Düşünmekten kendimi alamıyorum maalesef... Biri biterken diğeri başlıyor ;) |
herkese selam lar akşam görüşmek üzere malum dört bir tarafımız daglarla cevrili vee böyle bir yerdede iyi birşey beklenmez daha fazla sinirlenmemek için iş yerine gidiyorum dagaaa :D |
sevgili günlük hafta sonu hayatımda herşey değişti .. |
ve ben geldim günlük .. valla günlükçüğüm ne desen haklısın baya bi bırakdım burları ama işte yoğunum bu aralar o yüzden pek takılamıom affet beni günlük senle uzun zaman arkadaşız eski dostuz umarım hala dostuzdur.. benim tek dert ortağım sensin.. seni ve siteyi unuttuğumu sanma hiç bi zaman unutmadım unutmam.. unutamam.. ben yine aynı ben bir başka ben benden içeri bir ben oldum anlatıcak Çok şeyler var bitmez buraya yazmakla.. ama dediğim gibi her zaman .. YAŞA VE ÖĞREN....!!! hoşçakal günlük gene gelicem sık gelmye çalışıcam |
sevgili günlük sonunda hafta sonu geldi ve ben onunla konuşabildim 2 haftadır çektiğim acı sona erdi içimde ne varsa konuştum. şimdi yoluna girdi herşey ve ben bu haftaya güzel başladım. |
Uyumak istiyorum GünLük.. Sadece birazcık uyumak.. |
Bu gün nedenini bilmediğim bir huzur ve mutluluk var içimde.. Belki de sevdiğim insanlarla güzel bir güne başlamanın mutluluğudur... |
merhaba günlük bende bugün okulu kırdım gitmedim evde olmak güzel bi şeymiş gerçi dersleride düşünüyorum ama :Pbi kerede gitmeyeyim ama dimi yani:D |
Yani günlük, bu günlerde her kes okulu kırıyo... Benim de içim gidiyor.. Okulun yolunu bi hatırlasam okula gidecem ama hatırlayamıyom bi türlü.. ))) |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık