![]() |
Alıntı:
|
ilgilendigin için tessekkürler peki bu uzun nick yazmak için ne yapmam gerek warmı öyle bişey piyasada ben baya arastırdımda bişey bulamadım ama ark kullandıgını görmüsdüm bi ara cook uzun nick yazmıstı bende heveslendım ama nasıl olcak şimdiden yardımların için tesekkürler :):) |
he bişey daha soriyim msn 8.5 için uygun versiyonu warmı bu StuffPlug |
Alıntı:
Alıntı:
StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs |
malesef türkce dil destegi yok okadar aradim.anlatimdaki bütün kurallari sıra ile yaptım ama languageye tikladigimda türekce yok kalan bütün diller mevcut.lütfen yardim |
Alıntı:
|
Stuff plugda resimleri içerik hırsızında saklıyor.Bilgiyarda neresinde ssaklıyor ?= |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
temp/MessengerCache nerde ??? |
Alıntı:
Başlat > Çalıştır > %userprofile%\Local Settings\Temp\MessengerCache > Tamam (XP'de denedim, oldu, Vista ise farklı ama buna benzer olabilir) |
arkadslar bu turkce yazısı cıkmıyor yardım edın arkadslar bu stufplug 3 yukledım ama turkce dıl secenegı cıkmıyor yardım edersenız sevınırım napmam lazım arkadslar yardım beklıyorum stufda yukledım ama turkce dıl destegı yok |
Alıntı:
|
Stuff plugda özelliklerin bazılarında hata veriyor. Messenger sürümü wlm 8.1 işletim sistemim xp antivirüs nod32 2.70 hata mesajı; http://img120.imageshack.us/img120/1099/sorunyb3.jpg |
Alıntı:
|
Merhaba msn de çevrımdısı oturum acan birini nasıl görebilirm ? Msn Discovery Live yukledim, StuffPlug i de yukledim. Bu konuda yardımcı olru musunuz |
Alıntı:
Maalesef Microsoft bu özelliğin çalışmasını sağlayan sistemi kapatmış görünüyor. |
Beyler bu içerik hırsızını boşaltmak için napmak lasım pc kapanıp açılınca boşalıo mu kendi ? |
Alıntı:
MessengerCache klasörünün içindeki dosyaları siliniz. |
Teşekkür Ederim . |
Güncelleme: Bu tarihten itibaren lütfen sorularınız için önce forumda arama yapınız, sonra StuffPlug-NG forumunda yeni konu açarak sorunuzu yöneltiniz. Konuyu kapatılıp arşive kaldırılmıştır. |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık