![]() |
Alıntı:
Configuring Windows Live Messenger through AVG Firewall - Windows Live |
netbook aldım windows7 kullanıyorum windows live 2011 kurulmuş ama msnde kameramın oldugu görünmüyor karşı tarafın görüntülü görüşme talebi gelmiyor.bunun nedenı karşı tarafın eskı sürümü yada xp kullandıgındanmı oluyo lütfen yardım edınnn.. |
Alıntı:
|
LINKLER KIRIK LUTFEN INDIRMEM LAZIM BUNU LINK YENILERMISINIZ |
http://i1011.hizliresim.com/2010/11/13/5877.jpg Acaba sorun nedır lutfen yardım edın :S Lınklerde yok upload edılırse cok sevınırım |
İndirme bağlantıları sağlam. İlk mesajdan indirebilirsiniz. Yalnızca Messenger kurulumuyla ilgileniyorsanız Rapidshare bağlantısındaki dosyayı indiriniz. |
|
Alıntı:
|
Messenger 2011 sorunu arkadaşlar lütfen yardım Arkadaşlar işletim sistemim win7. Benim msn 9.0 sürümüydü bilgisayar güncelleme yaparak en son sürüme ( 2011 ) e aldı. Ben hiç beğenmedim ve kaldırdım 9.0 ı yüklemeye çalıştım daha üst sürüme sahipsiniz zaten dedi sonra tekrar 2011 i kurayım dedim oda olmadı hata verdi. Zap messenger , messenger deep clean gibi programlar kullandım yine olmadı ne yapabilirim formattan başka çaresi nedir ? Msn 2011 i sonradan kurunca wldlog.dll ve UXcore.dll eksik dedi onları bulup attım içine sonrada bu hatayı verdi kullanmadıgım yapmadıgım şey kalmadı lütfen yardım edin :S http://img689.imageshack.us/img689/8272/adszspp.jpg |
Bu nasıl bir msn arkadaşlar tam bir rezalet çok eksik var. başta ad düzenleme olmuyor düzenleye giriyorum net sayfası geliyor anca o şekilde oraya gelincede karekter sorunu yapıyor sonrada ne oldu buna istediğim gibi bile olmuyor. + plus yok daha ortada her şey açık. sonra açılışta parolamıda hatırlatmam gerekiyor sadece beni anımsada yok buda kötü bu ne ya.. bu güncelleşirme oldugunu bilsem kurmazdım 9 ne güzeldi arkadaş.. |
live2011 yaklasik 2 aydir kullaniyorum hos kullanimli ve daha guvenli tek sorun msn listesini aktaramamak |
Msn Sorunu (Versiyon 15.4.3502.922) Windows 7 Ultimate N kullanıcıyım.Bilgisayarıma windows live essentials 2011 yükledim.İleti alma sesi,e-posta geldiğinde uyarı sesi,oturum açtığımda veya birisi oturum açtığında uyarı sesleri çıkmıyor.Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler... |
arkadaslar messenger 9 a geri donmek isterseniz oncelikle tum yeni windows live parcalarini programlardan kaldirdiginizdan emin olun. ayni hata veriliyorsa messengere kaldırırken bir hata yapmıssınız demektir. o zaman kayit defterinden windows live anahtarlarini arayip hepsini silin. Nasil yapilacagini bilmeyenler icin; windowsun arama kutucuguna regedit yazip enterlayin sonra cikan pencerede menulerde bul secenegi var bula tiklayip "windows live" yazısını arayin sol sutun da windows live yazan dosyalari secili hale getirip delete yapin enterlayin bu kadar yalniz kayit defterinde bir tane anahtar yok arayip hepsini bulun. |
msn var ama çalışmıyor mrb arkadaşlar benim soırunum msn var kurulu ama açılmıyor msn yi kaldırmak istiyom yeniden kurayım ama kaldıramıyorum ekle kaldırdan sebebi nedir acaba bana cevap yazarsanız çok ama çok sevinirim şimdide tşk ederim iyi bayramlar:) |
"Beni hatırla" olmaması büyük eksiklik. Her seferinde isim yazmak zahmetli... |
kolay gelsin windows live 2011 sürüm güncellemesi yaptım ( pc nin kendi güncellemesi , Vista ) ancak msn'in üzerine tıkladğım zaman msn açılmıyor |
ARKADAŞLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR. TOSHİBA NOTEBOOK PC'M VAR. VİSTA YÜKLÜ VE BUGÜN GÜNCELLEŞTİRME GELDİ. YÜKLEDİM WİNDOWS LİVE 2011 YÜKLENDİ. SİMGENİN ÜZERİNE TIKLADIĞIM ZAMAN HİÇ BİR İŞLEV GÖSTERMİYOR. NE YAPMAM LAZIM? ACİL YARDIM |
Msn plus için kesin olarak bi çıkış tarihi var mı ? Ayrıca Msn plusla ne gibi özellikler gelicek bi bilginiz var mı ? Extra özellikler vs. Vede Nick değiştirme renkli nick olucak mı ?:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
öyle bi sorun söyleyecem ki şimdi işin içinden nasıl çıkacaz bakalım! bn 1 ayı geçkindir bu programı güzelce kullanıyordum. 2 gün önce msnyi açtım herkes ç.dışı. bn msn adresimi kendi hesabıma eklemiştim. online oldugumda ç.içi olarak gözüküyordum. şuan kendim dahil herkes ç.dışı gözüküyor bana. başka hesaplada oturum açtım oda aynı şekilde ç.dışı gösteriyor herkesi. |
yardım lütfen Benim derdime derman olacak bir yiğit varmı arkadaşlar benim msn2011 sürümü fakat sürekli bağlantım kopuyor bilgisayarımı kasmasına neden oluyor yeniden açacağı zaman neden bağlantım kopuyor anlamıyorum internet hızım 8 megabit 4 gb ram var 1 tb hdd var 1 gb ekran kartı amd 360+2 ghz çif çekirdekli işlemcim var windows 7 işletim sistemi kullanıyoorum bu msn i çok sevdim facedeki arkadaşlarla falan faceye girmeden konuşabiliyorum ama bağlantım koptuğu için deli oluyorum tamamen bilgisayardan kaldırdım yeniden kurdum yine kopuyor yalvarrım biri bana format atmadan yardım etsin şimdiden çok tşkler (sezgin çavdar nevşehir) |
cozum dosya bozuk değil,tamamen işletim sistemi ile alakalı,xp için indirmeniz gerek... ben de uzun süre uğraştım az önce farkettim,doğrudan indirilen kurulum dosyası vista ve 7 için... bu siteden xp uyumlu olanı indirip kurabilirsiniz: Windows Live Essentials for Windows XP |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben çoklu msn için a-patch kurdum bunu kaldırmak istiyorum nasıl kaldırabilirim program ekle kaldırda çıkmıyo :s |
bu sürümde discovery calısmıyor neden |
2011 kullanıyorum...listemdek kişilerin fotolarını artık göremiyorum neden olabilir? |
msn son sürüm msnin discovery tanımlamıyormu kabul etmedi |
Son bir sürüm daha çıktı ama henüz msxlabs ta göremiyorum. Buradaki tümü değilde sadece işimi görecek exe yeterli o yüzden sizden bekliyorum. Umarım en kısa zamanda eklenir. |
Alıntı:
Emreyildiz son sürümü derken ? neyi kast ediyorsunuz anlamadim ama msn diyorsaniz en son sürüm burda linki kontrol ederseniz görürsünüz . Windows Live Messenger 2011 SAYGILAR |
Bazı hata gidermelerini içeren Windows Live Messenger 15.4.3508.1109 sürümü yayımlandı. Tek başına çevrimdışı WLM 2011 15.4.3508.1109 sürümünü içeren ZIP paketini yarın ekleyeceğiz. |
15.4.3502.922 sürümünden 15.4.3508.1109 sürümüne güncelleyen düzeltme paketi ilk mesaja eklenmiştir. |
mesanger merhaba arkadaslar msn nin sonsürümü 11 yükledim discover bunda calısmıyormu? |
yazı formatını değiştirebileceğim bir menü varmı ? |
Arkadaşlar merhaba, Windows Vista 32 Bit işletim sistemi kullanıyorum. Yeni msni kurmayı denedim Service Pack 1 ve 2'nin gerekli olduğunu söyledi. Kurdum. Windows güncelleştirmeleri gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi onlarıda kurdum. En nihayetinde MSN'i de kurmayı başardım. Buraya kadar herşey tamamdı ama: MSN'i açmaya çalıştığımda ekranda "Başlatılıyor" yazısını görebilmeme rağmen kişi listem gelmiyor. Yani MSN açılmıyor. Fakat birisi bana MSN'de yazdığında o yazı bana sorunsuz ulaşıyor ancak ben ona karşılık veremiyorum. 3-4 dakika sonra MSN kapanıyor ve sorun onarma penceresi çıkıyor. Defalarca silip kurmama rağmen durum aynı. Sizce ne yapmalıyım? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Alıntı:
Microsoft Windows Update |
deneyelim bakalım şimdiden emeğine saplık |
Pardon Neden bu yeni msn de arka plan yok? Yoksa yok mu? Neden yok |
valla ben Windows7 Ultimate (64bit) (orjinal) kullanıyorum hiç bir sorun yok msn ile ilgili, kendi msn dizaynınızı yapabiliyosunuz. Hatta ben CSS STYE yazdım denedim süper oldu ;) Web site tasarlamak gibi ama program!! |
msn 2011 açılmıyor Arkadaşlar Windows 7 Home premium 64 bit kullanıyorum ve Messenger Essentials 2011 kullanıyorum. Fakat 2 gündür messnger "8004840a" hatasını veriyor. Kaldırıp yükledim yine olmadı. Ebuddy den açıyorum ara sıra ondada msn tadı yok :) Lütfen yardım edin cevaplarınızı bekliyorum... |
Msnde facebook sohbet ederken yazdıklarım 2 şer tane olarak gidiyo bu sorunu nasıl düzeltebilrim arkadaşlar ilk başta böyle değildi son 3-4 gündür yazdıklarım 2 şer tane gidiyo :S |
windows live hakkında yardım normalde msn ve windows livede arkadaşım olmayan bir kişiyi googleda arattım ve windows livele alakalı linke tıkladım.oradaki avatar fotosu güncel olan foto mudur yoksa öncelerden olana random bir foto mu? |
Merhaba NeutralizeR geçen hafta sorunumu yazmıştım, yazdığınızı yaptığım halde halen msn açamamaktayım. Hata kodu 80071392 imiş. İnternette biraz araştırma yapmam sonucu bunun Firewall ile ilgili olduğunu öğrendim. Firewall'dan izin verilen listesine MSN'i eklesemde, firewall'ı kapatsamda aynı hatayı yine almaktaıym. Sizce 80071392 hata kodunu nasıl engelleyebilirim? |
selam arkadaşlar bende 2011 kullanıyorum alıştım fakat plus bir türlü olmuyor. yüklendi gözüküyoır fakat kişler listesinde fialn bulamadım hiç bir yerde çıkmıyor nasıl bulacağım :((( |
Win 7 x64 Ultimate işletim sistemi kulanıyorum ve msn kafasına göre hattan düşüyor tekrar bağlanıyor bunun bir çözümü var mı? |
Kafayı yiyeceğim çözemiyorum. Öncelikle iyi akşamlar ilk kez bir msn problemi yaşamaktayım ve sorunun ne oldğunu bulamadım kısaca şöyle anlatıym pc mde msn son sürüm yani windows live 2011 yüklü ama bu sürüm bilgisayarımı acayip derecede kasıyor mesela kişi listemden birisine çift tıkladğımda açılacak olan pencere yaklaşık 1 yada 2 dk bekledikten sonra ekrana geliyor daha sonra o ekranda birşeyler yazımak istediğimde yine epey bir süre bekliyor, eski msn sürümlerini dahi yükledim sonuç alamadım pc mde win 7 pro işletim sistemi var pc özelliklerimde iyi i5 işlemci 3 gb ram v.s bu sorunu neden yaşıyorum lütfen yardımcı olun. :| |
Aynı sorun bendede var maalesef geri döndüm 2010 a :( |
daha yeni resmi siteden indirdim ama reklam çok fazla |
merhaba arkadaşlar bende dünden beri msn ve faceyi açamıyorum messenger da mı bi sorun var yoksa bnm msn den mi kaynaklanıyo çözemedim sorun gider dio ama hiç bi sorun da bulamadım bana yardımcı olurmusunuz |
| Saat: 19:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık