MsXLabs
Sayfa 4 / 11

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/4414-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-windows-live-messenger.html)

stnzmRetra 20 Şubat 2007 21:14

arkadaşlar az önce bi arkdaşın yükledi ama sürekli msn i kapanmaya başladı nasıl çözeceğiz durumu yardım edecek kimse yokmu:( sürekli kapanıyo msn i ya

ahmetseydi 20 Şubat 2007 23:55

Alıntı:

veysi014 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 355908)
teşekkürler...
Pardon ama ben 8.1 i kullanıyorum.
reklamları gizleyin diyorsunuz gorünmez seçeneğini işaretliyoruz galiba ve buna gerek var mı acaba...
şimdiden tekrar teşekkürler....

Daha detaylı bir yama kullanmak istiyorsanız: Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Alıntı:

mahamet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 356439)
arkadaşım bende 8.0 var beta falan değil yine çalışmıyo yine çalışmıyoooooo.

Yamayı, MSN'i Windows Saatinin ordan kapattıktan sonra çalıştırmalısınız. Eğer sorun devam ederse ; Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

BLacK_HawK 21 Şubat 2007 18:00

arkadaşlar bu patchi indirdim fakat messengerim kilitlendi internete bağlanabiliyorum ama msn'me asla varsayılan ağ bağlantımı çevrim dışı gösteriyor msn live kullanıyorum ve mcaffe virüs programı yüklü pc de bi fikri olan var mı acaba konulara baktım benzer bişi bulamadım a patch mı yüklemem gerekiyor şimdiden teşekkürler

BLacK_HawK 22 Şubat 2007 06:55

ayrıca msn'i kaldırdım yeniden yükledim yine de değişen birşey olmadı hatta 7.5'i tekrar kurdum o da çalışmadı ve yine 8.0'ı kurdum yine çalışmıyor

ahmetseydi 22 Şubat 2007 11:49

Alıntı:

kazim_kanat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 358269)
arkadaşlar bu patchi indirdim fakat messengerim kilitlendi internete bağlanabiliyorum ama msn'me asla varsayılan ağ bağlantımı çevrim dışı gösteriyor msn live kullanıyorum ve mcaffe virüs programı yüklü pc de bi fikri olan var mı acaba konulara baktım benzer bişi bulamadım a patch mı yüklemem gerekiyor şimdiden teşekkürler

A-Patch'ı deneyin.. https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-oklu-oturum-a-ma-a-patch-windows-live-messenger.html

BLacK_HawK 22 Şubat 2007 15:31

saol dostum virüs programını sildim. düzeldi
ama niye çalışmadı anlamadım

ceci 23 Şubat 2007 19:10

tek kelimeyle fake bir program çünki ben indirdim proframım live messenger çoklu ortamı tıkladım uygula dedım açıldı ama ıkı tane acınca birisini kendisi kapatıyor yani yama tam olmamıs yanlıs biseyler var program da dikkatttttt

ahmetseydi 24 Şubat 2007 00:03

Alıntı:

ceci adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 362075)
tek kelimeyle fake bir program çünki ben indirdim proframım live messenger çoklu ortamı tıkladım uygula dedım açıldı ama ıkı tane acınca birisini kendisi kapatıyor yani yama tam olmamıs yanlıs biseyler var program da dikkatttttt

A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

guzelses 25 Şubat 2007 15:19

arkadaşlar önce herkese selam.
ben lıve messenger kullanıcısıyım.
birçok siteden çoklu oturum yaması indirdim olmadı.ancak burdan indirdiğim çoklu oturum programı ilk kurulumdan itibaren çalışmaya başladı.herkese tavsiyemdir.Tüm üyelere iyi günler!...

gokhan88 25 Şubat 2007 19:56

Alıntı:

guzelses adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 365701)
arkadaşlar önce herkese selam.
ben lıve messenger kullanıcısıyım.
birçok siteden çoklu oturum yaması indirdim olmadı.ancak burdan indirdiğim çoklu oturum programı ilk kurulumdan itibaren çalışmaya başladı.herkese tavsiyemdir.Tüm üyelere iyi günler!...

evet.msn 8.1 e de uyumlu.denedim çalışıyor.yama için teşekkürler

SaMeT__FB 26 Şubat 2007 15:28

slm millet msn live benim pc ye yüklenmiyo internet üzerinden nasıl girebilirim bu linkden

Black_Lotus 26 Şubat 2007 21:56

Yama için sağolun. Kurdum ve kullanıyorum. Benim sorum şu; acaba mouse okunu üzerine götürdüğümüzde onun hangi msn adresi olduğunu anlamamızın bir yolu var mı ? Forumda bi ara görmüştüm ama o sıra tek adres kullandığımdan fazla ilgilenmedim şimdi de bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağolun...

Black_Lotus 26 Şubat 2007 23:16

Benim gibi arayan başka arkadaş olursa buyrun arkadaşlar. Biraz kafayı kırdım ama değdi... :) " https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri-3.html "

ahmetseydi 27 Şubat 2007 00:25

Alıntı:

SaMeT__FB adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 367172)
slm millet msn live benim pc ye yüklenmiyo internet üzerinden nasıl girebilirim bu linkden

Sorununuzu tam olarak anlayamadım. Biraz daha açık ifade edermisiniz :)

Alıntı:

Black_Lotus adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 367633)
Yama için sağolun. Kurdum ve kullanıyorum. Benim sorum şu; acaba mouse okunu üzerine götürdüğümüzde onun hangi msn adresi olduğunu anlamamızın bir yolu var mı ? Forumda bi ara görmüştüm ama o sıra tek adres kullandığımdan fazla ilgilenmedim şimdi de bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağolun...

Açılan MSN oturumları Windows Saatinin orda sağdan sola doğru sırasıyla görünür. Mesela ilk oturumu xxx@hotmail ile ikinci oturumu yyy@hotmail ile açtınız. Windows saatinin orda en sağdaki MSN Simgesi xxx@hotmaildir. Bu şekilde takip edebilirsiniz..

metinkoksal 27 Şubat 2007 15:53

guzelmiş dosya indirdim yaptım

relax006 27 Şubat 2007 18:01

bende çalıştıramadım bu yamayı ama olsun emeğine sağlık

ahmetseydi 27 Şubat 2007 23:42

Alıntı:

relax006 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 368574)
bende çalıştıramadım bu yamayı ama olsun emeğine sağlık

güven serin 3 Mart 2007 13:12

abi ben yükledim çalıştı fakat hala çoklu oturum açamıom nasıl açacam

Abdullahyuksel 4 Mart 2007 09:52

Arkadaşlar tüm bunlar güzelde ben size çoklu oturum açmak için başka bir yöntem söylemek istiyorum uğraşıp yapamayan arkadaşlara....

Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz...
Plus/ preferences(Tercihler) ordan messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada

"Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver"
"Allow me to connect to several accounts simultaneously"
seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz...

Artık çoklu msn açabilirsiniz...
Herkese kolay gelsin Yardımcı olabildiysem Ne mutlu... (Y)

ahmetseydi 5 Mart 2007 22:22

Alıntı:

güven serin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 375468)
abi ben yükledim çalıştı fakat hala çoklu oturum açamıom nasıl açacam

Kurmak istediğiniz yamanın, kullandığınız Messenger ile uyumlu olmasına dikket edin.
Live Messenger kullanıyorsanız A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

ihtiyar1971 6 Mart 2007 11:51

merhaba bu çoklu oturum açma yaması 8.1.0178.00 sürümüne uygulanmıyor hata mesajı veriyor bunun için ayrı bir yamamı var acaba

ahmetseydi 6 Mart 2007 12:06

Alıntı:

ihtiyar1971 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 380951)
merhaba bu çoklu oturum açma yaması 8.1.0178.00 sürümüne uygulanmıyor hata mesajı veriyor bunun için ayrı bir yamamı var acaba

EMiLy 9 Mart 2007 20:17

tşkLer cok işime yaradı walla saoLun :)

Red_Foe 10 Mart 2007 00:54

Selam ben cokluk indirdim ve oluyorda fakat msn devamli kapaliyor buna ne yapmam gerekiyor devamli kapanmamasi icin eger yardimci olursaniz cok sevinirim, simdi cokluk var ama kimseyle görüsemiyorum :)

ahmetseydi 10 Mart 2007 02:07

Alıntı:

Red_Foe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 384075)
Selam ben cokluk indirdim ve oluyorda fakat msn devamli kapaliyor buna ne yapmam gerekiyor devamli kapanmamasi icin eger yardimci olursaniz cok sevinirim, simdi cokluk var ama kimseyle görüsemiyorum :)

mhuay 10 Mart 2007 18:57

üye oldum ama bu programı indiremiyorum

ahmetseydi 11 Mart 2007 01:04

Alıntı:

mhuay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 384731)
üye oldum ama bu programı indiremiyorum

Linkte ve programın çalışmasında hiçbir sorun yok. Tekrar deneyin : )
Hala indiremiyorsanız A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

AySuM 13 Mart 2007 11:24

cok tşk ederim arkadaşım emeğine sağlık kaç zamandır aradığım bir programdı allah razı olsun sevgiler....

duygu1982 17 Mart 2007 18:22

ben çoklu msn çoklu ortam açma indirdim fakat çalışırken sürekli baglantı kopuyo neden bana biri yardım etsinnnnnn:*(

ahmetseydi 17 Mart 2007 18:29

Alıntı:

duygu1982 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 395988)
ben çoklu msn çoklu ortam açma indirdim fakat çalışırken sürekli baglantı kopuyo neden bana biri yardım etsinnnnnn:*(

Kullandığınız patch'ı iptal edin ve A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

çapkın_sunay 20 Mart 2007 20:56

ya burdaki yamalar niye inndirinçe çok tuhaf oluyor

ahmetseydi 20 Mart 2007 21:22

Alıntı:

çapkın_sunay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 401230)
ya burdaki yamalar niye inndirinçe çok tuhaf oluyor

Tam olarak sorununuzu açıklarsanız yardımcı olabiliriz..

ceza02 21 Mart 2007 20:49

çok güzel olmuş ama eror verriyor

:smiley32:çok güzel tebrik ama reor veriyor:baby::skull::hey:

ahmetseydi 21 Mart 2007 22:27

Alıntı:

ceza02 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 402943)
çok güzel olmuş ama eror verriyor

:smiley32:çok güzel tebrik ama reor veriyor:baby::skull::hey:

Programı çalıştırmadan önce Windows Saatinin ordan MSN'den çıkış yapmanız lazım...

didem06 22 Mart 2007 16:37

yaa arkadaşlar bn bu coklu oturumu yukleyınce bırden fazla acınca sureklı dusuorum neden acaba?

NeutralizeR 22 Mart 2007 16:44

Alıntı:

didem06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 404092)
yaa arkadaşlar bn bu coklu oturumu yukleyınce bırden fazla acınca sureklı dusuorum neden acaba?

Yamayı aynen resimde gösterildiği gibi uygulayın:
https://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/wlm_coklu_oturum.png

Diğer özellikleri aktif etmeyin.

didem06 22 Mart 2007 16:53

bnde aynen oyle yapıorum ama hep dusuorum aynanda acınca 2 tane:(

ahmetseydi 22 Mart 2007 17:14

Alıntı:

didem06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 404109)
bnde aynen oyle yapıorum ama hep dusuorum aynanda acınca 2 tane:(

Kullandığınız patch'ı iptal edin ve A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

aslina 5 Nisan 2007 02:08

ben yukledım basarıyla yama gerceklestı dıyo ama bundan sonrası ıcın bısey yapamıyorum nasıl acılacak coklu ortam olmuyo

ahmetseydi 5 Nisan 2007 03:31

Alıntı:

aslina adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 422172)
ben yukledım basarıyla yama gerceklestı dıyo ama bundan sonrası ıcın bısey yapamıyorum nasıl acılacak coklu ortam olmuyo

Messenger ikonuna tıkladıkça yeni messenger açılır. Açılan Messengerlardan farklı hesapla giriş yapabilirsiniz.
:)

starofstar 8 Nisan 2007 12:56

ellerine sağilık kardeş bu yama yı şu an kullanıyorum hiç bir sorun yok çook tşk ederiim

Asil_17 9 Nisan 2007 11:45

bu yamayı yükledim birden fazla windows live messenger açılıyor fakat sonra birden düşmeye başlıyorlar sırayla :S
anlamadım gitti,sanırım yama da bir hata var veya bir eksiklik

NeutralizeR 9 Nisan 2007 12:03

Alıntı:

Asil_17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 427370)
bu yamayı yükledim birden fazla windows live messenger açılıyor fakat sonra birden düşmeye başlıyorlar sırayla :S
anlamadım gitti,sanırım yama da bir hata var veya bir eksiklik

Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar

Ardından yamayı yalnızca 'Çoklu Oturum' özelliği "izin ver" olarak ayarlıyken uygulayın.

ilhami 10 Nisan 2007 23:58

arkadaşlar bu formda ilk mesjım herkese slmlar once
programı yükledim ama msn durmadan acılıp kapanıyor. ne yapabilirim bu konuda.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

NeutralizeR 11 Nisan 2007 06:43

Alıntı:

ilhami adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 429077)
arkadaşlar bu formda ilk mesjım herkese slmlar once
programı yükledim ama msn durmadan acılıp kapanıyor. ne yapabilirim bu konuda.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Bir üstteki çözüm önerisi sizin için de geçerli. Önce Messenger'ı onarın, ardından yalnızca çoklu oturum açma özelliğini aktif ederek yamayı uygulayın.

Not: Onarma işlemine alternatif olarak; Windows Live Messenger'ı tamamen kapattıktan sonra yamayı başlatıp 'Geri Al' tuşuna tıklayabilirsiniz.

capkin_17 12 Nisan 2007 15:08

paylasımın ıcın tsk ederım arkadasım ben ındırdım su andada kullanmaktayım cok tsk ederım tekrardan

baymyo 15 Nisan 2007 01:02

çoklu msn nasıl yuklerım

Tayfa 17 Nisan 2007 10:29

BOZUK ÇALIŞmıyor neden ekliyorsunuz çalşmayan yamayı anlamadım

NeutralizeR 17 Nisan 2007 12:22

Alıntı:

baymyo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 434290)
çoklu msn nasıl yuklerım

İlk mesajdaki ZIP dosyasını indirin, içinden çıkan EXE'yi Windows Live Messenger kapalıyken çalıştırın ve yamayı resimde gösterildiği gibi uygulayın.

Alıntı:

Tayfa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 437300)
BOZUK ÇALIŞmıyor neden ekliyorsunuz çalşmayan yamayı anlamadım

500 bine yakın gösterim almış, silinen mesajlarıyla birlikte binlerce cevap mesajı gönderilmiş, her sürümü on binlerce kişi tarafından indirilmiş bir yamanın konusuna böyle bir mesaj gönderdikten sonra ne tür bir cevap beklediğinizi merak etmiyor değilim.

DiNaRa_25 23 Nisan 2007 06:35

SLM YA BEN YUKLEDIM BU YAMAYI AMA CALISTIRAMADIM YANI MESSENGERI KAPATIN VE OYLE CALISTIRIN DIYOR AMA BENIM MSN ZATEN KAPALI NEDEN BU ERRORU VERIYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENIZ SEVIRIM SIMDIDEN TESSEKURLER

Saat: 19:30
Sayfa 4 / 11

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık