![]() |
arkadaşlar az önce bi arkdaşın yükledi ama sürekli msn i kapanmaya başladı nasıl çözeceğiz durumu yardım edecek kimse yokmu:( sürekli kapanıyo msn i ya |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar bu patchi indirdim fakat messengerim kilitlendi internete bağlanabiliyorum ama msn'me asla varsayılan ağ bağlantımı çevrim dışı gösteriyor msn live kullanıyorum ve mcaffe virüs programı yüklü pc de bi fikri olan var mı acaba konulara baktım benzer bişi bulamadım a patch mı yüklemem gerekiyor şimdiden teşekkürler |
ayrıca msn'i kaldırdım yeniden yükledim yine de değişen birşey olmadı hatta 7.5'i tekrar kurdum o da çalışmadı ve yine 8.0'ı kurdum yine çalışmıyor |
Alıntı:
|
saol dostum virüs programını sildim. düzeldi ama niye çalışmadı anlamadım |
tek kelimeyle fake bir program çünki ben indirdim proframım live messenger çoklu ortamı tıkladım uygula dedım açıldı ama ıkı tane acınca birisini kendisi kapatıyor yani yama tam olmamıs yanlıs biseyler var program da dikkatttttt |
Alıntı:
|
arkadaşlar önce herkese selam. ben lıve messenger kullanıcısıyım. birçok siteden çoklu oturum yaması indirdim olmadı.ancak burdan indirdiğim çoklu oturum programı ilk kurulumdan itibaren çalışmaya başladı.herkese tavsiyemdir.Tüm üyelere iyi günler!... |
Alıntı:
|
slm millet msn live benim pc ye yüklenmiyo internet üzerinden nasıl girebilirim bu linkden |
Yama için sağolun. Kurdum ve kullanıyorum. Benim sorum şu; acaba mouse okunu üzerine götürdüğümüzde onun hangi msn adresi olduğunu anlamamızın bir yolu var mı ? Forumda bi ara görmüştüm ama o sıra tek adres kullandığımdan fazla ilgilenmedim şimdi de bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden sağolun... |
Benim gibi arayan başka arkadaş olursa buyrun arkadaşlar. Biraz kafayı kırdım ama değdi... :) " https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri-3.html " |
Alıntı:
Alıntı:
|
guzelmiş dosya indirdim yaptım |
bende çalıştıramadım bu yamayı ama olsun emeğine sağlık |
Alıntı:
|
abi ben yükledim çalıştı fakat hala çoklu oturum açamıom nasıl açacam |
Arkadaşlar tüm bunlar güzelde ben size çoklu oturum açmak için başka bir yöntem söylemek istiyorum uğraşıp yapamayan arkadaşlara.... Messenger Plus Live ilede çoklu oturum açabiliriz... Plus/ preferences(Tercihler) ordan messenger sekmesini tıklıyorsunuz ve orada "Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver" "Allow me to connect to several accounts simultaneously" seçeneği işaretleyim ve tamam diyoruz... Artık çoklu msn açabilirsiniz... Herkese kolay gelsin Yardımcı olabildiysem Ne mutlu... (Y) |
Alıntı:
Live Messenger kullanıyorsanız A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) |
merhaba bu çoklu oturum açma yaması 8.1.0178.00 sürümüne uygulanmıyor hata mesajı veriyor bunun için ayrı bir yamamı var acaba |
Alıntı:
|
tşkLer cok işime yaradı walla saoLun :) |
Selam ben cokluk indirdim ve oluyorda fakat msn devamli kapaliyor buna ne yapmam gerekiyor devamli kapanmamasi icin eger yardimci olursaniz cok sevinirim, simdi cokluk var ama kimseyle görüsemiyorum :) |
Alıntı:
|
üye oldum ama bu programı indiremiyorum |
Alıntı:
Hala indiremiyorsanız A-Patch'ı deneyin.. Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) |
cok tşk ederim arkadaşım emeğine sağlık kaç zamandır aradığım bir programdı allah razı olsun sevgiler.... |
ben çoklu msn çoklu ortam açma indirdim fakat çalışırken sürekli baglantı kopuyo neden bana biri yardım etsinnnnnn:*( |
Alıntı:
|
ya burdaki yamalar niye inndirinçe çok tuhaf oluyor |
Alıntı:
|
çok güzel olmuş ama eror verriyor :smiley32:çok güzel tebrik ama reor veriyor:baby::skull::hey: |
Alıntı:
|
yaa arkadaşlar bn bu coklu oturumu yukleyınce bırden fazla acınca sureklı dusuorum neden acaba? |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/wlm_coklu_oturum.png Diğer özellikleri aktif etmeyin. |
bnde aynen oyle yapıorum ama hep dusuorum aynanda acınca 2 tane:( |
Alıntı:
|
ben yukledım basarıyla yama gerceklestı dıyo ama bundan sonrası ıcın bısey yapamıyorum nasıl acılacak coklu ortam olmuyo |
Alıntı:
Messenger ikonuna tıkladıkça yeni messenger açılır. Açılan Messengerlardan farklı hesapla giriş yapabilirsiniz. :) |
ellerine sağilık kardeş bu yama yı şu an kullanıyorum hiç bir sorun yok çook tşk ederiim |
bu yamayı yükledim birden fazla windows live messenger açılıyor fakat sonra birden düşmeye başlıyorlar sırayla :S anlamadım gitti,sanırım yama da bir hata var veya bir eksiklik |
Alıntı:
Ardından yamayı yalnızca 'Çoklu Oturum' özelliği "izin ver" olarak ayarlıyken uygulayın. |
arkadaşlar bu formda ilk mesjım herkese slmlar once programı yükledim ama msn durmadan acılıp kapanıyor. ne yapabilirim bu konuda. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
Alıntı:
Not: Onarma işlemine alternatif olarak; Windows Live Messenger'ı tamamen kapattıktan sonra yamayı başlatıp 'Geri Al' tuşuna tıklayabilirsiniz. |
paylasımın ıcın tsk ederım arkadasım ben ındırdım su andada kullanmaktayım cok tsk ederım tekrardan |
çoklu msn nasıl yuklerım |
BOZUK ÇALIŞmıyor neden ekliyorsunuz çalşmayan yamayı anlamadım |
Alıntı:
Alıntı:
|
SLM YA BEN YUKLEDIM BU YAMAYI AMA CALISTIRAMADIM YANI MESSENGERI KAPATIN VE OYLE CALISTIRIN DIYOR AMA BENIM MSN ZATEN KAPALI NEDEN BU ERRORU VERIYOR ANLAMADIM YARDIM EDERSENIZ SEVIRIM SIMDIDEN TESSEKURLER |
| Saat: 19:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık