![]() |
:)) dogdundan beri taniyorum keratayi babasini taniyordum msxlabsin yane ilk saniyesilerinden beri taniyorum msxlabsi :) |
Bundan yaklaşık 3-4 ay önceydi.. [mart nisan aylarında:) ] google da birşey arıyordum ve tesadüfen buraya girdim ve üye oldum bir ara linkin87_2 nickiyle buradaydım kötü bir olay sonucu **LP** nickiyle tekrar üye oldum..ve bu siteyi düzenleyenlere çok teşekkür ederim Ellerine sağlık ..Başarılarınızın devamını dilerim.. Saygılarımla... |
Yine geçen sene bu zamanlardı sanırım http://photobucket.com/albums/e175/nooname/th_412113uo.gif Google da Messenger için dinamik görüntü resmi arıyordum http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/search.gif İşte o zaman burayı buldum. http://photobucket.com/albums/d86/ozcalis/th_tender.gif Bir de anime resimlerini gördüm http://photobucket.com/albums/d86/ozcalis/th_give_heart2.gif Giriş o giriş işte, çıkamadım bir daha http://smilies.sofrayt.com/%5E/aiw/wink.gif |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şef şöle ferah bir yerdende bana ayır, manzaralı olursa makbule sevinir :D |
kıskanç Nory.. Kıskandım bende yazayım diyeceğim de.. Nereden başlayayım bilmiyorum? :) Hades Diye bir arkadaş vardı (artık yok) bundan 1.5 yıl önce falan beni Zorla Siteye getirmişti.. Sonra bir baktım çooook sıcacık bir yer.. Bir Anda alışıverdim.. Çok geL/git'im oLdu siteye.*-) Gerek isteyerek gerek istemeyerek.. Ama önemLi olan Sonuç sanırım hala buradayım.. Veee çoooooookkkkk bissssürrrrüüü kocccccaman Seviyorum Sitemi..:msn_party |
şimdiii valla ne zaman ve ne diye bilmem bir arkadaşım haberim bile olmadan beni buraya üye yapmış...çok sonraları bana haber verdi biraz takıliiim dedim yapışıp kaldım kurtulamıyorum...:)imdaaat bu site ruhuma işledi herşeyim oldu...ne yapacağım ben şlimdi?..bir kere üyeliğimi iptal ettirmiştim..admine rest çektim...gördü..:))gidemedim geri geldim..iyikide geldim.. |
ben 2 yıl 7 aydan berı burdayım daha önceden de gelıyrodum nasıl buraya geldıgım izah edecek olursam ben ne googleden arama yaptım nede baska bırınden duydum sadece tesaduf şansen burlara geldım aslında msn ıcerıklı dosyalar ararken burayı buldum o zaman bu zamana kadar burdayım tabıkı öncekı nıckım blue_sowalye sıte yenılık yapılırken sabırsızlıkla beklemeye basladım o zamanlar pek chat alıskanlıgım yoktu ama ıyı de oldu her 2 chatte gırebılıyorz artık forumlarıda pek takılmazdım sadece benı ılgılendıren dosyalara ulasmayı ugrasırdım benım bılmedıgım veya benım bıldıgım dokumanlar materyaller varmı dıye bakardım sonuc cok guzel oldu aslında profılımde yazan bır lınk var ordan bırı haber verdıgını sanıyorum o zamanlar aynı zamanda en ıyısını en dogrusunu en cesuru heran guncel konular profesyonel konularıyla msxteam ekibine en guzel turkıyenın degıl dunyanın sanal alemın en ıyısı olmaya aday bır web sıte tesekkurler msxlabs Beni aramaya çıkarsa düşlerin Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara Sahte sevgileri tanımaz kalbim Beni seven gönüllerin ocağında ara Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim Beni gerçek dostlukların kucağında ara Öyle senden çok uzaklarda değilim Görmesini bilen gözlerin bakışındayım Belki sana senden daha yakın bir yerde Çarpan kalbinin her atışındayım |
slm ben tesadüf nette gezerken burayi buldum amacim yeni cikan rapleri araştirmak tam aradiğim yere düştüm sizde güzel arşifler var bende olmayanida var bende olanida sizde yok buyüzden elmanin yarisi tamamlanmiş oldu .tşk. kisacasi adim dj_hakan remixle uğraşirizm forumda o isim kullanildiği için başka nick aldim bir web radyom birde dj sitem var genelde 24 saat remix ve rap yaynliyoruz yeni remixler yapiyoruz bünyemde tüm izmir istanbul ve hollanda MC lerini barindirmaktayim cashflow yener gibi bir tonda dj barindiriyorum amacimiz kendi emeğimizle yaptiğimiz rap ve remixleri tanitmak ,inanlimaz hollanda tarzi rap ve remix arşifine sahibim eksik olani sizden tamamlayacağim sizide bir dj sitesine davet ediyorum sizde olmayanida benden alin..saygilar amacim bu kisma kendimi tanitmak reklam için site adresimi vermiyorum biz sadece MC ve DJ sitesiyiz http://www.djhakan.org gulfm.org tüm arkadaslarimizi sitemede beklerim misafirim olun böyle karşilikli arşiflerimizi paylaşalim DJ_Hakan |
Knight ::: karanlığı ve aydınlığı çok severim ama en çok karanlı olanları .. gizem insanın içini ürpertiyor ve karanlıkta bir çok şeyi gizliyor. benim tek korkum bilmediğim ve görmediğim şeydir..karanlık görmemize izin vermiyorsa korkulmalı ama ben seviyorum |
Merhaba Ben NorteX_1905. Yani Cihan. MsX'i Az Önce Google Aramasında Buldum. Biliyor Musunuz? Ben Forumları Çok Severim : ) O Yüzden Bu Forumdayım! |
program ararken arama moturunda çıktı bende üye üye oldum çünkü güzel bi siteye benziyordu selamlar herkeze |
Nasıl mı tanıştık? Ben sitenizi googlede resim ararken buldum ve daha iyi bir site görmedim.Sitenizi çok beğendim:D |
herkese günaydın.yaklaşık olarak bir seneye yakın bir zaman önce msn içerikleri ararken google'dan buldum ve üye oldum.ama o zamandan sonra üyeliğimi unutmuştum.taa ki 3-4 ay öncesine kadar sizden msj gelene kadar.o zamandan beri her fırsat bulduğumda burdayım işte.harika bir site.ellerinize sağlık!!(L) (F) |
Zaten biliyordum da hangi e-mail adresinden kayıt yaptırdığımı unutacak kadar salakmışım demek ki yeniden üye oldum. tabi bir de uzun süredir giremeyince onunda etkisi var. neyse insanın kendini bilmesi kadar güzel bişi yok. kodları siteye sanırım yarın falan eklerim... umarım faydası olur... |
MerhabaLar İstanbuldan Mutluhan daha onceden üyeliğim vardı ama silindiğinden yeniden kayıt olmak zorunda kaldım. İnternette öğlesinde gezerken siteler arası alcak ucuş yaparkene MsXLabs' a ait sitenin linkine tıklayı verdim giridğimda baya kapsamlı bi site olduğunu giriş sayfasından anladım takı 2 ay oncesine kadar ama ondan sonra giremdim. Nyese kısadan hısse anlayacağınız 4x4 bi site ellerinize emeğinize sağlık... |
sitede biyere gezerken tesadüfen rastladım ve çok memnunum:) |
beyazıt meydanında giderken yere doğru aval aval bakıyordum birden önüme bişey çıktı ve çarpıştık onun elindeki kitaplar yere düştü ve göz göze geldik bana bişey diyecektiii ama neee ağzını oynatmaya başladı benim dilim tutulmuştu ve bana şöyle dedi --- benim adım msxlabs işte o an hayallerimin en güzel sitesini, forumunu bulmuştummmm |
sitede biyere gezerken tesadüfen rastladım ve çok memnunum:) |
herkese selam ben daha yenı üye oldum öğrenmek çok güzel bir şey buradançok şey öğrenicemi bildiğim için sizlerin aranıza katılma ihtiyacı duydum saygılarımla |
Geçiyordum uğradım. Pek sıklıkla takıldığım söylenemez. Elimden geldiğince az da olsa bir şeyler paylaşmak isterim... |
Alıntı:
|
İnt.te Geziyordum öLe buLdum sonra da üye oLduq i$hte qüseL bir siteye benziyor ama daha kimseyi tanımadıqım için ne kadar qüseL qörünsede bo$h ismim taLya eda,rockçıyım,break dance yapıyorum,qitar çaLıyorum ve k.mara$ta ya$ıyorum bu kadar (: |
arkadaşım bu siteye uyeydı onun evınde msnyle grasırken sızden mail geldı son haberlerle ılgılı bu cok hoşuma gıttı o yuzden uye oldum |
Aman ALLAH ım bu ne güzellik gerçekten harika bir site hele de bu görünüm süper bu siteye emeği geçenlere çok teşekkürlerimi sunuyorum .Burdan kolay kolay vazgeçmem gibi geldi bana nedense... |
bişe yüklemem gerekiodu her arama sonuçlarında bu siteyi gördüm eksik kalmiiim bari dedim iikide demişim yani :msn_party |
selam bende msxlabs.com adresini tesadüf eseri buldum. bi arkadaşımda gördüğüm haraketli avatarı bana göndermesini istedim sağolsun gönderdi. bende yüklerken bu adresi gördüm ve tıkladım çok güzel vakit geçirdim. bu adresi sürekli güncelleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim. saygılar sunarım herkeze :))) |
Tamamen yanlışlıkla oldu Bu gun nette geziyordum...Tabi canım sıkılıyordu . Birden msn le ilgili yenilikler nelerdir bir bakayım dedim.. Google girdim messenger yazdım turkçe sitelerde ara dedim çıkan sayfalara bakıyordum.. Birden gozume çarptı ama öyle bire çerptıkı giresim geldi.. Ana sayfayı gorunce çok eglenceli bir site oldugunu dusundum ...Sonra üye olmaya karar verdim .. Tabi bu kararı vermek çokta zor olmadı ana sayfadaki süsü gorunce merak ediyor içeriğini insan .. Üye oldum baktım baya iyi bir site .. hemen dalayım bakayım dedim .. sonra chati gordüm girdim baya guzel ortamı var ... Sanırım burda tutuklu kalacam :D |
merhabalar yurdun uzak köşelerinden yeşillikler arasından artvinden ahmet ben forumla nasıl tanıştım derseniz msn de çoklu oturum açmak istiyordum tevafukya burda buldum bu vesile ile tanıştık fenada olmadı hani ben sevdim herkese tavsiye edeceğim inşallah herkesede benden memnun kalacaktır |
Msn icin ifade araken buldum msxlabs site icnde bi gezindikten sonra sitenin baya iyiii olduğunu gördüm ve kayıt oldum kayıt olduğumada çok mutluğum saolun bu siteyi yaptığınız icin :smiley32: |
tesedüfen buldum ve çok beğendim:D sanırım devamlı burayı takip edicem siteyi hazırlayanlara tesekkür ederim |
Selam arkadaşlar adım volkan pit10 diye bi hiphop albüm arıyordum google de bu siteyi buldum gerçekten süper bi site olmuş emeği geçen herkezin ellerine sağlık ilk bakışta hoşuma gitmeseydi üye olmazdım iyi payşaımlar |
valla neutralizer kardes yıllaronce tanıstık kardes olduk kac kere uye oldum hep sıfremı unuttum ama yaslılık kusra bakmayın cafecılıgı sen ogrettın bana abın tekrar geldı ıste bu arada hayın gokhan unuttunmu abını csanım kardesım |
merhaba ben sami istabulda yaşıyorum son 1 haftadır ömür msn girmiyordu sürekli 800040005 hatası veriyordu bende bo kodu google yazdım ve bir sayfa çıktı ordanda sizi buldum çok sevindim çok iyi bir site ama hala sorunum çözülmedi bir tanesi açılıyor bir tanesi açılmıyor admin@xxxx.xxxx açılmıyor xxxx@xxxx.com açılıyor bana bir yardımcı olurmusunuz |
banada arkadaşım tavsiye etti...artık herzaman burda olacağıma benziyor |
evet arkadaşlar ben bu siteyi şu an üyeliğini iptal ettirmiş olan bi arkadaşa borçluyum yaklaşık 8 9 aydır üyeyim.. bir kez yasaklanmış olmama rağmen ben onu bırakamadım ve tekrardan üye olldum... Ayrıca üyeliğini iptal ettiren arkadaşıda ısrarlarım üzerine yeniden üye yaptık:D |
:) mrb ben msxlab la tavsıye uzerıne tanısmadım.arama motorundan yaptım bı arama sonucu yonlendırılen adreslerden bırıydı burası.bende okadar adresten msxlab ı tıkladım.umuyorumkı ılerleyen zaman zarfı ıcerısınde bunu yaptım ıcın kendı kendıme IYIKI TIKLAMISIM dıyebılırım.cunku ben ınternette cok vakıt gecıren bırıyım ve bu zamanı dahada guzel gecırmek ısterım.umarım yanılmam.sevgılerımle.fuat SARICA....:smiley32: |
Herkese selma ......... |
ehehhehe herkez ya ark sayesinde yada arayak bulmuş :D BenDe ArayaRAK bundum kimse demedi Bana GüZeM bir Furum var Diye zaten araya araya her şey bulunuyur :D :D :D |
merhaba ben bu siteyi herkonu.com dan buldum daha öncede bir arkadaştan duymuştum(1 yıl önce) o zaman baktığımda giriş yoktu girememiştim arkadaş aradığım herşeyi burada bulabileceğimi söylemişti .şimdi buldum bu siteyi ve sizlerin arasına katıldığıma çok mutlu oldum. |
merhaba sizi tamamen bir tesadüf ile buldum googl dan plus türkçe araması yaparken buldum ve çok beğendim açıklamaları üye olmak istedim. Ve böylelikle aranıza katıldım sanırım. |
Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim.MSX le google sayesinde bir program ve crack ararken tanıştım yeni üyeyim bakalım ilerleyen zamanda site hakkındaki görüşlerim belirecektir.Herkese merhaba.Arkadaşlar hepinize kolaygelsin....NAMIK İNCE |
Ben Sensiz bu nick le başakasına aitmiş ben de başka bi tane kullandım. :) bu arada JSP ye yeni başladım jsp ile ilgili araştırma yaparken buraya düştüm... bi de üye olim dedim .. ilk etapta güzel bi site .. sanırım yanılmayacagım .. :) |
üyeniz mancak tarafından yönlendirildim.Onun için üye oldum daha hakkınızda bişey bilmiyorum oyüzden fazla birşey söyleyemiyecegim. |
MsLXLabs'la uzun zaman önce tanışmıştım. Aslında eski üyelerden sayılırım. Uzun zamandır girmemiştim, şimdi yeniden üye oldum. Bir merhaba diyeyim dedim... Orko |
SeLam Ben Dj-CaGRi-E Ben Sadace GezerKen KarsiLastiM Vede Siteyi Gercekten Cok BeyeNdim Vede Rap'Lerimi Burda YayinLamak İsterim Selamlarim Wede SaygimLa Dj-CaGRi-E |
MERHABA ARKADASLAR BEN GOLGE _PRENS SADECE TANİSMAK OLSUN DİYE YAZİYTORUM HERKESE SLMLAR |
BENDE BİLMİYORUM BİRDEN KARŞIMA ÇIKI VERDİ OLDU BİTTİ |
Merhaba.... ben bilgisayarımda ki sorunu çözmek için google da bi arama yaptım ve burayı buldum:) ama hala bilgisayarımdaki sorunu hala çözemedim :( |
Selam Değerli Dostlar, Öncelikle siteyi çok beğendiğimi belirtmek isterim.Siteyi nasıl bulduğuma gelince,bir Türkçe yamaya ihtiyicım olmuştu, arama motoruna yazdım ve işte bu mükemmel site çıktı.Herkeze hoşca zaman geçirmesini dilerim.... |
| Saat: 00:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık