![]() |
teşekkürlerrr |
ya bu en son sürüm oluyor herhalde değil mi paylaşım için teşekkürler. |
T€$€KKüRL€RR |
teşekkürler arkadaşlar |
eyvallah sağolasın.... |
emeğinize sağlık arkadaş teşekkürler. |
ya harika biş paylaşım için tşkler:D:D:D:):)::) |
bende msn 8.5 i yükledikten sonra arşivden açmıyor hata veriyor bilen varsa yardımcı olabilirmi |
Alıntı:
|
selam neolur yardım edın yha :( benım pc de 7.0 kullnıyorum diğer sürümler kullanmak isterdim ama ... hep sorun gidier dio her sürümde sadce 7.0. açıo oda artık sürüm değiştrme zmanı glemiş :(yukseltmem gerkeıyo napmam gerekıyo lütfen yardımcı olurmusunuz |
ben neden indiremiorum yhaa lnke tıklıorum ama 2 saat olduu hlde %0 |
tesekkurler paylasım ıcın |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz Alıntı:
|
Merhaba messenger live kullanıyordum ama bir üst versiyona güncelleme istendi yapıyorum ama uzun bir süre bekledikten sonra hata raporu verip kapatıyor. İndir com'dan sizin çeviriminiz olan messenger beta 8.5 yükledim ama o da ''sirenacm.dll bulunamadığndan bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.'' die bi hata veriyor ve açılmıyor. Sizin sitenizdeki beta 8.5 yükledim o da bir sürü dosya şeklinde çıktı yani hiçbir şekilde kuramıyorum yardımcı olursanız sevinirim. İYi ÇALIŞMALAR TEŞEKKÜRLER |
Alıntı:
Bu dosyayı indirin, içinden çıkan .msi uzantılı dosyayı çift tıklayarak çalıştırın ve kurun. O şekilde kuramazsanız, sağ tıklayın ve Onar seçeneğini kullanarak kurmayı deneyin. |
2 defa indirdim ikisindede rar dan cıkarken hata verdi... |
Alıntı:
|
paylaşımın için teşekkürler :D:D:D |
çok güzel program |
Bu siteye bayılıyorum. Biz Türkleri en iyi, en modern şekilde hem dünyaya tanıtıyor hem de bize güzel hizmetler sunuyor. Neutralizer kardeşimi tebrik ediyorum, alkışlıyorum, saygıyla selamlıyorum. ''EN GÜÇLÜ OLAN DEĞİL DEĞİŞİME EN İYİ UYAN HAYATTA KALIR.'' C.D |
selam paylasim icin tesekkürler arkadasim fakat benim bir sorum olacakti paylasmisi oldugun program cok güzel fakat sorunum suki nezaman Windows Live\Mail e baglanti kursam netden atiyor ve direkman telefon baglantisina baglaniyor bunu giderme sansim varmidir acaba?? yardimci olursan sevinirim saygilar |
SELAM |
supersınız sağol |
uğraşmışsın tşk ederiz:) |
saol ben kurdum tabı 8.5 bu sefer dırek turkce olarak gelıor dıl paketıne gerek yokmus ama gusel sayılır 8,5 1 hafta kullandım sorun yoktu yakın zamanda cıkar sanırım resmı olarak 8,5 full olarak |
windows live suit yardım arkadaşlar bu windows live suit kurulum dosyalarını installer yardımıyla indiriyo.ama o dosyalar ı nereden bulabilirim .yada ben bu inen araçları nasıl yedekleyebilirim.herzaman internetten indirmekmi gerekiyo. |
ya teşekkürler ama bende live mail çalışmio 0x8048883 hatası weriyo internete bağlı olduğum halde internete bağlanın diyo yardım eder misin? ne yapmalıyım. |
Alıntı:
Bunun dışında Windows Live Mail yazılımının ayarlarını kontrol edin. Benzer bir ayar varsa, yukarıdaki gibi ayarlayın. Alıntı:
Alıntı:
|
teşekkürler |
Teşekkürler üstad ... |
Emeği geçenlere kucak dolusu teşekkürler...Sağol neutralizer:) |
TESEKKÜR EDER0M ARKADASLAR EMEGINIZE SAGLIK ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE |
paylaşım için teşekkürler. bu sürümde bari şu bağlantı sorunlarını aşabilsinler. |
tşk... |
teşşekkürler arkdaşım çok güzel bi payLaşim oLmuş saolasın |
Emeğinize sağlık arkadaşlar.. Sağolun.. |
Paylaşımın İçin Tşkler..... |
emegine saglık arkadasım saol |
:tender::tender::tender: İşinizdeki başarınız için sizleri yürekten kutlarım. Ayrıca çok teşekkür ederim İYİ Kİ VARSINIZ!... |
walla mübarek adamsın :P |
teşekkürler |
Te$ekkürLer.. |
tesekkürler güzel paylaşım |
teşekkürler ilk defa beta yazılımı kullandım fena değil :) |
teşekkür ederiz arkadaş |
Teşekkurler |
Ya arkadaşlar ben indirdim açıyorum setup'ı ilkten şu çıkıyo karşıma http://img515.imageshack.us/img515/2738/dsaie7.jpg Sonra bu doluyo ve kayboluyo dahada ekrana hiç bi şey gelmiyo 5 dk. falan bekledim ama daha hiç bir şey gelmedi nedir sorun ? |
tesekkürler emegine saglık |
Teşekkur |
http://img515.imageshack.us/img515/2738/dsaie7.jpg Ya arkadaşlar ben indirdim açıyorum setup'ı ilkten şu çıkıyo karşıma Sonra bu doluyo ve kayboluyo dahada ekrana hiç bi şey gelmiyo 5 dk. falan bekledim ama daha hiç bir şey gelmedi nedir sorun ? CEVAP SHADOWFLAME KARDEŞİM C PROGRAM FILESE GİR ORDA WİNDOWS LİVE KLASÖRÜ VAR ONUN İÇİNDE GİR VE OTURUM AÇ |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık