![]() |
:D:D |
"kedi_yiyen_satanist_fare ;)" |
KIZLAR ILK SLM SIZDEN WEBCAM ACILACAK |
''Save a mouse eat a pussy''...(bir fare kurtar,bir kedi ye):rofl: :rofl: :rofl: :rofl: |
"SİZ KUTU KUTU PENSE OYNARKEN, BİZ KUTU KUTU BİRA İÇİYORDUK.. (H)" :O |
Herkesin Gördüğü İLeti KişiseL İLeti DeğiLdir...:D :P |
nescafe bile üçü bir arada ben hala tek başımayım |
odamın hayaletisin sessizligine asıgım... |
SEN GİDİYKEN BEN GELİYDİM (kuzen yazmış :)) |
biliyorum bu gece beni dusuneceksın |
i again.... |
" Neşem kaçtı, gören var mı ????? :|:(:*( " |
kimse yok dışardayım meşgulüm yemekteyim |
Ders çalışıyorum ölmüyosan, bahçenize ufo inmediyse, saddamın ölmediğini öğrenmediysen, piyangodan para çıkmadıysa yada Adriana Lima beni çağırmıyorsa... hiç konuşma şuan kullanıyorum :P |
Yokum :D |
Siz hiç balkabağını yiyen külkedisi gördünüz mü? Ben tanıdım !! (( Şu anda benim msnimde yazıo xD )) |
Bende yazanlarsa şöyle: Kutsal Çatlak.. :moo: Sapık Köle... :drool: |
seviyorum your eyes cünkü onlar very nice.bir kerecik look at me ama dont forget me.kalbim tik tak for you,because ı love you:D |
BU UŞAK HEP YALNIZ Hay_LaZ :D |
|
Evlenip balayına girecegime bekar kalır alayına girerim... (benim msnde ark. birinin iletisi:rofl:) |
aşık olmayacaktım...sadece koklayacaktım:) |
"Her nefeste bin sitem var, şikayetim maradona..." :) |
Benim şaunki iletim nasıl?:P:D "Requiem / Dünyanın En Güzel En Çekici En Hoş En Tatlı (Özellikle Dudakları:P) Arkadaşı Bitanecik Asumun Doğum Günü Kutlu Olsun!:D:D" Aynen böyle:D |
"Heidi durma git diyorsun, söyle Peter nere gidem?" :rofl::rofl::rofl: |
son kez bakıorum...soluk soluğa.. |
"Bin bıçak var sırtımda, bini de sana girsin...":rofl: |
parcası olmak bi insanın hepsi bu işte,her ne yapsakda geriye dönüs icin düstük birbirimizin gözünden bi kere..! |
ölürsem kabrime gelme istemem.SIKIŞIRIZ:rofl: |
aksamlar sensiz gecmez dilara,sabahlar sensiz olmaz dilara..hobaaa nasıl ama sarkım yaws:D |
Alıntı:
|
sen benim erkek arkadaşım mısın? |
Herkesın gordugu ıletı kısısel degıldır :rofl: |
yok size nick mick:rofl: |
evlenip balayına gidiceme bekar kalır alayına giderimm |
إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَى مِنْ الْمُؤْمِنِينَ أَنفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمْ الْجَنَّةَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ “Allah, mü’minlerden mallarını ve canlarını kendilerine cennet karşılığında satın almıştır. Çünkü onlar Allah yolunda savaşırlar öldürürler, öldürülürler.” |
gecici heves degil hak edene nefes olurum... |
avutma beni..ben biliyorum:moo: |
Kişisel Bir Palavra Atın:) |
Msn tagını bu yaptım. Teşekkürler. |
noktayı koydugum an ne senden bir eser ne de benden bir iz kalacak..bu senin son gidisin olsun sevgili,bıraktıgın son acı olsun ve ben senin yaşayamadıgın son sevda olayım... |
yeter artık kendimi foseptiğe atacağım:moo::rofl: |
sanal nikah memuru bulsak bu iş tamam :D |
Hayat zor arkadaşlar msn de bile para kazanmak lazım işte benim şuan ki iletim aynen böyle...=)) ' Requiem (*)Akmerkez Olayı İçin Acele Son Bir Kız Daha Lazım Arkadaşlar!(*) (Asuyla Kapışıyoz!:P): |
birara duygularımı ifade edemeskene uydurmuştum bu cümleyii sornada kullandım mesene de :D "Duygusal Kabızlık Sorunsalı" |
(yalan söylemiyorum komşu kızı mervede şahit hergün bana versede :S) buydu sanırım |
o eski halinden kalmamıs eser,sararıp solmussun yüzünde keder..gözümün önünde ölsende eger,yaklasıp halini sormayacagım :hih!: |
yokum yau:noangel: |
bnm msn de bı arkadasın iletisi: __burda ebe yoktu bizde o yüzden fırlama dogduk__ __kim vurduya gittim birazdan dönerim__ |
ben de bi arkadaştan duydum. eleman manyak mıdır nedir .. yazmış ki "KIYAMET GELSEDE KOPSAK" |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık