![]() |
Rabbim girecegim yere dogrulukla girmemi sagla cikacagim yerden de dogrulukla cikami bana nasip et ve yure katından bana yardım edici kuvvet ver.. amin Bizlere dunya da ve ahirette iyilik ve guzellik ver. Bizler her turlu kotulukten koru. Amin Okadar guzel dualar varki hepsi ruhları rahatlatır bizi Rabbimizle kavusturur. Herkese hayirli Ramazanlar! T. |
kalbimize göre bizi çok bilmişlerden koru allahım |
Allah'ım! Fazl-ü rahmetinin kapılarını bugün yüzüme aç; bu günde bereketlerini üzerime indir ve beni hoşnutluğuna vesile olacak şeylere muvaffak kıl; beni cennetlerinin ortasına yerleştir; ey perişanların duasını kabul eden -Allah-! |
Her$ey için sana $ükürLer olsun yarappim.. |
allahim al su canimi hem onlar hem ben kutlulayim kalmadi gücüm yarapim al canimi al yanina benide alllllllllllllllllllllllll :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
herkezi mutlu et |
rahmetine muhtacız merhamet et |
yanlış anlaşılmak istemiyorum allahım |
son nefeste imanile ölmeyi bize nasip et |
Allah hrkese rahatlık versin |
allahım sevdiklerimin du'alarını kabul et müslümanlara yardım et |
"Allah'ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım. Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla." gün değilde akşam edin ha |
Ya Rabbi! Beni çok ibadet eden kişilerden ve şükreden insanlarda eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerini azaltma. |
Allahım imanımızı son nefese kadar korumamızda bize yardımet |
allahım kalbime göre |
Hz. Muhammedimiz (S.A.V)'in Hz.Ayşe'ye öğrettiği Kadir Duası “Allahümme inneke afüvvün kerimün tühibbül-afve fa’fü anni” Manası: Allah’ım, şüphesiz sen, affedicisin, kerimsin, kullarını affetmeyi seversin, beni de affet(Ya Rabbi) |
allahım her sıkıntının karşısında sana sığınıyorum |
Ya Rab herkese bir bayaram müjdesi nasip et ve çoktan dır dilediklerimizin gerçek olmasını nasip et |
allahım ne eylersen güzel eylersin:) |
Allah ım günahlarımı affet |
allahım bana beni bırakmayan beni hepseven kötü günümde iyi günümde benim hep yanımda olan yalnızlığı bana nasip ettiğin için sonsuz şükürler |
hatalarımı affettirecek süre ver Allahım |
Allahım Hayırlı bir gün ve hayırlı iş nasip eyle |
Rabbim! Beni bağışla, tevbemi kabul eyle! Sen tevbeleri çok çok kabul eden merhamet sahibisin. |
Yeri,Göğü Herşeye Hayat Veren Yüce Allahım.... Kimin Her Ne Türlü Derdi , Sıkıntısı Varsa.. Bu Sıkıntı ve Dertlerden Kurtulmalarını Nasip Eyle ....Herşeyin Hayırlısını Bilen Yüce Allahım Gün Boyu İlk Önce Kendimi Daha Sonra Ailemi Daha Sonrada Tüm Müslüman Alemini Size Havale Ediyorum Yüce Allahım.. |
allahım tüm msx ailesinin dualarını kabul et |
vermek istemeseydin istemek vermezdin bizi seni isteyenlerden et |
iyi art niyet insanlarla tanıştırmayı nasip ett |
hep hayır nasip eyle |
msx in dualurını kabul et allahım |
dualarımızı kabul et |
amin rabbim inşallah kabul eder |
yolundan ayırma Allahım |
şükürler olsun sana rabbim :) |
kalbime göre rabbim |
içimizden geçenleri bilen Allah ım onları kabul et |
aminn allahım şükürler olsun bu günde doyduk |
Ey ALLAH'ım aklımızı senin yolunda nefsimize ve şeytana mağlup etme. Kalplerimizi islam nuruyla berteraf et ve günahlarımızı bağışla.... |
Allah'ım kötüleri ve kötülükleri,kazaları ve belaları sevdiklerimden,ailemden ve dostlarımdan ve benden koru Yarabbim... |
yarabbim!içinde zerre kadar iman olan herkesin..mahşer gününde peygamber efendimizin(s.a.v)sancağı altına girmesini nasip eyle... |
sana el açan kulunun avcunu boş bırakma ya râb... |
Alllah-u Teala,bizi kulluk görevini yerine getirenlerden eylesin... |
Allahım sen buyksun senın gucun hersye yeterr bugunumde hayırlı gecsin amin |
insanllığımızı unutturma ya râb.... |
allahım benı msxlabsız bir dünyadan yoksun bırakma :P |
amen allahım tüm üyelerin dualarına kabul et amen |
rahmet et |
alalhım sen herkesin istediğini yap aileme sağlık bana bol başarılar ver yarabbi msxlabs ta vip üye olmayı kısmet et yarabbi |
| Saat: 20:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık