![]() |
sağol kardeşim iyi açıklama |
Eğer ki flört döneminde erkek aldatıyorsa ya ilişkide iki tarafında bazı eksikleri vardır ya da erkeğin kendine özgüveni azdır ve bunu tamamlamak için sürekli egosunu tatmin ediyordur...Eğer evli bi erkek de karısını aldatma ihtiyacı duyuyorsa bu tamamen kadından kaynaklanan bi durumdur eşini evinde mutlu edemiyor demektir...Bizim Türk kadınları evlendikten sonra nasılsa istediğimi elde ettim mantığıyla kendine hiç bakmıyorlar oysa ki diğer ülkelere bakınca kadınlar 20lerinde neyse 35inde de aynen ama bizim hatunlarımız bunu üzülerek söylüyorum bakımsız oluyorlar ve bence aldatılmayı hakediyorlar...!!! |
cehennem meleği haklısın bea ama bu erkeklerin aldatmalarına mazeret değil tamam mı :hih2: |
mazeretım var asabıyım ben nedır bu boyle aynı hıkaye suc kımde neden boyle uzdun yeter ustume varma soru sorma bılıyorsun mazeretım var asabıyım ben.. Saka tabıkı hıc bır sebeb mazeret sayılmaz ısın sakasına soyledım.:D |
zayıf ve sağlam kararkteri olmayan erkekler aldatır... |
Zayıflık erkeklere mahsus bır sey degıl ınsanların ruhunda olan bır kavramdır soyleyebılecegım tek sey olabılır bu konuda ınsan olman ve bu duzen boyle duzene uymak gerek dıyen herkez herkezı aldatır ıhanet ınsanların ruhunda var parmaklıyamassın golgelıyemessın. Zamanı yasadıkca ve yıllandıkca hayatımızı hep bır seyler aldatacak bu kesın sadece bıze kalan en buyuk sey dogru secımı ve dogru ınsanı yakalaya bılmek bu dunyada. |
SEBEPSİZ YERE ALDATABİLİOLARMIŞ DOYUMSUZLUKLARI KİŞİLKSİZLİKLERİ GÜVENSİZLİKLERİ ALDATMALARINA YETİO ALDATMAYA SEBEP ARAMAK ÇOK SAÇMA ÇÜNKÜ HİÇBİRŞEY ALDATMAYA SEBEP OLAMAZ TMM BELKİ DUYGULARIN BİTER BAŞKASINI SEVERSİN AMA BUNU BİRLKTE OLDUN İNSANA SÖLEMEYEREK ONU ALDATMAK İÇİN SEBEP YOOKKKKK |
Cunku beyinleri ile kontrol edemiyorlar hayatlarini. |
Aldatma eskısıne oranla erkege aıt bır sey olmaktanda cıktı kadınlarda bır guzel aldatıyor. Benım her ıkı taraf ıcın soyleyebılecegım tek sey guvensız ınsanların yapabıleceklerı seylerdır bunlar. |
Burda konu erkekler oldu icin sadece onlar acisindan yorum yaptim ben. Konu disina cikmadim yani:D |
İçinde ALLAH korkusu olan hiç kimse "Aldatmaz !! Bunun Kadını; yada Erkeği yokturr.. Allah korkusu olan kişi: Önce Yaradanından Peygamberinin, ümmeti olmakdan Dininden Ailesinden Eşinden utanır; Eğer Allah korkusu yoksa kişi: Her türlü sapkınlığaa.. Yanlışa, Günaha, saplanmışdır. Suçların hemen hemen hepsiii.. Kişi: Dininden uzaklaşırsa gerçekleşir. Dinine sımsıkı sarılan birini, Allah doğru yoldan ayırmazz.. ^^ALLAH^^ Hakimler hakimidir. Doğru yolu bulasınız diye size öğüt verir; Müddet tanır; Şüpesiz Yaradan, Affı bol. Kullarını bağışlayandır. Esirgeyendir. |
Alıntı:
aldatma çapma partner bunların hepsini yok sayıyoruz ben ve eşim adına konuşuyorum tabe :D aaa bunu eşim yazmış tabe benden önce .. :D |
Ha ha ha... Çok güldüm ... Bu mesajı virtuecat sanırım evlenmeden 1,5-2 yıl öncesinde yazmıştı :) Şu forumu bir kurcalasak bekarken daha neler neler yazdığını da görürdük :haha: Şimdi yapsın da MArcell onu ne yapıyor görsün :D .. Yapmayı bırak buraya aldatmak konusunda böyle bol keseden yazamaz bile artıkın :P |
Kendilerine güvenlerini tazelemek ve evliliklerindeki monotonluktan kurtulmayı beceremedikleri için v.s. desem ... Aldatan erkek eşini değil kendini aldatır ve maalesef çok azı bunun farkına varır. |
kendıne guvenı olmayan ısanaların bas vuracagı ıslerdır bu guvencsızlık oldumu her haltı da yerler ben harıc sonucta dunya donuyor ve hayatta daha cıddı konular var bence cunku catlak her zaman catlaktır ıcınden su sızdırır her zaman |
Aileler aldatılan kadının yanında olmuyor maalesef "erkektir yapar" deniliyor. Bu durumda kadın hem maddi, hem manevi desteksiz kalıyor. Az da olsa "önce gurur" diyenler var. Eminim ki önümüzdeki yıllarda bu sebepten boşanmalar artacak. Ne aldatma olsun ne de boşanma... |
altadan erkekler aslında eşlerini aldatmazlar. Onlar eşlerini aldattığını düşünürler ama hesaba katmazlar kendilerini aldattıklarını. |
Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Sımdı bızı gunah kecısı edıpte yargısız ınfazda yapmayın bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor soyle ızah edım cıcek alırsan sıır soylersın her aksam yemege cıkarırsın falanda fılan ıste kadın bır turlu mutlu olmuyor ve huzursuzluk cıkartırsa bende olsam bende aldatarım bu kadar kısa ve oz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ben öyle bir kadın tanımıyorum açıkçası yani tamam erkek kadının ilgisizliğinden dolayı başka arayışlara girebilir ama yukarda verdiğin örnekteki gibi değildir durum bence:D Erkek aldatır çünkü sıkılırlar ,erkekler aldatır çünkü buonların doğasında var,erkekler aldatır çünkü heyecanı severler v.s buna benzer daha birsürü örnek verebilirim. |
Erkekler aldatma sebeplerinin başında kadının ilgisizliği vurgularlar. Diyelim doğru. Bu onları haklı yapmaya yeter mi? bence yetmez. Zira kadının eşine ilgisizliğinin mutlak bir sebebi vardır. Akıllı erkek aldatmak yerine bu sorunu çözme mücadelesine girer. Bahane aramıyorsa tabii :) |
Pekı dıyelım akıllı erkek sorunu cozum halnıe gıttı ve elınde ne kadar sıhır varsa denedı ama yınede kadın bıldıgını okursa ne olcak adam bır yastıkca kocamak ıcın evlenıyor sonucta gocunmak ıcın degıl.Kusura bakamyın ama bazı kadınlarda admı cıleden cıakrtıp hayattan bezdırıyorlar sankı dunya kendıı etraflarında donuyormus gıbı ama tabı yınede bır erkegın aldatması ıcın bır mazeret olamaz bu bencede. |
Alıntı:
Bu konuda marazlı bir kadından zaten iyi bir eş olması beklenemez. İntikam ise kadının zayıflığıdır. Erkek haketmiştir. Aşık olmuş ise yapılacak pek bişi yoktur. Erkak çeşit ister aldatır, hoşlanır aldatır, beğenir aldatır, Merak eder aldatır. Aldatırda aldatır onun sebebi bitmez. Eşinden memnun değilsen, dön arkanı çek git kadınlık gruruyla oynama. Ama yalnız kalmak korkusu ile bunu da yapamazlar. Bencildirler.:) |
Alıntı:
Erkekler aldatmak yerine artık o noktaya geldilerse ayrılmalılar eşlerinden ancak işin ilginç tarafı bunu yapmıyorlar hayatlarını bu şekilde geçiren çok erkek var asıl anlamadığım bu . Aldatma ,ayrıl ey ademoğlu diyorum ve konuyu bağlıyorum:D |
Bende konuyu su sozlerle baglım o zaman sorumluluk duygusu olmayan hayatta sorumluluk tasımayan bır erkek bencıldır ve sımarıktır kacamklıgı marıfet sayar aldatmayı macera dusunur. Bunların bence alayı fasafıso:D |
Bes para etmez yureklerine sevgiyi sigdiramadiklari icin aldatirlar fazla gelir ;) |
Ama nedense o elma hep boğazlarında kalır...aman dikkat! |
Şimdi bak dostum, 1.. hangi elmayı yiyecegini bilirseeeeeeeeeeeeen, 2.. elmayı iyi soyarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, 3.. iyi dilimlerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, 4.. iyice agzında çignerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen, hiçbiryerinde kalmaz o elma...:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla istediğimi vermezse hiç acımam aldatırım üstüne bir sigara içerim ve asla belli etmem... |
Seven aldatmaz, ihanet etmez. Saygısızlıktır aldatmak, ayrılmadan yapılırsa, çok örneğini gördüm ama o kişileri adamdan saymıyorum. Ben yapmadım,yapmam. Kendine güveni olmayan erkeklerde sanki bir üstünlük göstergesi |
Alıntı:
|
Çeşitli bakımlardan yetersiz olan erkekler ihanet ederler, çevrelerini ve kendilerine bağlı kişileri ve sevgili-eş konumundaki kadınlarını aldatırlar. Suç yetersizlikleridir, suçlu da kendileridir. |
Alıntı:
|
erkekler macera pesin de kosuyor evli erkekler sadece bekarlara laf yok onların hakkı ama evliler neden yapıyor madem aldatıcak evlenmesin bekar kalsınlar yaa ondan ona gidebilir ozaman bende aldatıldım 6yillik evliyim o duyguyu malesef tatdım allah dusmanım basına vermesin cok kotu bisey en adi insan bile hak etmez aldatılmayı birde herseyi inkar etmezler mi al burdan yak ne sinir bozucu hep inkar ederler ya biliyonsun yaptıgını o hala inkar ediyor yokmus gibi birde yeminler ekmek opmeler allah korkusu da kalmamıs yalancı olmus cıkmıslar ama bie erkek karısını aldatır ken dusunmeli ya benim karım da beni aldatırmı dieee hersey karsılıklıdır aldatanı aldatcan olay budur yada bırakcan yalana yalanla karsılık vercen yani |
ALDATMANIN HİÇ Bİ BAHANESİ OLAMAZ BİR ERKEK KARIM ALDATIRSA BOŞARIM DİYORSA KADIN BUNA NEDEN KATLANSIN ALDATMANINHER ÇEŞİDİ ASLA AFFEDİLMEZ ÇEVREMDE BU TÜR OLAYLARI DUYUNCA BÜTÜN ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUM KADINI SİNDİRMİŞLER SİNEYE KADIN AFFEDER AF MAF YOKKK |
ben ce hiç biri aldatmasın konuşsunlar nelerden hoşlandıklarını bir birlerine sölesinler ve uygulasınlar bölece bütün sorun kalkar ortadan sevgi saygı hoş görü ister evlilik bugün evlen yarın ayrıl olurmu öyle sacma iyi günde ve kötü günde diyolar sorada ne ler yapıyolar beeeeeeee ayıp valla |
erkekler aldatırkan karılarınında başkasıyla aynı şeyi yaptığını düşünsünler eşlarinin ne hissettiğini daha iyi anlarlar |
ERKEK ALDATIYORSA KADIN DA ALDATMALI KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ BÖLE CE KAPANMIŞ OLUR |
Alıntı:
Hal ve haraketler yuzunden Bir dedigi obur dedikleriyle tutmiyor sacmalamaya baslar ve O AN sacmaladigi AN KAFANIZA BI SORU ISARETI GETIRIN niye neden sacmaliyo diye INCELEYIN SEVGILINIZIN ustune ustune gididen sorularla baktiniz tartismaya kalkisiyo yani yetti artik gibisine ozaman HAZIR OLUN bu isin icinde bi is var bilin SONUN AKADAR USTELEYEN SONUNA KADAR EMIN OLUN cnku suphe duydugunuz an bosuna suphe duymiyorsunuz bisye varda suphe duyuyorsunuz, eger suphe olmasa bu sorularda gelmezdi aklimiza ondan emin olana kadar ama baktiniz gercekten olmyo SAKIN ONSUZ YAPAMAM EDEMEM SOYLEMEYIN CUNKU SIZI ALDATAN KISIYI NASIL SEVERSINIZ ONUN IYI YAPTIGI SEYLERE DEGIL KOTU TARAFLARINA BIDE BAKIN INANIN OZAMAN ODA SIZIN BUYUK BIR NEFRETINIZ OLUR |
bakın arkadaslar bu size evli bi erkegin tavsiyasidir.esleriniz sizlere allahın emanetleridir.allahtan verilen emanetleri iyi kollayamazsanız ahirette azabı cok agırdır.unutmayalımki annelerinde birer bayandırlar.kadın bir kaburga kemigine benzer dogrultursan kırılır.hadis-i şerif |
Alıntı:
Yazmışsın burda da:D |
Erkek yapısı itibariyle doyumsuz bir varlıktır,o yüzden aldatmamalarını beklememeliyiz...Kontrol pek onlarda değil. |
Aldatmayı ne sanıyor bu erkekler hayatta hiçbir kadın aldatılmayı haketmiyor o aldatan erkeklerde emin olsunlar kendilerini kandırıyorlar!!!!! |
erkeklerin eşini aldatması bence eşini sevip veya sevmemesi değil. kedisini güçü görmesinden kanaklanıyor.erkeklerin çoğu kadınlar tarafından hoşlanması egosunu tatmin eder birde ilişki olunca kendisini bulunmaz hint kumaşı gibi görürü bende dahil olmak kaydıylan erkek için karşı cins sayısı arttıkca gençlik aşısı olduğunu düşünür. |
ERKEKLER FIRSATÇIII VARLIKLARDIR HANGİİ DALA KONSAM DİYE BAKARLAR BİRDE KADINLARDA SUÇÇÇ BULURLAR NURDAN YARATILAN KADINLARI SUÇLAMAK ZATEN NE KADAR ACİZZ OLDUĞUNUZU KANITLARRR SİZİN GİBİ ERKEKLERE HİZMET EDEN KADINLARIN KULU OLMANIZ GEREKİR Kİ SİZDE O YÜREK NERDEEE!!! HERKES BU DÜNYADA YASADIĞII OLAYLARIN HESABINI VERİCEK ER YADA GEÇÇ SİMDİDEN ALLAH KURTARSINN DEMİYORUMM SİZEEE!!! HERKES KENDİNDEN BİLİRRRR... |
kardeşim peki bu aldatan erkekler kimle aldatıyor bayanla değilmi ya siz erkekler bukadar aşalanmayın bukadar küçülmeyin. insanlığınızı bukadar kaybetmeyin |
iç güdüsel de olabilir :D doğada da erkek bütün dişilere gider dişi ise güçlü erkeği seçer erkek üreme duygusunun verdiği içgüdü ile sürekli dişi yakalama peşindedir... |
Ic gudusel yada degıl kımılerı zevk hovardalık ve macera olsun dıye aldatır kımılerı bılmem ne ama bazı aldatma sebeplerı varkı kusura kalmasın bayanlar burda sucu erkeklere atmakla bıtmıyor ıs bayanında ılgısızlıklerı ve soguklugu buna neden olabılıyor.....ama en buyuk nedenlerden bırı cok kultur ve uygarlasmanın getırdıgı rahatlık varkı konfor ıcınde yasayan beyler o luks yasam ıcınde kendını dallas dızısındekı ceyar gıbı hıssedıyorlar ne burası dallas nede o kadar konforlu yasam suren turk erkegı cok...her sey ıkı ınsanın arasında kurulan ıletısımden kaynaklanıyor bır yerde kopukluk varsa ordan elbette catlak bır ses cıkar burda cınsıyetlerı suclamaktansa bence catlagın nerden geldıgını bulup onarabılınırse onarılır yoksa mahkeme yolu acık olmak uzere bır celsede bosanılabılır.yada vs vs.. |
| Saat: 19:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık