MsXLabs
Sayfa 4 / 5

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Genel Mesajlar (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/)
-   -   Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/6515-erkekler-neden-aldatir-ihanet-eder.html)

kurt adam 3 Mayıs 2008 20:59

sağol kardeşim iyi açıklama

witch_girl 9 Mayıs 2008 04:50

Eğer ki flört döneminde erkek aldatıyorsa ya ilişkide iki tarafında bazı eksikleri vardır ya da erkeğin kendine özgüveni azdır ve bunu tamamlamak için sürekli egosunu tatmin ediyordur...Eğer evli bi erkek de karısını aldatma ihtiyacı duyuyorsa bu tamamen kadından kaynaklanan bi durumdur eşini evinde mutlu edemiyor demektir...Bizim Türk kadınları evlendikten sonra nasılsa istediğimi elde ettim mantığıyla kendine hiç bakmıyorlar oysa ki diğer ülkelere bakınca kadınlar 20lerinde neyse 35inde de aynen ama bizim hatunlarımız bunu üzülerek söylüyorum bakımsız oluyorlar ve bence aldatılmayı hakediyorlar...!!!

Misafir 9 Mayıs 2008 23:21

cehennem meleği haklısın bea ama bu erkeklerin aldatmalarına mazeret değil tamam mı :hih2:

king nothing 9 Mayıs 2008 23:25

mazeretım var asabıyım ben nedır bu boyle aynı hıkaye suc kımde neden boyle uzdun yeter ustume varma soru sorma bılıyorsun mazeretım var asabıyım ben..
Saka tabıkı hıc bır sebeb mazeret sayılmaz ısın sakasına soyledım.:D

fadedliver 3 Temmuz 2008 00:03

zayıf ve sağlam kararkteri olmayan erkekler aldatır...

king nothing 4 Temmuz 2008 19:41

Zayıflık erkeklere mahsus bır sey degıl ınsanların ruhunda olan bır kavramdır soyleyebılecegım tek sey olabılır bu konuda ınsan olman ve bu duzen boyle duzene uymak gerek dıyen herkez herkezı aldatır ıhanet ınsanların ruhunda var parmaklıyamassın golgelıyemessın.
Zamanı yasadıkca ve yıllandıkca hayatımızı hep bır seyler aldatacak bu kesın sadece bıze kalan en buyuk sey dogru secımı ve dogru ınsanı yakalaya bılmek bu dunyada.

goksu18 11 Ağustos 2008 00:33

SEBEPSİZ YERE ALDATABİLİOLARMIŞ DOYUMSUZLUKLARI KİŞİLKSİZLİKLERİ GÜVENSİZLİKLERİ ALDATMALARINA YETİO ALDATMAYA SEBEP ARAMAK ÇOK SAÇMA ÇÜNKÜ HİÇBİRŞEY ALDATMAYA SEBEP OLAMAZ TMM BELKİ DUYGULARIN BİTER BAŞKASINI SEVERSİN AMA BUNU BİRLKTE OLDUN İNSANA SÖLEMEYEREK ONU ALDATMAK İÇİN SEBEP YOOKKKKK

Blondie 23 Ağustos 2008 10:30

Cunku beyinleri ile kontrol edemiyorlar hayatlarini.

king nothing 23 Ağustos 2008 11:31

Aldatma eskısıne oranla erkege aıt bır sey olmaktanda cıktı kadınlarda bır guzel aldatıyor.
Benım her ıkı taraf ıcın soyleyebılecegım tek sey guvensız ınsanların yapabıleceklerı seylerdır bunlar.

Blondie 23 Ağustos 2008 11:35

Burda konu erkekler oldu icin sadece onlar acisindan yorum yaptim ben.
Konu disina cikmadim yani:D

DERF_YORK 31 Ağustos 2008 22:37

İçinde ALLAH korkusu olan hiç kimse "Aldatmaz !!
Bunun Kadını; yada Erkeği yokturr..
Allah korkusu olan kişi:
Önce Yaradanından
Peygamberinin, ümmeti olmakdan
Dininden
Ailesinden
Eşinden utanır;
Eğer Allah korkusu yoksa kişi: Her türlü sapkınlığaa..
Yanlışa, Günaha, saplanmışdır.
Suçların hemen hemen hepsiii..
Kişi: Dininden uzaklaşırsa gerçekleşir.
Dinine sımsıkı sarılan birini, Allah doğru yoldan ayırmazz..
^^ALLAH^^ Hakimler hakimidir.
Doğru yolu bulasınız diye size öğüt verir;
Müddet tanır;
Şüpesiz Yaradan, Affı bol. Kullarını bağışlayandır.
Esirgeyendir.

MaRCeLLCaT 31 Ağustos 2008 23:14

Alıntı:

virtuecat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 144082)
erkek aldatmaz aldatsada bunun adı aldatma deıldır capkınlıkdır hem erkek aldatıyorsa partner ının onu aldatmaya yonlendırmemesı lazım aldatıyorsa partnerının hatasındandır zaten seven erkek olumde olsa ucunda aldatmaz

tüm bu bilgileri yok sayıyoruz zaten cümledeki garipliğe bakarsakta normal kafayla yazılmadığı bariz ortada ... :D

aldatma çapma partner bunların hepsini yok sayıyoruz ben ve eşim adına konuşuyorum tabe :D

aaa bunu eşim yazmış tabe benden önce .. :D

Hi-LaL 1 Eylül 2008 00:25

Ha ha ha... Çok güldüm ...

Bu mesajı virtuecat sanırım evlenmeden 1,5-2 yıl öncesinde yazmıştı :) Şu forumu bir kurcalasak bekarken daha neler neler yazdığını da görürdük :haha:

Şimdi yapsın da MArcell onu ne yapıyor görsün :D .. Yapmayı bırak buraya aldatmak konusunda böyle bol keseden yazamaz bile artıkın :P

SiyahLALE 1 Eylül 2008 00:39

Kendilerine güvenlerini tazelemek ve evliliklerindeki monotonluktan kurtulmayı beceremedikleri için v.s. desem ...
Aldatan erkek eşini değil kendini aldatır ve maalesef çok azı bunun farkına varır.

king nothing 1 Eylül 2008 00:43

kendıne guvenı olmayan ısanaların bas vuracagı ıslerdır bu guvencsızlık oldumu her haltı da yerler ben harıc sonucta dunya donuyor ve hayatta daha cıddı konular var bence cunku catlak her zaman catlaktır ıcınden su sızdırır her zaman

SiyahLALE 5 Eylül 2008 12:35

Aileler aldatılan kadının yanında olmuyor maalesef "erkektir yapar" deniliyor. Bu durumda kadın hem maddi, hem manevi desteksiz kalıyor. Az da olsa "önce gurur" diyenler var. Eminim ki önümüzdeki yıllarda bu sebepten boşanmalar artacak. Ne aldatma olsun ne de boşanma...

nasli 5 Eylül 2008 13:32

altadan erkekler aslında eşlerini aldatmazlar. Onlar eşlerini aldattığını düşünürler ama hesaba katmazlar kendilerini aldattıklarını.

king nothing 5 Eylül 2008 15:00

Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Sımdı bızı gunah kecısı edıpte yargısız ınfazda yapmayın bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor soyle ızah edım cıcek alırsan sıır soylersın her aksam yemege cıkarırsın falanda fılan ıste kadın bır turlu mutlu olmuyor ve huzursuzluk cıkartırsa bende olsam bende aldatarım bu kadar kısa ve oz.

nasli 5 Eylül 2008 15:37

Alıntı:

Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1167131)
Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor .

tabi ki hatalar her zaman iki taraflıdır. eğer ortada bir hata varsa önce geriye bakıp nerede yanlış yapıldığının öğrenilmesidir. Biz kadınlar genellikle kusursuz olduğumuzu düşünürüz ama biraz objektif olursak bizimde payımızın olduğunu görürüz. Ama bazen gerçekten de öyle erkekler var ki; karısı ona herşeyi sunarken onun gözü yine de dışarıdadır. işte o erkek kendini aldatır aslında.

Blondie 5 Eylül 2008 16:36

Alıntı:

Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1167131)
Ama bazende kadının ılgısızlıgıde erkegı baska kadınlara yonlendırebılıyor.Sımdı bızı gunah kecısı edıpte yargısız ınfazda yapmayın bazı kadınların duyarsızlıgı ılgıslızlıgde yonlendırebılıyor soyle ızah edım cıcek alırsan sıır soylersın her aksam yemege cıkarırsın falanda fılan ıste kadın bır turlu mutlu olmuyor ve huzursuzluk cıkartırsa bende olsam bende aldatarım bu kadar kısa ve oz.

Bu kadar ilgi görecek bir kadın ve mutlu olmayacak ya da duyarsız olacak?!
Ben öyle bir kadın tanımıyorum açıkçası yani tamam erkek kadının ilgisizliğinden dolayı başka arayışlara girebilir ama yukarda verdiğin örnekteki gibi değildir durum bence:D
Erkek aldatır çünkü sıkılırlar ,erkekler aldatır çünkü buonların doğasında var,erkekler aldatır çünkü heyecanı severler v.s buna benzer daha birsürü örnek verebilirim.

SiyahLALE 5 Eylül 2008 19:32

Erkekler aldatma sebeplerinin başında kadının ilgisizliği vurgularlar. Diyelim doğru. Bu onları haklı yapmaya yeter mi? bence yetmez. Zira kadının eşine ilgisizliğinin mutlak bir sebebi vardır. Akıllı erkek aldatmak yerine bu sorunu çözme mücadelesine girer. Bahane aramıyorsa tabii :)

king nothing 5 Eylül 2008 19:43

Pekı dıyelım akıllı erkek sorunu cozum halnıe gıttı ve elınde ne kadar sıhır varsa denedı ama yınede kadın bıldıgını okursa ne olcak adam bır yastıkca kocamak ıcın evlenıyor sonucta gocunmak ıcın degıl.Kusura bakamyın ama bazı kadınlarda admı cıleden cıakrtıp hayattan bezdırıyorlar sankı dunya kendıı etraflarında donuyormus gıbı ama tabı yınede bır erkegın aldatması ıcın bır mazeret olamaz bu bencede.

SiyahLALE 5 Eylül 2008 20:08

Alıntı:

Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1167385)
Pekı dıyelım akıllı erkek sorunu cozum halnıe gıttı ve elınde ne kadar sıhır varsa denedı ama yınede kadın bıldıgını okursa ne olcak adam bır yastıkca kocamak ıcın evlenıyor sonucta gocunmak ıcın degıl.Kusura bakamyın ama bazı kadınlarda admı cıleden cıakrtıp hayattan bezdırıyorlar sankı dunya kendıı etraflarında donuyormus gıbı ama tabı yınede bır erkegın aldatması ıcın bır mazeret olamaz bu bencede.

Kadının ihaneti ya bir marazdır, ya intikam, yada aşıktır
Bu konuda marazlı bir kadından zaten iyi bir eş olması beklenemez.
İntikam ise kadının zayıflığıdır. Erkek haketmiştir.
Aşık olmuş ise yapılacak pek bişi yoktur.

Erkak çeşit ister aldatır, hoşlanır aldatır, beğenir aldatır, Merak eder aldatır. Aldatırda aldatır onun sebebi bitmez. Eşinden memnun değilsen, dön arkanı çek git kadınlık gruruyla oynama. Ama yalnız kalmak korkusu ile bunu da yapamazlar. Bencildirler.:)

Blondie 5 Eylül 2008 20:12

Alıntı:

Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1167374)
Bence cınsıyetten once sen bır ınsansın gozumde.cunku boyle soylersen ben sennde ayrımcılık yaptıgını dusuncem ama dusunmuyorum cunku senı farklı yapanın esıt mesafede ınsanlara yorum yapabılecegındır.Bu arada Sevgıden yoksun ve acız ınsanların duygusuz dusuncenın bence aldatma gıbı bır evrım gecırmesı soz konusu cunku ınsan olan deger verdıgı cıcekte bıter gerısı sadece yalan ve ıhanet ruhların aldatmaca bır oyunu ılızyonu olsa gerek.

Tabiki ayrımcılık yapmıyacağım o son sözüm işin şakasıydı:D
Erkekler aldatmak yerine artık o noktaya geldilerse ayrılmalılar eşlerinden ancak işin ilginç tarafı bunu yapmıyorlar hayatlarını bu şekilde geçiren çok erkek var asıl anlamadığım bu .
Aldatma ,ayrıl ey ademoğlu diyorum ve konuyu bağlıyorum:D

king nothing 5 Eylül 2008 20:25

Bende konuyu su sozlerle baglım o zaman sorumluluk duygusu olmayan hayatta sorumluluk tasımayan bır erkek bencıldır ve sımarıktır kacamklıgı marıfet sayar aldatmayı macera dusunur.
Bunların bence alayı fasafıso:D

ZamPireLLa 10 Eylül 2008 16:27

Bes para etmez yureklerine sevgiyi sigdiramadiklari icin aldatirlar fazla gelir ;)

Blondie 4 Ekim 2008 11:57

Ama nedense o elma hep boğazlarında kalır...aman dikkat!

fortune 4 Ekim 2008 12:09

Şimdi bak dostum,

1.. hangi elmayı yiyecegini bilirseeeeeeeeeeeeen,
2.. elmayı iyi soyarsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan,
3.. iyi dilimlerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen,
4.. iyice agzında çignerseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen,

hiçbiryerinde kalmaz o elma...:)

king nothing 4 Ekim 2008 12:25

Alıntı:

fortune adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1193816)
şimdi bak dostum,

Aman aman ne kadar guzel yorum be bak benım cevremde tandıgım bır akraba vardı,oda yasak elma derdındeydı yakalanmıyacak kadar kendını profosyonel goruyordu.ama ne oldu cekırge bellı bır sure sıcradı.Yanı hangı elmayı yıyecegını cok ıyı bılıyordu ıste bu yuzden kapı dısarı oldu sımdı surunuyor ve pısman anlıyacagın.hangi elmayı yiyecegini bilirseeeeeeeeeeeeen popon ayazda kalır usutursun.:D

Blondie 4 Ekim 2008 15:40

Alıntı:

fortune adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1193816)
şimdi bak dostum,

Ayrıca da bu dediklerin ancak teoride var, pratiğe gelince 2nci şıkktan öteye geçemiyorsunuz.;)

metglass 11 Ekim 2008 10:56

valla istediğimi vermezse hiç acımam aldatırım üstüne bir sigara içerim ve asla belli etmem...

CelestialBody 18 Aralık 2008 22:49

Seven aldatmaz, ihanet etmez. Saygısızlıktır aldatmak, ayrılmadan yapılırsa, çok örneğini gördüm ama o kişileri adamdan saymıyorum. Ben yapmadım,yapmam. Kendine güveni olmayan erkeklerde sanki bir üstünlük göstergesi

Bluesorrow 9 Şubat 2009 22:54

Alıntı:

fortune adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1310806)
onu isteyip de alamayanlar,ve digerleri düşünse daha iyi de,
De, hep neden erkeklerin aldatması üzerine tartışılır ki?
kadınlarınkine söz yok mu?
ya da ne bileyim onların aldatmasının çok saglam gerekçeleri mi var da ...?
ya daaaa işte öyle.

Erkeklerin aldatması üzerine epey araştırma ve spekülasyon yapılmaktadır. Kadınların aldatması biraz gizli kalmaktadır. Çünkü,kadınlar erkekler gibi bunu bir övünme veya "skor" meselesi haline getirmezler. Erkekler "ne kadar erkek" olduklarını "beraber oldukları kadın sayısının çokluğuyla" ölçerler. Kadınlar istisnalar hariç tek bir erkeğe bağlanırlar. Onların "skor" derdi yoktur. Onlar duygu, sevgi, aşk sonra da sex ararlar.

CelestialBody 26 Şubat 2009 11:01

Çeşitli bakımlardan yetersiz olan erkekler ihanet ederler, çevrelerini ve kendilerine bağlı kişileri ve sevgili-eş konumundaki kadınlarını aldatırlar.
Suç yetersizlikleridir, suçlu da kendileridir.

Misafir 26 Şubat 2009 13:37

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı
Karşı kıyıya geçmesi için kurbağa akrebe yardım eder. Karşıya geçen akrep, bu yardımı için kurbağaya, onu sokarak teşekkür eder. Ölmek üzere olan kurbağa akrebe, bunu neden yaptığını sorar. Akrep de der ki:
- Bu benim doğam da var..

:poke:

Misafir 2 Eylül 2009 11:14

erkekler macera pesin de kosuyor evli erkekler sadece bekarlara laf yok onların hakkı ama evliler neden yapıyor madem aldatıcak evlenmesin bekar kalsınlar yaa ondan ona gidebilir ozaman bende aldatıldım 6yillik evliyim o duyguyu malesef tatdım allah dusmanım basına vermesin cok kotu bisey en adi insan bile hak etmez aldatılmayı birde herseyi inkar etmezler mi al burdan yak ne sinir bozucu hep inkar ederler ya biliyonsun yaptıgını o hala inkar ediyor yokmus gibi birde yeminler ekmek opmeler allah korkusu da kalmamıs yalancı olmus cıkmıslar ama bie erkek karısını aldatır ken dusunmeli ya benim karım da beni aldatırmı dieee hersey karsılıklıdır aldatanı aldatcan olay budur yada bırakcan yalana yalanla karsılık vercen yani

Misafir 4 Eylül 2009 22:36

ALDATMANIN HİÇ Bİ BAHANESİ OLAMAZ BİR ERKEK KARIM ALDATIRSA BOŞARIM DİYORSA KADIN BUNA NEDEN KATLANSIN ALDATMANINHER ÇEŞİDİ ASLA AFFEDİLMEZ ÇEVREMDE BU TÜR OLAYLARI DUYUNCA BÜTÜN ERKEKLERDEN NEFRET EDİYORUM KADINI SİNDİRMİŞLER SİNEYE KADIN AFFEDER AF MAF YOKKK

Misafir 10 Eylül 2009 00:42

ben ce hiç biri aldatmasın konuşsunlar nelerden hoşlandıklarını bir birlerine sölesinler ve uygulasınlar bölece bütün sorun kalkar ortadan sevgi saygı hoş görü ister evlilik bugün evlen yarın ayrıl olurmu öyle sacma iyi günde ve kötü günde diyolar sorada ne ler yapıyolar beeeeeeee
ayıp valla

Misafir 11 Eylül 2009 17:11

erkekler aldatırkan karılarınında başkasıyla aynı şeyi yaptığını düşünsünler eşlarinin ne hissettiğini daha iyi anlarlar

Misafir 13 Eylül 2009 15:30

ERKEK ALDATIYORSA KADIN DA
ALDATMALI KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ BÖLE CE KAPANMIŞ OLUR

Misafir 19 Eylül 2009 03:04

Alıntı:

aldatan erkek nasıl belli eder

Hal ve haraketler yuzunden Bir dedigi obur dedikleriyle tutmiyor
sacmalamaya baslar ve O AN sacmaladigi AN KAFANIZA BI SORU ISARETI GETIRIN
niye neden sacmaliyo diye INCELEYIN SEVGILINIZIN ustune ustune gididen sorularla baktiniz tartismaya kalkisiyo yani yetti artik gibisine ozaman HAZIR OLUN bu isin icinde bi is var bilin SONUN AKADAR USTELEYEN SONUNA KADAR EMIN OLUN cnku suphe duydugunuz an bosuna suphe duymiyorsunuz bisye varda suphe duyuyorsunuz, eger suphe olmasa bu sorularda gelmezdi aklimiza ondan emin olana kadar ama baktiniz gercekten olmyo

SAKIN ONSUZ YAPAMAM EDEMEM SOYLEMEYIN CUNKU SIZI ALDATAN KISIYI NASIL SEVERSINIZ ONUN
IYI YAPTIGI SEYLERE DEGIL KOTU TARAFLARINA BIDE BAKIN INANIN OZAMAN ODA SIZIN BUYUK BIR NEFRETINIZ OLUR

Misafir 19 Ekim 2009 23:43

bakın arkadaslar bu size evli bi erkegin tavsiyasidir.esleriniz sizlere allahın emanetleridir.allahtan verilen emanetleri iyi kollayamazsanız ahirette azabı cok agırdır.unutmayalımki annelerinde birer bayandırlar.kadın bir kaburga kemigine benzer dogrultursan kırılır.hadis-i şerif

HackerInside 23 Ekim 2009 21:12

Alıntı:

ChinaDoll adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 141666)

1- dini inançları zayıfsa,
2- aşırı siyasi görüşleri varsa,
3- daha önce boşanmamışsa,
4- üniversite eğitimi almışsa,
5- ailesinde boşanan varsa,
6- evlilik öncesi aktif bir cinsel hayata sahipse,
7- seksle aşk ı birbirinden ayırtedebiliyorsa,
8- kendine güveni yoksa,
9-yaş otuzbeşse ve yolun yarısına gelmişse,
10-alkol ve uyuşturucu yüzünden zarar görmüşse,
11-bağımsızlığına düşkünse,
12-daha önce biriyle aynı evi paylaşmış ise,
13-genç yaşta evlenmiş ie,
14-7 yıldır evli ve bir çocuğu varsa,
15-şehirde yaşıyorsa,
16-partneriyle iletişimi kötü ise,
17-boşanma davasını kazanmış ise,
18-siz çalışmıyor iken o çalışıyor ise,
19-kazancı iyi ise,
20-gezmeyi seviyorsa,
21-çevresindekilerden çok kolay etkilenen bir kişi ise,
22-cinsel hayatta tatminsiz ise,
23-özgürlüğe tolerans tanıyorsa,
24-cinsiyet faktörü(erkekler aldatmaya daha meyilli)

Yazmışsın burda da:D

Atalante 30 Ekim 2009 16:12

Erkek yapısı itibariyle doyumsuz bir varlıktır,o yüzden aldatmamalarını beklememeliyiz...Kontrol pek onlarda değil.

Misafir 3 Kasım 2009 23:26

Aldatmayı ne sanıyor bu erkekler hayatta hiçbir kadın aldatılmayı haketmiyor o aldatan erkeklerde emin olsunlar kendilerini kandırıyorlar!!!!!

ahmet ertural 6 Kasım 2009 16:18

erkeklerin eşini aldatması bence eşini sevip veya sevmemesi değil. kedisini güçü görmesinden kanaklanıyor.erkeklerin çoğu kadınlar tarafından hoşlanması egosunu tatmin eder birde ilişki olunca kendisini bulunmaz hint kumaşı gibi görürü bende dahil olmak kaydıylan erkek için karşı cins sayısı arttıkca gençlik aşısı olduğunu düşünür.

Misafir 7 Kasım 2009 21:13

ERKEKLER FIRSATÇIII VARLIKLARDIR HANGİİ DALA KONSAM DİYE BAKARLAR BİRDE KADINLARDA SUÇÇÇ BULURLAR NURDAN YARATILAN KADINLARI SUÇLAMAK ZATEN NE KADAR ACİZZ OLDUĞUNUZU KANITLARRR SİZİN GİBİ ERKEKLERE HİZMET EDEN KADINLARIN KULU OLMANIZ GEREKİR Kİ SİZDE O YÜREK NERDEEE!!! HERKES BU DÜNYADA YASADIĞII OLAYLARIN HESABINI VERİCEK ER YADA GEÇÇ SİMDİDEN ALLAH KURTARSINN DEMİYORUMM SİZEEE!!! HERKES KENDİNDEN BİLİRRRR...

Misafir 5 Aralık 2009 04:23

kardeşim peki bu aldatan erkekler kimle aldatıyor bayanla değilmi ya siz erkekler bukadar aşalanmayın bukadar küçülmeyin. insanlığınızı bukadar kaybetmeyin

erd_drknght 17 Aralık 2009 03:19

iç güdüsel de olabilir :D doğada da erkek bütün dişilere gider dişi ise güçlü erkeği seçer erkek üreme duygusunun verdiği içgüdü ile sürekli dişi yakalama peşindedir...

king nothing 17 Aralık 2009 07:27

Ic gudusel yada degıl kımılerı zevk hovardalık ve macera olsun dıye aldatır kımılerı bılmem ne ama bazı aldatma sebeplerı varkı kusura kalmasın bayanlar burda sucu erkeklere atmakla bıtmıyor ıs bayanında ılgısızlıklerı ve soguklugu buna neden olabılıyor.....ama en buyuk nedenlerden bırı cok kultur ve uygarlasmanın getırdıgı rahatlık varkı konfor ıcınde yasayan beyler o luks yasam ıcınde kendını dallas dızısındekı ceyar gıbı hıssedıyorlar ne burası dallas nede o kadar konforlu yasam suren turk erkegı cok...her sey ıkı ınsanın arasında kurulan ıletısımden kaynaklanıyor bır yerde kopukluk varsa ordan elbette catlak bır ses cıkar burda cınsıyetlerı suclamaktansa bence catlagın nerden geldıgını bulup onarabılınırse onarılır yoksa mahkeme yolu acık olmak uzere bır celsede bosanılabılır.yada vs vs..

Saat: 19:31
Sayfa 4 / 5

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık