![]() |
arkadaşlar yükledim bende de çalışmıyo msn 8.5 ve plusda yüklü.vista yada xp olmasıyla alakalı olabilrmi? sizce eksik başka ne olabilir? |
pplus ta yüklü herşey yüklü açılmıyoo :S |
ya kardesım bnde plus da war ama bısı olduqu yıne yoqq altta cıkıo sımge ama herkesle konusuom kapıolar bısı olduqu yoq kıne :( |
Bu program bende birkaç gündür çalışmıyor. |
kim bana konusma penceresi acmis |
ya bu süper bişiiiiii :D |
TeşKKRlEEE |
bende plus var ama yinede olmuo |
Alıntı:
Alıntı:
|
ya program yüklü sag alt köşede işareti de çıkıyo ama bana uyarı falan vermiyooo:^)*-) |
olmuyo ya simgeçıkıyo ama haber vermiyo :S |
saol ama olmuyor |
nasıl olmuyor mükemmel ben kullanıyorum bu konu acıldıgından beri kullanıyorum mükemmel |
acayip bişi aa |
nadır soluyo uyarıyı dıscovery daa ıı ama oda seslı xD |
Ben ilk kurduğumda güzelce çalıştı ama pc yi 2. açışımda hiç birşekilde çalışmadığını farkettim.Ne yapmam lazım acaba? |
msn de pencere açanı görme selam. msn de pencere açanı görme çoğu kişinin ortak isteği. messenger discovery hiçbir versiyonda tam olarak çalışmıyor bunu biliyoruz. stuff plug ise live da işlevsiz. ama birkaç işlemle %100 verim almak mümkün! hem de yanılma payı sıfır! ben 4 senedir aynı yöntemi kullanıyorum. Çok basit ve uygulaması çok kolay. öğrenmek ve ayrıntılı bilgi istiyenler bana mail atabilirler. |
ben bunu nerden indireceğim ?ilk sayfadaki linki göremedim |
QuienCierrayAbre böyle bir dosya geldi ama nasıl kulklanacağımı bilmiyorum bişe anlamadım lütfen yardım ediin?? |
SAOL KARDES OLUYOR SANIRSAM |
Alıntı:
|
ya bu programi nerde yukluye bilirim??? |
Programı kurduğunuzda(ki bikaç sn sürüyor)masaüstünde sarı bir konuşma boloncuğu şeklinde beliriyor.Bu baloncuğu tıkladığınızda en alttaki hani ses ayarı ağ bağlantılarını yer aldığı ekranın sağ köşesinde aynı baloncuk beliriyor ve program aktifleşmiş oluyor.Malesef bu programcık laptoplarda hiç bir işe yaramıyor bunu bilin. |
program çalışıyo diyen arkadaşlar acaba siz hangi sürümü kullanıyorsunuz.ben 8.5 kullanıyorum ve malesef olmuyor |
paylasım için tskler yeni bakıcam... |
Ben Denedim Çalıstı # Msn Plus Kullanmıyorum |
kaynak kod var mı? |
paylşım için teşekküler |
Teşekkürler paylaşım için,güzel program deneyelim bakalım çalışıyomu:) |
deneyelim bakalım ama sanırım discovery dede aynı muhabbet vardı :) tam bılmıyorum yanlıs varsa duzeltın !.. |
WLM 9 + Plus'la Birlikte Olunca Çalışmıyo Sanirim.Ben Denedim Olmadi :S |
yha bise sorcam bedawa mi bu proqram??? |
Alıntı:
|
tam olarak aradığım program buydu. yapan arkadaşlara tşk.ederim. |
PROGRAM NERDEN YÜKLENİO YA:p |
asırı tsk edermm!cok ısıme yaradıı |
arkadaşlar ben linki bulamadım yardımcı olurmusunuz |
paylasım ıcın tskler |
peki offline olanları görebileceğimiz bi program var mı? discovery saçma geliyo onun dışında |
PayLasım içiN SaoL Çalışıo :) |
tesekkur dostum. ama sifre soruyor...! |
Alıntı:
Rarlı dosya için herhangi bir şifre yok... Eklenmiş Dosyaları indirmek için üye olmalısınız. |
sanırım artık böyle programlar çalışmıyor |
kardeş bende bu proğram şeklimde setup falan gibi bişey yok.bunu biyeremi atmamaız gerekiyor?kurulcak şekilde değil.birlikde aç çıkıyor. |
nası yukleniyoki yaaaa bi turlu yukleye medim siz nasıl yuklediniz bana da soleyin de bende yukliyim bari hadi yaaaaaa |
degerli hellboy . bu programı daha önce kullanmıştım . lakin şu an msn portable 8.1 kullanıyorum güncellemelerden nefret ediyorum. şimdi çalışmamasının sebebi ne olabilir sizce ..?? |
ben kulandim bile bu programi, simdi yukledim artik olmuyo, msn windows live messanger var iste, yeni surumlerden sanirim |
trojan var dosyanın içinde |
arkadaşlar yükledim iptal etmek istyorum nasil yapcam |
sağolasın kardeşim eyw |
| Saat: 11:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık