![]() |
İkiside birbirini tamamlayan seyler ama insanın gönlü rahat ve huzurlu olmayınca paranın da bi manası kalmıyor,:bilmem: AŞK bence;) |
Yaa fikrimi değiştirdim para lazım! Ama kendinin olacak, başkasından beklemeyeceksin.Baban bile bir yere kadar çeker seni.Kimseden kimseye fayda yok. |
Hem aşkı olan hem paralı biri varda ah ah zaman herşeyin ilacı :cici: tıpış tıpış gelecek birgün az kaldı;) |
Paralı Aşk:D:D Hem materyalist hem realist hem de romantik biri olarak ne para ne aşk bence ikiside gerekli:D:D:D |
AŞKI BOŞ VER . PARANIN OLDĞU YERDE AŞKTA VAR SEVGİDE VAR SAYGIDA VAR. |
para tabikide.insan basen haketmeyen insanları sewiyor aşık oluyor.;) |
ne ask nede para bırakın fanı dunya hayatı bırde sorgulamayı dene |
ŞU FANİ DÜNYA AŞK VE PARASIZ ÇEKİLMEZ YANİ HEM AŞK VE HEMDE PARA :P:p:p:p |
aşktan çok hançer yedim artık para :D |
bence herzaman aşk ve mutluluk ama bana sorarsanaız -----.......-------(para) kızlar mesajları bekliyom |
ŞUNU ÖĞRENDİM PARA OLMADAN AŞK OLMUO |
ikisi de gereksiz |
Ask diye bisey yoktur,para ise hayatimizin en buyuk gercegi o yuzden ikisi arasinda boyle bir tercih soz konusu olamaz bence. Kazanan bastan belli... |
ne para nede ask bana bıraz huzur verın yeter sonucta ask olur belkı, zengın olamıyacagım kesın bır kavram o zaman daha mantıklı bır sey aramak gerek ben mordora hukum dagına cıkmak frodo ıle beraber yuzugu tasımak ıstıyorum:D:D |
arada kldım:(...asksız ypammki :(...parasız hiç yapamm..:D |
Aşkın olması içinde bir nevi Paraya ihtiyaç vardır. Aslında ikisi bir bütündür. Biri eksik olursa diğerini yitirir.. Yoksa Ferhat dağları para içinmi delmiş ? Mecnun para içinmi kendini çöllere atmış ? Kamber para içinmi aklını yitirmiş ? ( AŞK hiç bir madidiyatla ölçülemiyecek değerli bir hazinedir. ) ( Paran olmasa bile Aşık olabilirsin. Ama parasızken çoğu kez yalnız kalırsın ) |
İkiside :) |
ne ask nede para benım cakıl taslarım var cunku |
aşkım desem yalan olur ..... para |
paralı aşk:P |
iki çıplak bir hamama yakışır... |
Bence para daha önemli çünkü para olmazsa aşk olmazz..Ama tabiii bu aşkı yürütebilenlerde varr |
Don'T Love , Yes Money ;) |
bence aşk daha önemli para her zaman en son plandadır |
Hem aşk hem para:P |
bnce aşk önemli sewgi olunca para'nın anlamı kalmıo:) |
Para:drool: |
ortada bişey :D |
Alıntı:
Artık AŞK:inlove: |
ben fikrimi değiştiriyorum para :D |
Bence para,hayatın olmazsa olmazlarındandır..cunku askı yasamak ıcın bıle gecınmek zorundayız......:$ |
Para ... |
Bu ikisinin karşılaştırılması bence biraz yanlış tamamen farklı şeyler.Gerçek aşk varsa her durumda yaşanır zengin veya fakir fark etmez. |
Hayat şartları o kadar zorki bu devirde.Napolyonunda dediği gibi PARA PARA PARA |
youma o kadar açık bir konu ki ikisi de olmazsa olmazlardan bence para ile saadet oluyormuş bu devirde ... |
para |
Tabiki para... |
kesinlikle aşkk aşk istiyorum aşk :D |
%60 aşk %40 para :) |
Ikiside Gerekiyor... Ama Ask'siz para bulmak zor olur...(bence) |
Bnce aşk.Çünkü "İSTEDİĞİN KADAR PARAN OLSUN AMA ONU BERABER HARCAYACAĞIN BİR SEVGİLİN OLMADIKÇA NEYE YARAR..." |
Para =D |
HİÇBİRİ.. |
Tabiikide para :D Paran varsa aşk'ta olur. paran yoksa aşk maşk yalan olur.. Her kız/erkek senin kalbine kişiliğine aşık olmaz. Kimisini sen gerçekten seversin ama o senin cüzdanını daha çok sever. Seninde kendini kandırıp mutlu edebilmek için paraya ihtiyacın vardır.. |
UZAKK BENDEN AŞK UZAK ARTIK.. |
Bence Para.Para olmazsa o aşkı besliyemezsin:drool: |
Her zaman aşk aşk aşk..! ParayLa mutLu oLursun. Doqru ama;aşık oLduuun kısının yanında oLması paranın verdıqı mutLuLuqun 1000 katını verır:) |
cagresız arkadaslar ya bana bı akıl verın bırıyle cıkıyorum uzun suredır o cok zengın bı de bır aydır bırını tanıdım onada asıgım delı gıbı ne yapıcam ben ya ne yapmalıyımmmmm......... |
Alıntı:
Ne yapıcağını biliyosunda işine gelmiyo para tatlı tabii... :^) |
Alıntı:
Anlamadım ben *-) Biriyle çıkarken aynı zamanda bi başkasına aşık oluyosun:S Aşık olduğun kişiyi 1 aydır tanırken çıktığınla uzun süredir birliktesin :^) Yani bi nevi pratikte olmasa da teoride aldatıyosun zengin(!) sevgilini. Bu kötü bişey. Birincisi Aşk öyle ucuz değil kafan karışmaz aşıksan. Sen ne yardan geçerim ne serden diyosun. Ama yakın zamanda ikisinden de olursun bu kafayla;) Lütfen Aşk'ı bu kadar basitleştirme. |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık