MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

tafulu 22 Eylül 2007 00:50

! Cannot execute "C:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.841\MDL_1.3.0322.exe"

dosyayı zip.ten çıkaramıyorum yada çalıştıramıyorum????(virüs programı kapalı). daha önce çalışıyordu bir ara programı kaldırdım tekrardan yükleyemedim hata veriyor. anlattığınız şekilde bütün discovery dosyalarını temizledim hepsini denedim.

aykut70 22 Eylül 2007 18:58

sağolasın @NeutralizeR emeğine sağlık

Alıntı:

tafulu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 716383)
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.841\MDL_1.3.0322.exe"

dosyayı zip.ten çıkaramıyorum yada çalıştıramıyorum????(virüs programı kapalı). daha önce çalışıyordu bir ara programı kaldırdım tekrardan yükleyemedim hata veriyor. anlattığınız şekilde bütün discovery dosyalarını temizledim hepsini denedim.

yoksay butonuna tıklayıp yüklemeye devam edin denenmiştir :D

rechate 23 Eylül 2007 12:58

Alıntı:

baa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 658287)
msn discovery i indiriyorum
bilgisayarımda XP Prof. ve msn live yüklü
ancak indirdiğim (sayfanızdan ya da sayfasından) discovery dosyasını çalıştırdığım anda

"windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi. Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir"

uyarısı çıkıyor.

VE BU BENİ DELİRTİYOR

ne yapmalıyım
ya da kime sormalıyım

arkadaşlar biliyorum önceden cevaplandırıldı

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 669223)
discovery güvenli yazılım olarak belirtmeniz gerekmektedir.
ayarlar/güvenlik merkezi/güvenlik duvarı işlevinde discovery tanıtınız.

bu şekilde ancak; güvenlik duvarı kısmında özel durumlara discovery nin exe dosyasını mı eklememiz lazım? lakin ben ekledim hala aynı hatayı veriyor

yardımcı olabilir misiniz?

gilendi 24 Eylül 2007 19:53

nasıl ındırılecek bır turlu bulamıyorum
bu işi biraz kolaya cekesenız dıyorum
birde msn discovry hatası tam duzeltımı cunku cok hata veriyor da
ve 8.5 için indirmeyide henüz basarabılmıs degilim bulursam nasıl ındırecegımı sorunnunm kalmayacak
yardım edecegınızı bıldıgım ıcın simdiden tesekür ederim

ahmed 24 Eylül 2007 21:50

Alıntı:

gilendi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 722360)
nasıl ındırılecek bır turlu bulamıyorum
bu işi biraz kolaya cekesenız dıyorum
birde msn discovry hatası tam duzeltımı cunku cok hata veriyor da
ve 8.5 için indirmeyide henüz basarabılmıs degilim bulursam nasıl ındırecegımı sorunnunm kalmayacak
yardım edecegınızı bıldıgım ıcın simdiden tesekür ederim

Windows.Live.Messenger.8.5.1288.816.TR.by.MsXLabs.zip

MDL_1.3.0322.zip

omerak34 25 Eylül 2007 14:00

Alıntı:

rechate adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 718820)
arkadaşlar biliyorum önceden cevaplandırıldı

bu şekilde ancak; güvenlik duvarı kısmında özel durumlara discovery nin exe dosyasını mı eklememiz lazım? lakin ben ekledim hala aynı hatayı veriyor

yardımcı olabilir misiniz?

aynı hata bendede var. tüm viriüs programları kapalı güvenlik duvarına kayıtlı yinede aynı hata. önceki sürümler hata vermeden çalışıyor.. lütfen yardımm..

mavikaranlık35 25 Eylül 2007 17:26

merhaba arkadaşlar msndiscovery dowland linkini bulamadım yada göremedim yardımcı olurmusunuz???

hellboy726 25 Eylül 2007 23:06

Alıntı:

mavikaranlık35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 725217)
merhaba arkadaşlar msndiscovery dowland linkini bulamadım yada göremedim yardımcı olurmusunuz???

https://www.msxlabs.org/forum/

nazofever 29 Eylül 2007 14:06

slmm arkadaslar discoveryyi yüklemedim fakat beni silenleri liste halinde görmek istiyorum.daha önceki sürümde rahatlıkla bulabilmiştim bu özelliği şimdi aradım taradım bulamadım.gerekli ayarlarıda yaptım.nerden nası ulaşılıo bu menüye bilgilendirebilicek varsa tşk şimdiden.bi de sayfa açtı kapattı ayarlarınıda bulamadım bunuda açıklıyabilirse arkadaslarım müteşekkir olucam.

afr 30 Eylül 2007 12:54

bnmkı xp ama arkadaslar dıscovry ı yukledım sımgesı yok ortalıkta yane ustune tıklayıp da msn adresımı sıfremı yazacaım yere gelmıyor naslı yapcam neren acılıyor bu anlamadım yadımcı olursanız sewnrm

Saat: 14:03

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık