![]() |
! Cannot execute "C:\DOCUME~1\xp\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.841\MDL_1.3.0322.exe" dosyayı zip.ten çıkaramıyorum yada çalıştıramıyorum????(virüs programı kapalı). daha önce çalışıyordu bir ara programı kaldırdım tekrardan yükleyemedim hata veriyor. anlattığınız şekilde bütün discovery dosyalarını temizledim hepsini denedim. |
sağolasın @NeutralizeR emeğine sağlık Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
yardımcı olabilir misiniz? |
nasıl ındırılecek bır turlu bulamıyorum bu işi biraz kolaya cekesenız dıyorum birde msn discovry hatası tam duzeltımı cunku cok hata veriyor da ve 8.5 için indirmeyide henüz basarabılmıs degilim bulursam nasıl ındırecegımı sorunnunm kalmayacak yardım edecegınızı bıldıgım ıcın simdiden tesekür ederim |
Alıntı:
Windows.Live.Messenger.8.5.1288.816.TR.by.MsXLabs.zip MDL_1.3.0322.zip |
Alıntı:
aynı hata bendede var. tüm viriüs programları kapalı güvenlik duvarına kayıtlı yinede aynı hata. önceki sürümler hata vermeden çalışıyor.. lütfen yardımm.. |
merhaba arkadaşlar msndiscovery dowland linkini bulamadım yada göremedim yardımcı olurmusunuz??? |
Alıntı:
|
slmm arkadaslar discoveryyi yüklemedim fakat beni silenleri liste halinde görmek istiyorum.daha önceki sürümde rahatlıkla bulabilmiştim bu özelliği şimdi aradım taradım bulamadım.gerekli ayarlarıda yaptım.nerden nası ulaşılıo bu menüye bilgilendirebilicek varsa tşk şimdiden.bi de sayfa açtı kapattı ayarlarınıda bulamadım bunuda açıklıyabilirse arkadaslarım müteşekkir olucam. |
bnmkı xp ama arkadaslar dıscovry ı yukledım sımgesı yok ortalıkta yane ustune tıklayıp da msn adresımı sıfremı yazacaım yere gelmıyor naslı yapcam neren acılıyor bu anlamadım yadımcı olursanız sewnrm |
| Saat: 14:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık