![]() |
Alıntı:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416 Plus! seslerini bu programla düzenleyebilirsiniz: Messenger Plus! Sound Library Fixer (3.00.0021) |
Düne kadar sizin verdiğiniz eklentiyle msn 8.1 ile giriş yapabiliyordum ama bu sabah yeni sürümü yüklemem gerektiği yazıyor. Yardımcı olur musunuz? |
Ben msn wml 9.0 kullanıyorum yine bi sonraki sürüm için güncelleme istiyor acaba bunun içinde exe düzenlermisiniz?Sorunlar bitmiyor bu msn de :@ |
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 sürümünü düne kadar sorunsuzca kullanıyordum. fakat dünden beri güncelleme ekranı çıkıyor. hesap açılmıyor maalesef. yeni sürümü de hiç sevmiyorum msnin.. bi çözüm yolu var mı acaba? neden güncelleme istemeye başladı? bilgilendirebilirseniz sevinirim... |
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download Bu konuda güncel msnmsgr.exe dosyaları mevcut. Onları kullanarak eski sürümlerde oturum açabilirsiniz. |
Mrb iyi calışmalar internet cafe işletiyorum 3 adet msn sürümü yüklü pc lerde bugün hepsi birden yeni sürüm uyarısı veriyor 7,5 ve 8,5 ve 9 uyumluluğunu w2000 yaptığımda uyarı vermiyor 7,5 ve 8,5 normal ama benim için 9 da önemli pclerde W7 yüklü uyumlu olması için msn 9 uyumluluk vista da onu nasıl yapabilriz. bi düzeltme varmı acaba sürüm 2009 yapı 14.0.8089.726 |
Alıntı:
Windows Live Messenger 14.0.8117.416 |
fakat biraz araştırdım biraz proglemli sürüm olduğundan bahsetmissiniz herhangi bir sıkıntı cekermiyiz |
Alıntı:
|
ya benim sorunum dediklerinizi yaptım açılır açılmaz kapanıyor msn lütfen yardım edin |
| Saat: 10:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık