![]() |
sen sen sen Sensiz geçen gecelerde ağladım karanlıga Sensiz olmayacağını bir kez daha anladim o karanlık ve sensiz akşamlarda ne yazıkki artik sen yoksun ... seni tekrar tanimak seni tekrar yaşamka senle tekrar olmak istiyorum ne yazıkki artik sen yoksun ... senin yokluğunu ben ettim sensiz olmayi ben istedim seni seviyorum diyemedim ne yazıkki seni ben yok ettim ... sana bir kez daha beni sev diyemedim seni seviyorumu haykirken kalbimde gruruma yenik düstüm kalbimde ne yazikki seni ben kaybettim ... |
Adı Yok Gecenin içine süzülüyor gözyaşlarım Canımı acıtıyor bu mecburi susuşlar Duymak istediğim bir tek söz Cevap veremeyecek olsam bile Ben bile anlayamıyorum artık kendimi Tükeniyorum yavaş yavaş En derinlerimde duyuyorum acıyı Gecenin içine süzülüyor göz yaşlarım Efkarlı bir şarkıya eşlik ediyorlar... Beklemek anlatılamacak kadar zor Hele hiç işitilmeyecekse beklenenler Yıldızlar gökyüzünden nasıl kayarsa Umutlarım kayıyor birer birer Nasıl imkansız onları tutmak... Utancım oluyor her elimi uzatışım... BurDaYım :( |
HAYALSİN ŞİMDİ Gerçekte yoksun sen Her gün bir hayale aşık oluyorum Her gün bir hayali terk ediyorum Yaşanmışlıklar yok yalnızca yaşanabilirlikler var Zaman zaman onlar bile acıtıyor kalbimi Hayalden çıksam... Bu defa bir oyun oynayacak kalbim Ya dinecek ızdırabı huzur bulacak Ya da gün görmemiş biçare Esaretten kurtulunca çıldırıp intihar edecek... Bu oyunlarda hep kaybetsem de Senin için değecek bu defa Sen hayalden çıkıp gerçek ol diye değecek Zamanı geldiğinde... Her gün yeniden aşık olacağım sana Biriktireceğim yaşanmışlıkları tek tek Diğer bir ihtimal de Oyun bitecek ve perde kapanacak ... Yazan : BurDaYım ;) |
_yalnızlığımda yazdıklarım_ - I - Bende mi sabırsızlıkla bekleyecektim çalışmadığın o PAZAR ları tüm işleri bitirip sana koşarken ben NEREYE GİDİYORSUN?? diye sormasa annem - II - ben kalbimin yerinden fırlicakmış gibi atmasını özledim sabahları erken kalkmayı seni düşünerek aynalara sana bakar gibi bakmayı acıkmamayı özledim ve sensizlkte öğrendm gizli gzli ağlamayı aslında sevdanında bi adının yalnızlık olduğunu ve hiçbişeyn yokluğunu doldurmadığını zamana düşmanım şimdi istanbulun caddelerinede kırgınım seni beklerken anladımki giden gelmiyor ve hiçbişe eskisi gibi olmuyor.. - III- ben seni sevdiğim zaman ağaçlar tekrar yeşeriyor elinden tutuorum küçük bi çocuğun cadde boyu yürüoruz beraber tek seni sevdiğim zaman eve yaklaştığımda yaşlı teyze kapıda birikmiş kirayı hatırlatıyor gülümsemeyle geçiştiriyorum ama nerden bilsin seni sevdiğimi umrumda değil cebmde 5 kuruşun olmadığı kimene sevdiğim varken odama geçiorum usulca sevdiğimi kimse bilmemeli annem gözlermden anladı mı yoksa? o bayramda aldığın çercevede resmn bana bakıo ve yne haykırıorum 4 duvara seviorum seviorum... - IV - yine gözlerimi kıstım ellerimin titremesini farkettirmemeliyim sana ağladığımı da öyle.. unutulmayı kabullendim ama gözlerime eskisi gibi bakmayışını değil hayatında küçücükte olsa bi boşluk kalmadımı ben gittiğimde evetse cevabın ben boşa sevmişim boşa ağlamışım boşa terletmişim ellerimi ellerinde kalbimde boşa sana yer ayırmışım şimdi biraz olsun dinle beni ben bi da sevemicem belki bi da bakamıcam kimsenin gözlerine diyemicem seviyorum diye peki sen nası sevdin be vefasız nası kabullendi o sözde seven yüreğin benden başkasını nası tuttu başka elleri hiçmi düşünmedin hiçmi sevmedin belki pişman olsanda farketmez artık zaman geçti zamanımız da öyle... ...sezgül.. -------------------------------------------------------------------------------- KuSuRsUz Bi aŞkTı BeNiM SaNa BüYüTTüğüM SeN Ne YaŞadıN BiLmİyORuM... |
ANLIYORMUSUN? <<Seni Yazıyorum>> |
valla bu pek iyi olmadı ama idare edin artık son bir kez baksam o ateş parçası gözlerine yansa gözlerim gözlerinde tutabilsem avuçlarını, avuçlarımda erisem kaybolsam ellerinde bilsem de sana tutsak bu kalbim yanacak bu beden çürüyüp toprak olacak yine de isterim o ateş gözlerinde kaybolmak soğuk gecelerde içimi ısıtır o gülüşün yalnızlığıma dermandır hayalin her ne kadar bana uzak olsanda sen taa içimde, içimden de ötedesin biliyorum görmeyecek bu gözler seni tutamam o pamuk ellerini saramam seni, okşayamam sırma saçını çünki sen uzak diyarlarda başka hayallerdesin ben ise bir tanem yine o bıraktığın, sokak lambası altındayım yazan,çizen,karalayan=BLacK_Hawk not:tüm haklarını sakladım aramayın bulamazsınız:D |
vur yüreğimi girdabına sonsuzluğun ben sende esir olmuşum gittin ya sen açmadan kapılarını yüreğinin gittin ya sen el süremeden şiirlerim saçlarına anladım ki ben senle ben olmuşum izin vermesen de sen ben sana vurulmuşum. |
BİR YALAN Bir yalan günaydın der, Bir yalan iyi geceler. Bir yalan peşimde gölge, O beni hala seviyor diye. Ayrılalı zaman geçmemiş sanki, Vefa mı, sevda mı, kalbimde hangisi. Bir suçluymuşum gibi, Aşk, mahkûm etti beni. Taşıdım yıllara, giden sevgiliyi... nejat erol |
UZUN ZAMANDIR İLK KEZ BİR BEYAZ GELİNCİK GÖRDÜM BUGÜN ANLADIM Kİ YİNE GELMİŞ O AYRILDIĞIMIZ GÜN NEDE ÇOK SEVERDİN O BEYAZ GELİNCİĞİ SEN DE ONUN GİBİ OLMAK İSTERDİN DÜGÜNÜNDE BİLİYORMUSUN AYNI O BEYAZ GELİNCİK GİBİYDİN BEMBEYAZ GELİNLİK İÇİNDE GÖRSEYDİ SENİ KISKANIRDI O GELİNCİK AÇMAZDI BİR DAHA BEN GÖRDÜM SENİ AMA KISKANAMADIM UTANDIM AĞLAYAMADIM YANINDA VARDI BİR BAŞKASI O’NUN KOLLARINDA ÇIKTIN VE KANATTIN YÜREĞİMDE Kİ O YARAYI SEN AÇMIŞTIN O YARAYI KALBİME BEYAZ GELİNCİKLER AÇARKEN İHANETİNİN GÖLGESİ DÜŞMÜŞTÜ BEYAZ GELİNCİĞİN ÜSTÜNE O BEYAZLAR DÖNMÜŞTÜ KIZILA BENİM İSE YÜREĞİM GELİNCİK GİBİ NAZİK VE KIRILGANDIN HAFİF BİR ESİNTİDE BİLE BOYNUNU BÜKERDİN KORKARDIM KIRILIRSIN DİYE AMA ŞİMDİ YÜREĞİMDE FIRTINALAR İÇİMDE BİR VOLKAN KAYNAR KABUK BAĞLAMAZ YARALARIM KANAR BEYAZ GELİNLİĞİ GİYDİĞİN GÜNDEN SONRA ARTIK SEVMİYORUM BEYAZ GELİNCİĞİ SEVMİYORUM BEYAZI GİDERKEN GÖTÜRDÜN BEYAZIMI IŞIĞIMI ŞİMDİ BEN KARANLIKLARDA YAŞIYORUM BEYAZ GELİNLİĞİ GİYDİĞİN GÜNDEN SONRA not:tüm haklarını sakladım aramayın bulamazsınız:D |
Bitsin Artık Bu Son Olsun Bitsin artık bu son olsun İsyanı oluyorsun gecelerimin Kabusu oluyorsun rüyalarımın Gündüzlerim geceye çalıyor Yaşamak haram oluyor Bitsin artık bu son olsun Sokakların hepsi mi çıkmaz Yolu yokmu kurtulmanın Tarifsiz bir acı bu bana yaşattığın Dilim susar gözlerim konuşur şimdi Akan kanlı yaş ile çektiğim... BurDaYım :cry: |
| Saat: 17:54 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık