![]() |
Alıntı:
Bu yazıyı Görünce gerçekten 3 sene öncesi aklıma geldi askerden yeni geldim bir ay oldu msxlabs.com << yaza yaza bir hal oldum en son org morg yazarken birden açılınca yüzümdeki sevinci görmenizi isterdim.ben thik kadar içine düşmemiş olsamda ta o zamandan beri siteye giriyorum askerlik dönemim hariç tabi...Velasıl burda olmak gerçekten güzel Saygılarımla...Chatlaq_CeZa(yn) |
selamlar ben internett işletiyorum messenger sorunu çıktığı gün internett komşum beni çağırdı ve bana bu forumu gösterdi ona ve sizlere teşekkür ediyorum messengeri sizin sayenizde çözdüm |
Selamlar... Öncelikle hayatımda bu kadar iğrenç bir tasarım görmediğimi belirtmek isterim, google'den rastladığım ve girdiğim sitenize bir daha uğramayacağımdan emin olabilirsiniz. Nedeni ise 148 KB lik bir dosyayı bulasıya kadar yarım saat link aradım, oradan oraya koş, şuraya git, sayfanın açılmasını bekle, açılan sayfada bi dünya reklam linki arasından indirme linkini ara falan filan, birde ayrıca mailime bir daha mail atmazsanız sevinirim, gerçi ben spam olarak işaretledim ama nolur nolmaz, önerim ise cicili bicili çiçekli böcekli zor açılan, göz yoran, renkleri birbirine zıt, aradığımız şeyi kolayca bulabileceğimiz, kategorilere ayrılmış, kullanıcı dostu bir site olsa daha iyi olur, umarım eleştirilerim sizin açınızdan yararlı olur... Sağlıcakla ;) |
Alıntı:
İlginiz için teşekkürler. |
slm bu kanal aleminin güzel insanları benim adım mikail aranıza katılmaktan dolayı çok memun oldum umarım burada sıkı bir dostluk kurarız sevgilerimle mikail |
Tesadüf buldum henüz yeteri kadar incelemedim ancak etkileyici dizaynı ve kolay ipuçları nedeniyle benden tam not aldı |
ya benmde çoğu üyennki gibi aslında google da msn ime özellik araken bu sitede buluverdm kendimi:)üye olmam gerekiomş oldum eeee sonrası koptu zaten.bilgisayrdaki çoğu vaktmde msxlabdaym teşekkrler msxlabs herşey için:smiley32: |
ben de googleden korkunç resim ararken buldum:D çok beğendim we de üye oldum harika bi site |
nette bos bos ne aradigini bilmeden dolasirken rastladim bu siteye, ilk gördügümde cekti ilgimi neden bilmiyorum ama daldim ve bir daha cikamadim umarim bogulmam(yüzmeyi pek becerememde) :)))) ayrica sunuda belirteyimki farkedilen ve karizmatik bir seyler var burada selamlar hoscakalin |
merhaba arkadaşlar forumunuz güzel bol paylaşımlar dilerim..saygılar.. |
| Saat: 06:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık