MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

kumral_cadı 23 Mayıs 2007 20:28

slm ben bu siteye ilk kez giriyorum tam olarak içerigini bilemiyorum ama zamanla ögrenirim nys hepinize hosbuldukkkkkkkk diyorum hoscakalın ve biraz bana yardım cı olun :D

batuhan78 23 Mayıs 2007 21:30

ben burayı tesadüf eseri google da buldum üye oldum sitenin temalarını çok beğendim heleki şu kadının sesi varya çok hoş.. bundan sonrada buraya sık sık takılıcamdan emin olabilirsiniz.....

SecretRose 25 Mayıs 2007 03:05

bir arkadas tavsiyesi üzerine bu site ile tanıştım çokta sevdim:)

rukiye23 25 Mayıs 2007 10:20

Bende google da birşeyler araştırıken tesadüfen girdim hoşuma gitti üye oldum.Bundan sonra her zaman girmeye çalışıcam

yzaltun 25 Mayıs 2007 12:29

Merhabalar , mesleğimle (laborant) ilgili google dan bilgi ararken bu siteyle karşılaştım, gayet ciddi ve bilgilenebileceğim bir site olduğunu düşündüm (ilk imajınız bu:)) ve üye oldum. Umarım gereği gibi faydalanabilirim. Teşekkürler

İnatcı_kız 25 Mayıs 2007 12:35

Ben buraya bi yakınım söyledi bende girdım ve cokta beyendim bu siteyi hazırlayan herkeze teşekkür ederim

MyFsTeR 25 Mayıs 2007 13:12

Google den bişi ararken rastladım ve Beğendim Forumu olsa Diğerleri olsa ortamda güzel dedim bir üye olalım

hakanturken108 26 Mayıs 2007 09:28

BEn HAkan Allah'ın Bir kuluyum Site Güzell Gİrdimmm Okdar

asigenc81 26 Mayıs 2007 10:40

bu siteyi sans eseri bı program ararken buldum ve bu site cok hosuma gitti ayrıca bu sıtede olmaktan mutluyum ve bu siteyı bırakacagımı ghiç sanmıyorum ayrıca herkese tesekkurler..........

bengisu___ 26 Mayıs 2007 11:42

merhabalar bende tesadüfen buldum diyebilirim. msn çoklu oturum arıyordum öle gördüm ve hoşuma gitti. çok hoş bir siteye benziyordu bende üye olim dedim.. ii çalışmalar

peaceful 26 Mayıs 2007 16:07

MSXLABS İLE BİR ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ İLE TANIŞMIŞ OLDUM .GÜZEL TASARLANMIŞ.KOLAY GELSİN

AcHiLLeS34 27 Mayıs 2007 13:43

merhaba bende geldim :)

Yazıcak bişi bulamadım k.bakmayın :D

RomeQ 28 Mayıs 2007 18:11

Abi Tek Kelimeyle Süper... Çok GüzeL Yani Uzun Süredir Üyeyüm Buraya Açıklamayı YEni YApıyorum Yani YEtkili Arkadaşlar Çok iLgiLi Ve Süper EtkinLer... Bence Herkese Tavsiye Edilecek Bir Forum Sitesi... Ben Bugünden Başlıyorum Tüm Arkadaşlarıma Üye oLmaları İçin MAil Atıcam BöyLe Bir Siteyi Herkesin Bilmeye Hakkı olduğuna İnanıyorum... Çok GüzeL Ve Güzellikler İnsanlar İçin Yaratılmıştır O Zaman Herkes Bilmeli Burayı... Eee Arkadaşlar Sizde Benim Gibi Düşünüyorsanız Neden HaLa Duruyorsunuz Sizde Bu GüzeLLiği Paylaşsanıza Eş Dost Kim Varsa... Bu Arada BöyLe Bir Paylaşım Sitesi Düşünüp Uygulamaya Koyan Bu Konuda Emeği Geçen Tüm Arkadaşlarıma Saygı Ve Sevgilerimi Sunuyorum. İyi Ki Varsınız. SaygıLarımLa (RoMeQ)

pc_seyit 28 Mayıs 2007 20:16

siteyi bana bi abi önermişdi ama ben o zaman ilgilen medim bu gün araştırma yaparken gördüm bakayım nasıl bir forum die abinin dedi kadar war gibi süperrrrr ama çok korktum ya :D bi kız gülüo benim kıllar diken diken oluo :P:D

huseyin21 29 Mayıs 2007 00:23

Nasıl tanıştımm..Nette gezinirken rastladım ve gece yarısıydı bazen garip sesler çıkıyodu ve ben ürkmüştüm bu ne diye :) ama şimdi gerçekten çok güzel bi site çok hoşşş...ben şahsen memnunum...:)

neouzay 29 Mayıs 2007 00:51

valla arkadaşlar google den buldum ama bu siteyi nasıl yaptınız helal olsun
çok şahane bi site umarım dahada geliştirirsiniz

musti43 29 Mayıs 2007 01:37

Arkadaslar bende bu siteyi üye oldugum bir forumda gördüm üye oldum hos vakit gecireceyimi umuyorum tüm üyelere selam ve saygilar,

fire_storm_60 29 Mayıs 2007 01:40

merhaba...
ben msxlabs la yeni tanıştım ben bu zamana kadar birçok site sayfalarına girdim ama bu kadar güzel bir paylaşım görmedim sık girmek isterim siteye ama işimden dolayı fırsat bulabildikçe girmeye çalışıyorum çünkü çok hoş bir paylaşım ve dostluk çerçevesi teşekkürler yüreğinize sağlık arkadaşlar....... ::))

ironik 29 Mayıs 2007 09:08

slm bende yeni üye oldum .ilk girişi gördüğümde biraz ürktüm vallahi .Ama çok güzel olmuş ellerinize sağlık :) :turkiye:

gdnyr 29 Mayıs 2007 10:18

Slm.Tamamen tesadüf eseri bulduğum bu forumun öncelikle fonuna bittim:bow: Umarım eğlenceli bir yerdir ki okuduğum bir kaç yorum öyle olduğunu gösteriyor:D Henüz birkaç dakikalık üyeyim alışmam zaman alabilir idare edin;) Önce aradığım şeyi bulayım dönerim yine:)

giz 29 Mayıs 2007 16:10

BEN GİZ...SÜREKLİ ZİYARET EDİYORUM AMA ÜYELİK İÇİN ANCAK FIRSAT BULBİLDİM.RESİM ARARKEN RASTLADIM..AMA BULMAK İSTEDİKLERİMDEN FAZLASINI BULDUM. VE ŞİMDİ VAZ GEÇEMİYORUM ..HASTAYIM SİZE YA:bow:
SEVGİLER...
HIM UNUTMADAN BU RESİMLER BENİ KIŞKIRTIYOR :naughty:

s_setenay 29 Mayıs 2007 17:06

Bu rayı bulmam bır rastlantı.msn uzantılı mail adresi almak icin .... arama motoruna girince karşıma cıktı.

Bende tesekkur ederim.

.. s_setenay..

l3eykoz 29 Mayıs 2007 17:14

ilk önce salemünaleyküm, bu siteyi rastgele buldum ama süpermiş hayran kaldım diyebilim hele arka plana:Dresim mühteşem site hayırlı olsun diyelim :turkiyem:

Raffine 29 Mayıs 2007 22:22

bi arkada$ tavsiye etti burayı , iyiki üye oLmu$um fırsat buLdukça girmeye çaLı$ıyorum

Te$ekkürLer herkese.....

gordu87 29 Mayıs 2007 23:29

google a forum yazarak buldum..:) ...iyiki üye olmuşum...

mahmut_salar 30 Mayıs 2007 13:22

slm bende mahmut

ragero77 30 Mayıs 2007 13:50

ya bu sıte manyk ya cok hosuma gıtmıstı zaten bole resımlerr google de korkunc resım yazdımm ve bu sıte cık mıstıı ogunden berı gırıyodum ama uye olmamıstımm yenıyımm cok delıce bıse manyka bıse anlatılmaz yasanır herkes gelsın herkese onerıyorumm kuranlardan sıteyı cok tesekur edrımm herkeze slmm bye

weycihin_sevgilisi 30 Mayıs 2007 14:12

ben bu siteyi 1 saat önce tanıdım ve 45 dk önce üye oldum :D

erkek arkadaşımın hangi sitelere üye olduğunu merak ettim ve araştırmaya başladım bi baktım bu siteyede üye biraz sitede takıldım forumları hoşuma gitti bende üye oldum yani daha çooookkkkk yeniyim

zeyna35 30 Mayıs 2007 16:29

merhaba siteyi eski izmir resimlerini ararken gördüm.ilgimi çekti ve üye olmaya karar verdim.kısaca şöyle diyeyim benim ruh halimi yansıtan bi hava sezdim.şu an ilk dakikalarım site içinde.umarım bundan sonra hep buralarda olacağım.görüşmek üzere:)

hektor484 30 Mayıs 2007 16:32

MERHABALAR...
BEN SİVASTAN AHMET.
ASLEN MERSİN'LİYİM.FAKAT ÜNİVERSİTEDE OLMAM SEBEBİYLE SİVASTAYIM.İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ OKUYORUM VE BU SİTEYİDE BU SAYEDE BULDUM.
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK BÖLÜMÜNDEN STEDİĞİM BİRKAÇ PROGRAMIN LİNKLERİNİ BULDUM VE GERÇEKTEN ÇOK HOŞUMA GİTTİ.
GÜZEL BİR SİTEYE BENZİYOR.
İYİ ARKADAŞLIKLAR VE PAYLAŞIMLAR KURMAMIZ DİLEĞİYLE.
HERKESE İYİ EĞLENCELER...

sessiz çığlık 30 Mayıs 2007 18:58

herkesciklere selam
bazı resimler ararken tesadüfen bu forumla karşılaştım dikkatimi fazlasıyla çekti üye oldum bakacaz artık ama güzel vakit geçireceğime eminim sizde yardımcı olursanız sevinirim
ismim ruya istanbulda oturuorum 18 yaşındayım
:D yarışmacı arkadaşlara başarılarrrrrrr:D

dreammaster 30 Mayıs 2007 20:54

MSN i hem iş amaçlı hem özel kullanan birisi olarak bi o msn i aç bi bunu derkene çoklu oturum açma yolları arakene msx çıktı google aramalarımda. o gunden beri de işim düştükçe buralardayım. bana gelince ben az1az kırık, deli dumrul bi yaşam stili olan. nerde akşam evde sabah bi insanım. yeterli olmadıysa beni bul açıklamalar yapayım.:) :D :^) (H) :-# :O :$

sehrazat 31 Mayıs 2007 03:46

selam coktandir forumunuzdayim ama arada kaybolurum diye paylasmak istemedim masallah cok kalabaliksiniz :D harika bir forum artik bende buradayim hepimize hayirli paylasimlar

BlueNighT 31 Mayıs 2007 03:57

hoş geldiniz sefalar getirdiniz :)

bulgaristan_li 31 Mayıs 2007 09:35

Merhaba arkadaşlar,
Bende formunuzu tesadüfen google'den buldum.Formunuz harika olmuş birlikte nice payalaşımlara :)

polaris 31 Mayıs 2007 10:59

İlk öncelikle merhaba herkese. Ben Polaris (Kutup Yıldızı manasında) . Msn discovery live'ı ararken karşıma çıktı. Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler.

b123 31 Mayıs 2007 17:21

bu siteyi google da değişiklik ararken buldum. ve çok ilgimi çekti.sitenin içeriği olsun görsel olarak estetiği olsun müthiş!! ve sonradan üye oldum işte :) fazla uzatmanın bi manası yok dimi ama? ;)

sevdiğim 31 Mayıs 2007 17:34

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Merhaba,
Ben bu işlerde acemiyim galiba. Google'da birşeyler ararken keşfettim bu siteyi. Önce anlayamadım "bu da ne" dedim kendi kendime. Sonra biraz inceleyince kesinlikle çok çarpıcı ve davetkar bir site olduğunu gördüm. Sonuçta işte buradayım. Çok hatalar yapacağımı en baştan söyleyeyim. Ama kendimden ümitliyim.
Hepinize tekrar merhaba ...

ASLAN CIMBOM 1 Haziran 2007 00:42

selam;böyle güzel ve düzenli-sistemli bir paylasim boardu olusturan tüm calisanlara saygilarimi sunuyorum.harika bir paylasim boardu gercekten.ben tip sekreteriyim,bati trakya(yunanistan) gümülcinenedenim,herkese selam ve sayilarimla...

we come one 1 Haziran 2007 01:48

Net'den msn ifade ararken buldum hoşuma gitti site üye oldum ))

kinyas 1 Haziran 2007 11:42

slm bende yeni üye oldum daha önce sitede misafir olarak bulunuyodum bugün üye oldum :D

shekerkız 1 Haziran 2007 13:58

gerçekten tesadüf oldu gibi bişe aslında msn messenger hakkında bilgi edinmek için girmiştim ve çok da sewindim girdiğime :D

DrAm3vLH 1 Haziran 2007 16:03

arkadaslar emin olun burdan ayrılamayacaksınız msxlabs ın tek kusuru kusursuzlugu

SeR_CaN 1 Haziran 2007 16:17

Ben Lüleburgaz dan Sercan.Google da bi albüm ararken buldum ve hemen üye oldum :D

__özLemmmmm 1 Haziran 2007 21:28

ödev ararken çıktı karşıma:)..ilk başlarda resim bölümüne baktım ve sonradan üye olmaya karar verdim..gerçekten çok güzel bir site:smiley32: ..Selam herkese...

fatih ozturk 2 Haziran 2007 00:26

muhtesem bı sıte tebrıkler ve basarıler

sheytani 2 Haziran 2007 14:01

Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım sitenizle ama gerçekten çok güsel ;)

WİLD 2 Haziran 2007 14:44

SİTENİZ ANLAMI İLGİMİ CEKTİ AYRICA FORUM SİTELERİNİ GEZERKEN BİR YERDETIKLAMA YAPTIM VE SİTENİN İÇERİĞİ ETKİLEDİ BENİ EMEĞİ GECENLERE TŞK LER

my stery 2 Haziran 2007 15:33

ben bu sıtenın acaıp yabancısıyımm yardımm edenn olurmuu kılımı kıpırdatamıorumm bı el atın muzık yapmakk istıorumm bı turlu beceremedım :D :^) *-)

karakiz_38 2 Haziran 2007 16:09

ben arkadasim yani isokolik yknin tavsiyesiyle burdayim iyiki tavsiye etmis çünkü çok güzel bir site süper süper süper:D

Saat: 20:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık