![]() |
Merhaba ben cagribeykantura ismi altinda internette degisik konular uzerinde calismalar yapan biriyim oncelikli konularim muzik-dini konular-photo-image Programlari hakkinda calismalar. sayfanizi ve calismalarinizi buyuk bir hayranlikla takip etmeye calisiyor ve cok begeniyorum buralarda emegi gecenlere vede uyelerinize katkilarindan dolayi tesekkur ederim sag olun,var olun saygilar sunarim.. |
kendi ülkesinin arabasını yapabilmesi hayalini kuran yalnız adam teşekkür eder. |
yazılanları okuduğumda , aynı benim başıma gelen tesadüfün çok olduğunu da gördüm , bende MNS hakkında bilgi ararken buldum siteyi , 2005 yılında kurulmuş sanırım , ortalama 4 yılın içinde , ama konu sayısı ve üye sayısı sanki gerekenden az gibi , yoksa yöneticiler çok fazla konu açmıyorlarmı artık .? neyse alexa da ki sıralama gayet güzel , başarılar dilerim . . . fakat sitede full konular paylaşımladığı için bazı kesimlere hitap etmiyor , buda eksi tarafı sitenin , sırf adsense nin istediği için full paylaşılmaması bence ilerlemeyi kısıtlar , adsense gözden çıkarılıp , full paylaşımlar yapılsa bir o kadarda ilerler ve büyür diye düşünüyorum , örnek ; frmtr.com onlarda full e geçtiler ve en büyük oldular , adsense leri yok ama adtech yada başka reklam gelirleri var ... |
burayada bakıcaz artık ;) |
s.a ben mmdmr sayesinde uye oldum umarım güsel olur:rose: |
S.a Merhaba Arkadaslar Ben Forumunuzu Bir Süredir akip Ediyorum.Flash Bölümü Hoşuma Gidiyor.Buqünde Üye Olmaya Karar Verdim.Aranıza Benide Kabul Ederseniz Ne Mutlu Bana:) |
Msxlabsı arkadaşım sayesinde öğrendim. Arasıra ziyaret ediyordum ve çok hoşuma gitti. Özellikle soru cevap bölümü. Sonunda üye oldum sanırım çok sevdim :) |
İsmi çok hoştu :) |
ADım Mustafa erzurum Doğumluym 19 yasındayım internet caFe işLEtiYOrm Form GüzEL yApımDa EmeĞi GEcn TÜm arKadASLaRn ELleRİne sAlıK BenDe burDa GüzEL dAKkaLar geÇiRİcEğİmdEn EmiNm FoRum ÇoK GüzEl uMarM aRaDım sEyleRİ bulaBilirmm Googlede aRama yaparken KEndiMi sİtenin OrtASındA bulDum BEnde KEndİmi ÜYe OlmaKtaN butARAfa ALaMADım HerŞEy HARiKA ELleRİnİze SAkLık c(: |
msxlabs'la tanışmamız bir arkadaşımın üye olmamı tavsiye etmesiyle oldu. bundan yaklaşık 3 yıl önce. fakat uzunca bir süre netten uzak kalınca üyeliğim iptal olmuştu yeni üye adımla şimdi yine msxlabs'dayım |
| Saat: 05:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık