![]() |
HAYKIR Yüreğinin sessiz çığlığını,haykırışını Bastırma,sakın susma ve susturma Git bağır yüzüne karşı, Git haykır onun gözleri önünde sevgini Ne korkuyorsun,ne duruyorsun Hadisene,,, Bir daha mı gelicen dünyaya Bir dahamı yaşayabileceksin o sevgiyi Hadi ne duruyorsun Koş git yanına,giderken gururunu alma yanına Haykır onu ne kadar çok sevdiğini, Taki kulakları sevginden sağır olana kadar Anlat,anlat,hiç durmadan Geçip karşısına adam gibi. Sakın utanma, İnsan sevgisinden utanırmı hiç be,hadi, Haykır,haykır,haykır, Sonra dur ve bak! Eğer aşk seni duymamışsa,görmemişse Derin bir nefes al,korkmadan yine Arkanı dön ve şarkı söylerek Neşe içinde uzaklaş oradan Hiç durmadan… (KüçükMelek) …..Son defa geliyorum yanına aşk Seni görecek olmanın düşüncesiyle Bütün bedenim titriyor. İşte son defa karşındayım,yanındayım aşk. Sen orda ben burada, Aramızda sadece bir duvar, Duvarın diğer tarafında olduğumu biliyormusun acaba.. Beni görsen ne yaparsın acaba.. Şaşırırmısın… Sana geldim desem,seni çok özledim,seni seviyorum desem, Benimle gel desem,gelirmisin acaba.. Tutup elinden seni götürsem…… Beş dakikadır kapının önünde, Düşünüyorum acabaları,acıyor yüreğim ya Olmazsa,ya gelmezse ya… ya… bitmiyor, Çal kapıyı ve yüzleş onunla yüreğim Yüzleş sevginle,aşkla, Tam kapıyı çalıcam ! Elim zilde, Birden içerden gülüşün geldi kulağıma, Öyle içten,öyle candan gülüyordun ki, Ardında üstüne basa basa, Aşkım diyorsun,canım diyorsun,bebeğim diyorsun, Ne, o ne, o kim ya,kim,kim, şarşırdım,durdum Beni o anda bir daha vurdun gittin yeniden. Bütün dünyam,bütün hayallerim yıkıldı, Bittim ben.. Anladım ki bitmişim senin için Bitmişim,bitmiş… Sevmişsin birisini,yüreğine almışsın Titreyen parmaklarımı zor da olsa Çalamadığım o zilden çekip Elimdeki sana getirdiğim o gülün, Yapraklarını tane tane ayırıp, Kapının önüne serdim hüzünle, Gülden geriye kalanını yanıma alıp, Merdivenlerden sessizce inip, Uzaklaştım yanından aşk….. (kkmk) |
AŞKI KAYBEDENLER İkimizde korkaktık bu aşkta Namıdiğer umutsuz vaka! Yarım kalmış söylenmemiş sözlerine Aldırmamış görünsemde Kandırışım yalnızca kendime... İzin vermedin! Verememeliydin kendince Bu kadarı bile fazlaydı sana göre kimbilir Belki bende arkamı döner giderdim Aldırmadan söylediklerine... Acısını yüreğime saklayıp Seni sevdiğimi kendime bile İtiraf edemeyişimin burukluğuyla Ardıma bile bakmadan çekip giderdim Hep karşılaşırdık ya! Yollar aşkımızın tek tanığıydı Cesaret edemezdim korkardım Deniz mavisi gözlerine bakmaya İlk bakışmamız son olacakmış yazık Bir pencerenin önünde duruyordun sen Öğrenmem gerekiyormuş ya Senin ağzından duydum gittiğini Ben gidiyorum... Ben gidiyorum diyordun... Kulaklarımda çınladı sesin Ve aklıma kazınmış o an Ne zaman o pencerenin önünden geçsem şimdi Hangi kuytu köşesine saklansada geliyor Tekrar yaşıyorum o anı Burnumun direği sızlıyor Bir eyvallah çekip kadere Siliyorum gözümdeki bir damla yaşı Aşkı kaybedenlerdendik işte... Yzn: BurDaYıM (W) |
Yeni bir sayfa hayatıma yeni bir sayfa açıyorum yalansız,saf ve temiz ozellikle sensiz... bundan sonra hayatımda herkes olacak, ama sen asla... tesellimi başka sewdalarda arayacağım, sensiz olacağım bundan sonra. başkasının olacağım ama yinede senin gözlerini arayacağım arada herkesde seni arayacağım ama sende seni aslaa.. NiliM |
SENİ GERİ İSTİYORUM Uzaklardasın ve o kadar de yakın Sessizlik ve bir o kadar da ses Kalabalık ve bir o kadar da yalnızlık Gece ve gündüz gibi Yerini hiç bir şey dolduramıyor Gittiğinden beri seni arıyorum Odamda köşeye atıp,unuttuğun kitaba bakıyorum Elime almaya cesaret edemiyorum Bıraktığın izler silinir diye korkuyorum Kokun halen burada, hissediyorum Gözlerim kapatıyorum ve Eskisi gibi sarılırsın diye bekliyorum. Hatırlıyor musun, Senin yerine kimse oturamazdı Gülerdin her zaman,benden kahve isterdin Sigara içme derdin,sağlına zararlı diye Sana bir şey olursa dayanamam derdin Dinlemezdim hiç seni, bana kaprisli derdin Şimdi kim söyler bana bunu;neden gittiğini,neler olduğunu Şimdi kim söyler sevgimize ne olduğunu Şimdi her yer bomboş ve sensiz Sessizlik var ,korku ve karanlık Dayanamıyorum,seni geri istiyorum, Bana kaprisli de … ne dersin de ,ama seni geri istiyorum... (KKMK) |
Nedir diye sorsan bana Verecek hiçbir cevabım yok Bilmiyorum anlamıyorum Söz geçiremiyorum işte kendime Uzak durmaya çalıştıkça senden Daha çok yakınında buluyorum kendimi Her gün gözlerimdeki gülümsemeyi biraz daha kaybediyorum Hazin bir son hazırlıyorum kendime Sırf senden uzak olayım diye... Burdayım (F) |
HAKKIM VAR Uykular hafif geldi uyandım Ağlamak cazip geldi ağladım Üşüdüm yalnızlığımda Sensizliğim yanımda Düşünmek kalmış bana Düşündüm... Yüreğim yanımda kalmış gördüm Ben sensiz eksik değil bütündüm. Güneş gibi doğup ta akşama varmaya Zaman olup yılların içinde akmaya Biliyorum gücüm var yarına bakmaya Biliyorum hakkım var aşklara dalmaya Nejat EROL Müziğini dinlemek isteyenler için : http://rapidshare.com/files/26704576/HAKKIM_VAR_Nejat_EROL_www.nejer.gen.tr.mp3.html |
GİTME... Güzel gözlerini Rüyada görmek , Sadece cehennemin en kızgın ateşi gibi yüreğimde... Gülücüklerden gelen her buse, Gül bahçesi hayatıma. Her yüz dönüşün, Dikenden döşek bana ya gitme ... Hep yanımda kal ya da giderken ... Sök çıkar kalbimi Kör bıçak darbeleriyle ... Hiç birşey yokluğunun acısı kadar ağır değl yüreğime ... yazan: flame |
Biz ne yaptık? Ya da ne yapmadık? Ben hiçbir zaman olmayacak duaya amin demedim Olur olmaz şeyler ümit etmedim Ve yalvarmadım kimseye Bir bildiğim vardı elbet Zordu belki anlatabilmek sana, İnandırabilmek seni...yarın güneşin doğacağına... Evet zordu bir ağacın çaresizce devrilişini gözyaşlarıyla izlemek Boyun bükmek zordu kadere Emeklerinin boşa gidişini kabullenmek de acıydı. Acıydı duvarlarına çarpıp geri dönmek! Hep sen diye aldandığım duvarlarına yine de gülümsemek... Hiç sevmem şu kahrolası "keşke"leri Keşke! diyorum...yıkabilseydim o çok sevdiğin duvarlarını... Dalabilseydim o gözlerinin yosun yeşiline Girebilseydim yüreğinin en ücra köşesine Dur! diyebilseydim keşke! Zordu çelikten bedenini hissetmek Buz kesmiş ellerine dokunmak zordu Seni denizin ortasında denize hasret bir koyda buldum. Sen açılması zor kapalı bir kutuydun. Derinlerden sesin duyuyorum Ağlıyorsun......? Üşüyorsun besbelli, yalnızsın demek ki Elimi uzatsam yine yanacak canım bilirim Gel diyemem tutulur dilim Kalkıp gelemem bükülür belim sen! benim kanayan yüreğim.... git! Duvarlarını yık öyle git... Bir kez olsun beni dinle Kaç git buralardan, beni bırak... Seni bekleyen maviye git. Yeşile, beyaza... Ve asla ardına bakma! Zorlu sevdam hoşçakal. |
elvade ne gülmeyi isterim nede sevmeyi viran olmus bahcem seni neyleyeyim bir katre alev olsan elimde kalan kirilan kalbime olmazsin artık derman dön desem döner misin seni bekliyorum artik desem gelirmisin ufukdan suzulerek sabir bitti dene desen birnalık lokma bogazımda heran bitiverecek senin yoklugunda tek derdim seni görmeden gidecegim ama bilki bu gidis sonsuz olacak viran kalacak bahceme geri dönmeyecek güller soldu, rüzgarlar esiyor sarardı ortalik bir ben bekledim dönmeni birde o sen yok desende her kelimede o içinde seni anlatan bak gör her sayfada bekleyen tek degilim o bahcede ben giderim adim kalir burda elvada dönmem sen dönsende artık elveda gelsende ben göçtük den sonra elveda sonsuz uykuma sen gelmeden giderim bir daha gelmem asla ve asla gelmem ben karakedi degilim bu sevgide ama sen benim katilimsin bilesin sevin yaratiginla askim, vazgecemedigim ... 02.04.2007 Hlstn 01:15 |
http://img251.imageshack.us/img251/8665/193365lv6dpdqm4hee5ng51vt7.gif Beni sensiz bırakıp gittiğin yerde hala seni bekliyorum sevgili..... Gece, aydınlığın üzerine karanlığın puslu tüllerini indirip gökyüzü sergisinde yıldızların ay ışığıyla dans ettiği zamanlarda yine seni özlüyorum sevgili.... Yokluğuna inat sesinin sıcaklığını, yüzünün güzelliğini ve gülüşlerine saklanmış baharları düşünüyorum. Puslu bir hayatın hüzne sürgülenmiş vaktinde anıyorum yüreğimle özdeşleşmiş- vuslat kokulu ismini... Yokluğundan arta kalan kırık dökük anılarını geçmişin tozlu raflarından indirip imkansız sevdamızı delicesine haykırıyorum bulutlarla taçlanmış gökyüzüne... Boğazımda düğümlenmiş kelimeleri bir bir kanatıp hasretinde demliyorum hayatın hüzün yüklü meşakkatlerini.. Acıya inat, yokluğuna inat seni düşünüyorum özlemin en dar vakitlerinde... Beni sensiz bırakıp gittiğin yerde hala seni bekliyorum sevgili.. Sevda mevsiminde bir bahar göremeden gitmiştin. Yokluğunu bir beden bol gelecek şekilde küçük bedenime örerek ait olduğun baharlara zamansız gitmiştin. Bu gidişin binlerce sebebi vardı biliyorum... Gidişin bazen sana gecikmişliğim olmuştu bazen de hayata yeniden ve sıfırdan başlayamama korkularım... Her ne olursa olsun gitmiştin işte.. Anlamı yok gidişini tekrar yüreğimde küllendirmenin. Lakin gidişinle, tüm acıları soyunup yağmurların koynunda yüreğimle sana ağlamıştım... Yokluğunda kimi zaman kanadım durdum sevdanın kör topal kelimelerinde. Kimi zaman da tek bir kelime etmeden yalnızlığına demlendim... Tek cümlelik vedaları iyi bilirim sevgili..!! Gidişinle ayrılığın ayakuçlarına yuvarlansam da yüreğimle hep imkansız sevdama sustum.. Beni çoktan unutup geçmişin tozlu raflarına sürgülemiş ya da sendeki beni yalnızlığa kefensiz gömmüş olabilirsin lakin ben seni gittin diye bir kalemde unutmadım sevgili... Yokluğuna inat yaşattım seni...!!!! Gelmeyeceğini bile bile beni bana bıraktığın yerde hala seni bekliyorum. Dilimde senin o değerli sözlerin ve senden bana miras iki damla gözyaşıyla sevdamı sayıklıyorum... Ve özlerken seni; mayasız yokluğuna bir mintan sabır ekleyip hayatın en dar teknesinde varlığını yarınlarımayoğurmakla meşgulüm sevgili.. Ben seni hala seviyorum sevgili http://img291.imageshack.us/img291/7016/icon14mw2.gif |
| Saat: 13:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık