![]() |
ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile sensiz çekilmez ah ben neyleyim ç. |
sen benım dunyamı yıkıpta gittin |
e&n |
çizmediğime şükret |
leylaaa.. ela gözlü bir çöl ahusuu.. |
evlerinin önü boyalı direk |
efendiler götürsün senii.. |
buğuda yokki hohhh |
hahahah |
yoların ustası gözlerinin hastasıyım şehla bakışlım |
liselim.. |
gül döktüm yollarına |
isyan |
üşüdünmü |
cennet |
Bir gün beni nasıl paslı bir makasla Nasıl derinden budayıp gittiğini farkettim Yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi Kesip attıkların sensizlikle oluşmuş hastalığıma Senin bile çare olamayacağını Benim için artık çok gecikildiğini anladım |
bitsede genclık çağım:D |
kırdıgınız hayal kurdugunuz hayal olmasın sakın?! |
canın cehenneme!:. :rofl: :rofl: :noangel: |
good morning after supper:rofl: |
hehehahahuhuhihi:rofl: |
seßeßi vardır her$eyin.. |
hiçbir şey:D |
LnTTaZ |
mutlu musun simdi bensiz söyle..pişman olacaksın beni terkettigin her gecede..askı yalan sanma imkansız olsa bile.imkansızı yasamaktır askı yasamayı bilene..(emre altınel:tender:) |
Alıntı:
"Merhametim Eridi ßu kez ... Af yOk.!" |
çıldırmak üzereyim bilmem nerdesin affet beni birtanem çok zor haldeyim:cry: |
Alıntı:
|
tanrım kötü kullarını sen affetsen ben afetmem butun zalim olalanları sen afetsen ben affetmem |
kokunu özledim :D |
Sana bana geri dönmez bu rüya Yana yana kölen olmuştum ya Artık ağlamam kapandı bak yaram Ağlamak sıra sırayla Sözlerin yabancı birini hiç aratmıyor Kalbin mi durdu güzelim yoksa bana mı atmıyor Aşk mı gurur mu sende hüküm süren Hiç terkeder mi kalpten seven Aşk heba değilmi? kanun bilirmi? Söyle gider mi kalpten seven.:rofl: |
umrumda değil artık kimi seversen kapı orda hiç düşünmem çekip gidersen!!! |
be-ni ba-na düş-man eden sa-na do-ku-namazsam bü-tün se-bep bü-tün ne-den:P:rofl::muz: |
efsaNE olmuştu iki günlük sevdaMız mevsimler geçti bak bitti AŞk masalımız:cry: |
bidaanem sevdiyim herseyimdin sen benuum rüzgarlarle ucup gitdin bitdi asğ masalımız :rofl:(alın size yazım hatasının kıralı:P:rofl:) |
Alıntı:
aaaaaaaaaayyyyyyyy bu kadar da olmaz yane:D |
:rofl:kötüyüm ben kötüyüm:muz: |
herkesi hasta edersin edersin edersin:banana: |
sen gelmez oldun... :P part2 |
nerdesinnnnnnnnnn:::( |
Bi kalp çizerdim tam ortasına bi ok ve okun bi ucuna "A" harfi diğer ucunada "Ö" harfi yapardım.. Nekadar sıkıcı dimi?=P |
ölüyorum::::::( |
nete geldim |
yine sabah oldu |
olmuyor iştee |
buda bitti |
boşver boşver arkadaş |
hadi bea |
uykum kaçtı |
nasip değilmiş bize vuslat |
| Saat: 17:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık