![]() |
google da gezerken tesadüfen karşıma çıkan bir yer burası nasıl bir yer daha anlamaya çalışıyorum ama görselliği çok güzel |
Merhaba arkadaşlar ben Murat.MsXLabs 'ı google da gezerken buldum. Güzel ve farklı bir siteye benziyor ;) Herkese tekrar tekrar merhabalar :muz::D |
selamlar . sitenizi daha önceden biliyodum ama hiç üye olmamıştım . güzel içerik ve arayüzüne sahip bi site . emeği geçenlere sevgilerle . |
Çok oldu unuttum ben de herhalde msnle ilgili program ararkendir. :dontknow: |
gothic resimlerini çok sewerim arkadaşım da gorünce neren aldığını sordum bu adresi werdi we kayıt oldum ilkten düşünmüyodum sadece resim için ziyaretçiydim ilgimi çekti iyki burdayım emeyi geçen arkadaşlara tşk:) |
Merhabalar ben CaNiK yani erva, CaNaRY ablamın sayesine sizlerle tanıştım. Çok sevdim sitenizi içeriklerini ve üye olmaya karar verdim. Kocaeli/Gölcükten sevgilerimle...:rose: |
bencede çok hoş bi site bu site yi bi arkadaşım önermişti. çok beyendim çok güzelmişş |
Merhaba Arkadaşlar, Sitenizle internette dolaşırken karşılaştırdım...Ziyaretci olarak bakındığımda çok beğendim.. İnşallah güzel paylaşımlar yaparız.. Beni karşılayan ThinkerBell (yanlış yazmadım umarım) arkadaşıma teşekkür ederim. İnşallah acemiliği atar aranıza girerim... Herkese sevgiler:) |
Merhaba buraya yazmak sizi mutlu edeceksen elbette yazarım yazmaktan çekinmem bu forumla tanışmak şöyle oldu yalnızlıkla yazılar arar ken burası karşıma çıktı bende üye olmak ıstedım uye olmadan da yarar lana bılıyorum sanırım ama teması rengı ve resımlerdekı karekterler hoşuma gitti bende uye oldum umarım ıyıo gunler ve saatler geçirim arınızada bulunmaktan onur duyarım saygılar... |
selam...ben burayi googleden buldum...bu ikinci gelisim..baya güzel bir siteye benziyodu bende kaydoldum...dahada tanimak istedim yani..simdilik bu kadar..:$ |
bende msn ilgili bir dosya arıyordum oradan tanıştım gerçekten çok hoş bir site ellerinizi sağlık:) |
bu site heryrde duydum bırde bakalım bizde gırelım dedık ve sımdıde burdayım bakalım kısmet buraya yelkenlemek miş |
Vallah raslantı ama superrrr bögle site görmedim ..... ana sayfam yaptım:) |
[ merhaba ısmım sibel sanat tarıhı oğrencısıyım.bu sıte yı bı konu arastırıken buldum ve cok hosuma gıttı aradıgım hersey var bunun ıcın sıze tsk ederım yanı kısaca 1 numarasınız calısmalarınızın devamını dilerım bundan sonra burdayım...by |
ceza isimli üyeniz arkadaşım o tavsiye etti.siteyi begendim,incelemeye devam ediyorum |
slm arkadaşlar nette dolaşırken bu siteye rastladım açıkçası siteye girişteki resim dikkatimi çekti hemen üye olayım dedim umarım iyi etmişimdir:) kalabalık forumlarda genelde güzel vakit geçir ve geçirtiririm.umarım burası içinde aynı olur.... |
Selam... https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gif Dövme modelleri ararken google sayesinde buldum Msxlabs'ı ve daha önce neden haberim olmadı diye hayıflandım doğrusu...Sitenin dizaynı süper... Emeği geçenlerin ellerine sağlık... Bundan sonra buralardayım... |
formu çok beğendim aradığım herşey var özellikle tanıtım için gönderdiğiniz mesaj çok hoşuma gitti ama sayfalar yavaş açılıyo neden |
SLM BEN MADDY BU SİTEYİ KİMSE TAWSİYE ETMEDİ BURÇYORUMLARINA BAKARKEN RASTLADIM WE TIKLADIM KURALLARINIZ WE İÇERİĞİNİZ ÇOK MÜKEMMEL ÇOK MANTIKLI ÜYE OLMAYI HEMEN KABUL ETTİM UMARIM HOŞ WAKİT GEÇİRİR WE BİÇOK ŞEY ÖĞRENİRİZ SİZLERDEN WE UMARIM SİZLERDE BENDEN HOŞNUT KALIRSINIZ TÜM İYİ DİLEKLERİMLE ... ARANIZDA OLMAKTAN KEYİF ALDIM :)))))))) |
ben buraya tesadüf eseri google da buldum :) ii ki de bulmuşum. |
slm herkese bi ben eksikmişim yaff güsel bi site beğendim artık burdayım tutmayn benii:Phepinisle ii anlaşırız umarım:^) |
merhaba arkadaşlar ben bu siteyi tesadüfen googlede masa üstü resim ararken buldum.herşey o an başladı ve müthiş deişti..burası sanki farklı bir dünyanın net ortamı..benzeri yok müthiş bir mekan sanki buranın vazgeçilmez oldugunu hissettim bir anda ..sanırım burası ile çok saygın iletişim içerisinde olacagız tüm sizlerle beraber.herkeze bu dhttp://img299.imageshack.us/img299/7304/resim1009tt3.th.jpgünyada mutlu sörf dilehttp://img299.imageshack.us/img299/8472/y1pzftcomsavnbdpuwgjjgvpn0.th.jpgrim..!!http://img299.imageshack.us/img299/8658/y1pzftcomsavmorsni0ritvkb2.th.jpghttp://img299.imageshack.us/img299/3705/resim2007zi3.th.jpghttp://img299.imageshack.us/img299/7733/resim2004fy5.jpg |
rastgele gezerken buldum ve beğendim, gayet güzel bir site |
Kendimi ßildim ßileli ßurdayım..ßende Google'den ßuldum.. Neutralizer Ve Emegi geçen Herkesin Eline Saglık Süper ßi Paylaşım Sitesi..Düzeninden Hiç ßi Kuşkum Yoq.. :) |
ahmetgns güncelleştirme sayesinde bide rapüstad :) |
slm ben ıspartada üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. bu siteyi arkadaşım vasıtasıyla buldum, çok hoşuma gitti ve üye oldum . |
Slm gercekten harika bi site emegi gecenlerim hepsine teşekkür ederim.Ben bi konu araştırırken bu siteye girdim ilk başta gelen seslerden (tırsmadım desem yalan olur.)Sonra biraz sitenizi gezdim cok hoşuma gitti.Burda cok şey ögrenecegime eminim. Emeginize saglık.. |
slm:))) sayfanızı google dan buldum üye oldum, olduğumdan beridir bi şey ihtiyacım olduğu zaman siteyi ziyaret ediyorum emeği geçen tüm arkadaşlara tşk............:D |
netten gezinirken hep gözüme çarpıyodurr süperrr bi forum sesler hele baya bi anlam katmıss bence forumlar arasında en iyi si bu diyebilirimm .. süper herşeyy daha içerige pek bakmasamda tasarım harikaa ellerinize saglıkkk |
çok sevdiğim arkadaşımın ısrarlarına dayanamadım ve üye oldum..keşke daha önce üye olsaymısım..süpperr çok sevdim ben burayıı... |
SELAM BEN ARANIZA YENİ GELDİM UMARIM HEP BERABER İYİ VAKİT GECİRİRİZ BEN FERİGİM İSTANBUL DAN TESADÜFEN BULDUM DESEM BU SİTEYİ :D AMA İYİ YAPMISIM BENCE SAYGILAR... |
öncelikle benı aranıza kabul ettiğiniz için çok tşklerrr .. forum tek kelımeyle mukemmel oolmus cok begendim tek bi kusuru isim yabancı aklımda :D tutamıyorum.. Bu arada Ben Adıyaman Lıyım okuyorum..21 yasındayım. |
Messenger Plus! forumlarından Neutralizer'ın veya bir başkasının burayı reklam ettiğini gördüm. Bi bakayım dedim. Bi daha çıkamadım :) Ama gerçekten forumun tasarımı süper. Bu arada Patchou'ya bahsettim ve Messenger Plus!'ın Türkçe web sitesinin yardım sayfasına buranın bağlantısını koymasını istedim. Kontrol eder etmez koyacağını söyledi, müjdemi de vereyim burda :). |
Merhaba ben sitenizi google da gezerken buldum...ve çok ilgimi çekti..üye olmamın bana bişey kaybettirmeyeceğini düşündüm ve aranıza katıldım..burada emeği gecen herkese teşekkürler,,iyi paylaşımlar:) |
ya açık konuşuyum bayadır biliyodum forumunuzu çok sağlam bi forum üye oldum daha aktif olcam daha çok görceksniz orda burda beni herkese kolay gelsn slm lar ;) |
Merhabalar arkadaşlar nette sörf yaparken buldum verimli olur umarım mutlu günler dileklerimle Cansdar |
merhaba bende size tesekkür ederm.böyle bir sitede yanımda oldugunuzu bilmek beni mutlu etti.adım habibe:) sitenize tesadüfen rastladım.acık konusmak gerekirse henüz sitenizin amacını anlamiş degilim:) eger bu konuda beni en kısa zaman da bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.ki böylece beni daha sık görebilirsiniz:) simdiden hersey icin tesekkürler.tekrar konusmak dilegiyle:) |
BEMDE BUSİTEYİ BAŞKA SİTELERİN REKLAMINDAN BULDUM BU SİTEYE GİRDİĞİM İÇİN COK MUTLUYUM:d:d:d:d |
GOOGLE DE KENDİ ADIMI VE SOYADIMI YAZIP ARARKEN YALNIZLIĞINIZA BENİM YAZMIŞ OLDUĞUM NAÇİZANE AMATÖR YAZIMI EKLEDİĞİNİZİ GÖRDÜM. TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN ÜYE OLDUM. SAYGILARIMLA |
:) ya harika bi site... rap müzik benim hayatım mı desem bilmiyrum ama dinlemeyi çok seviyorum ve bir gün nerden esti bilmiyorum google la türkçe rap yazdım bu siteyi buldum ve gezmeye başladığımda tam benlik bir site olduğunu anladım ve kısa bir süre sonra hemen üye oldum ve iyki böyle bişey yapmışım.. internette olmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı :) |
google sağolsun birisinin albumunu aradın googleden ilk link sizinkiydi ben girdim tam istediğim site walla ama bazı download linkleri bozuk çıkabiliyo |
Google . . . |
böylesi muhteşem bir site hazırladığınız için emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler uzun soluklu beraberlikler dileğiyle |
ismim gokhanca MsXLabs sitesi güzel bir site nasıl bulduğuma gelince msn plus ve çoklu ortam hakkında bilgi bakarken googlede buldum sayflarınıza baktığımda beni çazbedebilecek yazılar ve programlar dikkatimi çekti ve bu vesile ile üye oldum sitenize umarimki bü düşüncem bozulmaz ve devam eder. saygılarımla gokhanca |
Merhabalar MsXLabs'la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım Bana bilginin yanısıra paylaşımın ve yardımlaşmanın üst seviyede olduğunu söyledi durum böyle olunca hemen üye oldum tabii:D Sadece bilgilerinizden yararlanmayacak aynı zamanda paylaşımcı olmağa özen göstereceğim. Başarılar dilerim. Herşey gönlünüzce olsun. |
Mrb bende msnLe çok uraşan biriyim arkadaşım tawsiye etti we üye oLdum bende :) :) |
her şey, ETEK SARI şarkısı hakkında bir şeyler ararken oldu. güya kendimce şarkı ve malatya ile ilgili bir sunu yapmış eşdeşlerini arıyordum ve MAVİ KARANLIK kompoz. çok etkilendim artık yanınızdayım selamlar, sevgiler |
Benim Adım Uğur Sitenizi Ben önceden görmüştüm. ilk açıldığında pek ilgimi çekmedi ama bilgisayar kullanımında uzmanlaştıkça ilgimi çekti. Sadece forumda bi tek sorun var oda bi konu açıldığında(örnek:"Msn8.O çıktı!"die bi konu var)yanında veya altında kısaca bir açıklaması olsaydı ii olurdu.Yani ben mesela Msn nin ne olduğunu bilmiyorum aaltında sohbet programı vs yazssaydı hem zaman kaybı azalır hemde diğer sayfalara bakma hızı artardı bu öenerimi dikkate alırsanız ii olur teşekkürler.:D |
güzel bir konu olmuş çocukluğumuza dönmek gibi hissettim :) neyse konuya gelince bir gün yana yana bir şey arıyordum msn ilgili bir abim vardı sağolsun benim takıldığım bir forumda yöneticiydi ona sordum bana yolladı istediğim şeyi ve dediki www.msxlabs.com dan bulabilrisin ne arıyorsan ozmanlar com :D du ve ogün bugundür buradayım :) |
çalıştığım kuruma internet yeni çekilmişti ve sürekli bir şeyler öğrenme uğraşındaydım ama aradığım şeyleri bir türlü bulamıyordum ki arkadaş msxlabs ın varlığından bahsetti. askerden döndüğümde yaptığım ilk şeylerden biri yeni bir üyelik açmak oldu. |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık